מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללמוד רפואה ללא ידע קודם במדעים?אלי17/07/2011
אני מתעניין בלימודי רפואה אך ממוצע הבגרות שלי והפסיכומטרי אינו מספיק, 95 ממוצע ורק 477 בפסיכומטרי (אך הבנתי שזה מספיק ללימודי רפואה בחו"ל כמו איטליה)
בנוסף אין לי כלל ידע במדעים (לא פיזיקה לאא כימיה ולא ביולוגיה) ויש לי רק 3 יחידות במתמטיקה.
מה עליי לעשות כדי להתקבל לרפואה בארץ \ איטליה? ראיתי שיש אפשרותלעשות מכינה ללימודי רפואה (מכינה ללימוד בארץ\חול)
האם אני צריך פשוט לשפר את הציוונים ולהשלים בגרויות במדעים ו4\5 יחידות מתמטיקה ואז פסיכומטרי?
או שהמכינה ללימודי רפואה מתאימה לתלמידים כמוני ותתן לי ידע מספק במקצועות המדעים ושאר המקצועות כמו מתמטיקה או שמא אני אתחיל ללמוד אתקל בקשייים ולא אבין דבר בגלל חוסר הידע?
לגבי לימוד באיטליה הבנתי שציון פסיכומטרי ותעודת בגרות מספיקים אך יש לעבור מבחני ידע במקצועות המדעים, אנגלית, ואיטלקית. האם מכינות ללימודי רפואה\מכינות ללימודי רפואה בחול ישלימו לי את הידע הנדרש במקצועות המדעים או שוב עליי להשלים את הבגרויות וללמוד מהבסיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד רפואה ללא ידע קודם במדעים? -
ד''ר משה כהן18/07/2011שלום
אכן לימודי רפואה בחול זו אופציה קיימת וטובה עבורך
מכיוון שאין לך ידע במדעים יש לבצע מכינה לרפואה לפני.
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי המכינה שלך
אלי18/07/2011האם אני אקבל את הידע הנדרש במדעים\מתמטיקה\והשפות (גם ללא ידע קודם כלל) כדי לעבור את מבחני הקבלה באיטליה?
מתי מתקיימת מכינה ומתי אפשר להרשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נווספת
אלי19/07/2011האם אחוזי ההצלחה והסיכויים לתלמידים כמוני (ללא ידע במדעים\3 יח' מתמטיקה ו4 יחידות אנגלית) הם טובים\גבוהים להתקבל לאחר המכינה ללימודים בחול שאתה עורך?
האם המכינה תעניק לי גם את הידע הנדרש באנגלית\איטלקית? כי אנגלית אני רק רמה של 4 יחידות ובטח שלא ברמה אקדמאית\הבנת הרצאות\דיבור שותף\או כתיבת סיכומים.. ואיטלקית אינני יודע כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)