איך להגיב??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להגיב??
    אור
    02/11/2010

שלום,
    אימי בת 89 עד לפני כחצי שנה תיפקדה והרגישה בטוב היתה מפעילה מאוד בספורט,
    טיולים וחברים. לפני כחצי שנה הושפזה בבית חולים בעקבות דלקת בלבלב, היתה מאושפזת כשבוע ימים ומאז הידרדר מצבה היא החלה לשכוח דברים לשאול אותן שאלות
    וכד,. כרגע היא מקבלת עזרה בבוקר וכדורים לעיקוב המחלה. קורה שהיא מתקשרת
    אלי כשהיא נמצאת בבית והיא חושבת שהיא נמצאת אצל אחותי, שאלתי היא איך
    להגיב, האם להגיד לה תסתכלי סביבך ותיראי שאת נמצאת בבית והכל בסדר? והאם וייב להימצא איתה מישהו נוסף? סך הכל במשך היום היא מתפקדת מבשלת לעצמה מנקה וכו,. ישנה תופעות של כ רבע שעה
    ביממה שהיא חושבת שהיא במקום אחר.
    אודה על תשובתכם
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להגיב??

הוספת תגובה

• איך להגיב?? - תגובה

ד``ר דורון מזא``ה
    02/11/2010

הכל תלוי במצבה. היא זקוקה להשגחה באותן שעות של בלבול אם קיימות כאלו ואם הן קבועות. כאשר היא טועה יש להעמיד אותה על טעותה ולראות שאכן היא הבינה. לא צריך להתעלם מכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנשים מבולבלים

גילת רדליך כה
    30/11/2010

אני מרגישה שלא נכון להתקיל את האדם החולה על כי הוא שוכח,גם ככה הוא מרגיש שמשהו לא קשורה,לומר לו גם אני שכחתי ,או בוא ונחשוב ביחד,מילת המפתח שלי זה להתיחס אליו בכבוד.
    אני חושבת שיותר נכון לא לשאול ולבחון אותו מה הוא זוכר זה מאוד מעליב.
    וקצת לצחוק ביחד לא מזיק
    גילת רדליך כהן
    יעוץ לגיל השלישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו