מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלצהיימר ודמנציהשוש28/06/2010
שאלה בסיסית: מה ההבדל בין אלצהיימר לבין דמנציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלצהיימר ודמנציה - תגובה
ד``ר ירחמיאל ברבר20/08/2012דמנציה זה שם משפחה למספר מחלות בתוכם אלצהיימר מאוד נפוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד``ר דורון מזא``ה28/06/2010אלצהיימר זה סוג של דמנציה. מאד שכיח. כ60% מחולי הדמנציה סובלים מאלצהיימר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמנציה ואלצהיימר
ד``ר ירחמיאל ברבר29/06/2010שלום, דמנציה זה שם כוללני למחלות ניווניות של המוח אלצהיימר היא אחת מהן ,
רוב הדמנציות הינן מסוג אלצהיימר ,
נכון יותר להשתמש במושג דמנציה מסוג אלצהיימר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימנציה אלצהיימר
אילנית20/08/2012אין לי יום ואין לי לילה החיים שלי נגמרו .אני אשתו ,יש לו ילדי,ם מנשואין קודמים הבן שוטר במסובים. הבת עובדת בקופת חולים של לאומית .שניהם חיים על מי מנוחות , אין להם דאגות כמו מה קורה עם אביהם איך הוא חיי מה עובר עליו, כלום. כל הנטל אלי . ואני כורסת תחת הנטל. אין לי כח להמשיך. כשהוא חולה המוח לא עובד ,הוא עושה על הריצפה כל הבית מלוכלך שתבינו אורות בבית מזגנים ומאוררים עובדים ביחד בקיצור כשמישהו מגיע .ריח זוועה, הכל דולק , בקיצור מה אני אגיד לכם שלא תדעו מצרות החיים בזבל .הולך יושן עם אותם בגדים לא מחליף נשאר בסירחון של הקיץ .בקיצור אני קורסת מתחת לנטל הזה.בקיצור אני לא יודעת איך לאיכול את חיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התחלת דימנציה וירידה קוגנטיבית
rTMS בשימוש ביתי קבוע של 24/7
מחלת דמנציה וגלי חום- בירור
מאסטר מיינד לחרדות- התייעצות
איך מתבצע תהליך האבחון של אלצהיימר ומה הוא כולל?
האם הטיפול עוזר גם בדמנציה וסקולרית?
MCI- איך לארגן את החיים מפה?
מכחיש שיש לו בעיית זיכרון
כדור אסנטה 5 mg למשך שבוע
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)