אובדן זיכרון ועוד תסמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן זיכרון ועוד תסמינים
    בת 22
    15/08/2009

שלום לרופאים הנכבדים אני צריכה ייעוץ בזמן האחרון יש לי בעיות רציניות אני לא מצליחה לזכור דברים שנאמרו לי אפילו לפני 5 דקות ולפעמים אני מגיעה למצבים שבסיטואציה מסוימת שבה אני צריכה להגיב או לעשות משהו כמו לדבר וכו' אני לפעמים כאילו מתנתקת לגמרי ולא מבינה בכלל מה שאומרים לי אני פשוט יושבת כמו עציץ וגם בבית או כשאני הולכת ברחוב אני לפעמים לא בטוחה מה אני צריכה לעשות אני כאילו נתקעת כזה לא בטוחה מה הפעולה הבאה שאני צריכה לעשות אפילו עכשיו כשאני כותבת אני כבר לא זוכרת מה כתבתי ואני גם נתקעת לפעמים באמצע שיחה כמו כן בזמן האחרון אני כל הזמן מרגישה עייפה וחלשה אפילו שאני ישנה שמונה שעות כל יום ובוקר אחד לפני כמה ימים כמעט התעלפתי באוטובוס בדרך לעבודה היה לי חולשה כזאת האם ייתכן שלמרות גילי הצעיר יש לי סוג כלשהו של דמנציה? זה קריטי כי אני בדיוק התחלתי לעבוד בחברת תקשורת ואני לא מצליחה לקלוט כלום התסמינים היו עוד לפני זה אבל די התעלמתי מהם כי לא הייתי צריכה להתאמץ בעבודה הקודמת אבל לא נראה לי שזה קשור ללחץ או משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשיי ריכוז

ד``ר דורון מזא``ה
    15/08/2009

חולשה גופנית וקשיי ריכוז באשה צעירה יכולים לנבוע מסיבות שונות. מציע שתפני לרופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו