שיכחה גיל 39

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיכחה גיל 39
    גילי
    26/01/2010

יש לי אמנם בעיית קשב אך מעולם לא התבטאה בשיכחת מילים , לאחרונה אני נתקלת בשיכחת מילים שלעיתים לוקח מעל יום להזכר בשם של אדם מסויים או מושג מסויים /שם של חנות /כמובן שכשאני מנסה לדבר רצוף הרבה פעמים זה ממש מעסיק אותי המילים בורחות לי ...אני משתמשת בכדור טופומקס למניעת מיגרנה (הכדור ניתן גם לחולי אפילפסיה ) אולי יש לזה קשר?
    לפני שנה עברתי בדיקת אם אר אי ונימצא אצלי ציסטה קטנה בפיענוח הם ביטלו את העיניין שהנ"אינו משמעותי כמין שומן או משהו כזה יכול להיות שזה גורם לכך(עשיתי אם ארי אי ביגלל המיגרנות...
    איזה בדיקות כדאי לבקש שיבדקו תזיכרון הקצר שלי ???????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיכחה גיל 39

הוספת תגובה

• שיכחה

ד``ר דורון מזא``ה
    26/01/2010

שיכחת מילים המתוארת תתכן ללא כל קשר לבעיה משמעותית. יתכן וקשור לריכוז מעט ירוד, לחרדה. מעל גיל מסוים שכחת שמות עלולה להיות יותר שכיחה ללא שזה יחשב לבעיה ממשית. מבחנים לא חסרים וכל פסיכולוג שעוסק במבחנים דיאגנוסטיים ימצא מבחן מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי

ד``ר ירחמיאל ברבר
    26/01/2010

שלום ,כדאי להבדק עי פסכאטר לראות אם אין גם דיכאון ואו חרדה שיכולים לגרום לבעיות זכרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו