שקועה בעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקועה בעבר
    רות
    23/10/2010

אמא שלי בת 85 גרה במושב כמו משפחה שם אישה שעדיין מסתובבת צוחקת מדברת מתלוננת חוץ מסוכר היא בריאה בגופה.מתעצלת ותמיד התעצלה לבשל ולארח (אין לי בעיה עם זה)מה שכן היא גרה לבד והילדים רחוקים קצת ממנה ויש לה מטפלת ל..4 שעות. אימי בגיל 54 התאלמנה ומאז היא חיה את העבר של בעלה ( אבי ז"ל) אין יום שהיא לא מדברת עליו,או כמה לא טוב לה בעולם הזה, או שהילדים תמיד לא בסדר גם כשהם משתדלים מאוד ,כל הזמן היא מתלוננת. אפילו מספרת לשכנים ולכל עובר אורח על הילדים כמה שהם לא בסדר וגם על בעלה ועל השכנים רק רע,היא אינה מסוגלת לעבור ברחוב ולא לדבר עם מי שהיא רואה זאת תופעה מרגיזה,והילדים סובלים מיזה.ומספרת לכל אחד כמה בעלה היה איש טוב ועל היחסים שהיו לה איתו , ושהיא אוהבת אותו.ולמה אלוהים לקח לה אותו,לאנשים נמאס כבר לשמוע אותה ודוחים אותה.והיא לא מבינה את זה. אני מבינה שזה חלק מהזיקנה הדיבורים ,אבל להגיע למצב שכל עובר אורח לגשת אליו ולפעמיים גם אומרת לו שלום עם נשיקות לאנשים שהיא לא מכירה בכלל, ואם יוצא אז גם לספר לו על עצמה לא נעים. היא אוהבת להסתובב המון . הלב שלי כואב ואין בידי שום דבר לעשות רק כדורי הרגעה ואת זה היא לא רוצה לקחת..היא אישה עקשנית ברצוני לדעת מה עובר עליה.המון זמן אנחנו סוחבים את זה, ועושים לה כבוד אודה לך מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקועה בעבר

הוספת תגובה

• שקועה בעבר - תגובה

ד``ר ירחמיאל ברבר
    23/10/2010

שקועה
    שלום יתכן ומדובר בתהליך אבל לא מעובד ,יתכן גם ויש סימנים של התחלה של דמנציה ,מציע להביאה לבדקה וליטפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו