אלימות מילולית ופיזית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות מילולית ופיזית
    טל
    14/10/2009

שלום רב. אבי סובל מפרקינסון ואלצהיימר כשש שנים, בן 84.
    דאגנו למטפל צמוד ואמי גם כן השתדלה מאד לעזור כמה שניתן . לאחרונה חלה הידרדרות ונאלצנו לאשפזו במחלקה לתשושי נפש בה הוא שבועיים ימים. היום כשבאנו לבקרו (עושים זאת יום יום) הוא החליט שאנחנו לא רוצים להחזירו הביתה,הוא מנסה בכל דרך להחזיר עצמו הביתה למרות שאינו יודע איפה הוא גר או פרטים אחרים, השיא היה כשקם מכסא הגלגלים והחל להרים כסאות ולזרוק לכל עבר, קרע את חולצתו קילל אותי ואת אמי וביקש בזעם מהמטפלת שלנו שנמצאת איתו גם שם ,שלא נגיע יותר. לא אני לא אמי ולא אחי.אנחנו הרעים . מה עלינו לעשות לאור המצב ? האחיות ביקשו שלא נגיע למשך כמה ימים ולהוריד תדירות ביקורים ..גם אמי וגם אני במצב מאד קשה לאור ההידרדרות ביחס שלו ובאלימות הנוראה . קשה היה לראות את אבא שלי שהיה גאון ונעים הליכות במצב נורא שכזה.תודה על העצה. טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות מילולית ופיזית

הוספת תגובה

• אלימות מילולית ופיזית

ד``ר דורון מזא``ה
    14/10/2009

נראה לי שאביך זקוק להערכה פסיכיאטרית. צריך להתאים טיפול תרופתי ואולי אתם כולכם זקוקים להתערבות משפחתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו