מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר משה כהן שלום,דודו18/01/2013
אני מתעניין בלימודי רפואה באירופה,שמעתי רבות על צ'כיה והונגריה.
הייתי שמח לקבל פרטים על מדינות אלה:מהם תנאי הקבלה,שכר לימוד ומחייה,ומס' הישראלים שלומדים במדינות אלה.ממוצע תעודת הבגרות שלי היא 87 האם יש לי סיכוי להתקבל?
למיטב הבנתי צ'כיה יקרה יותר הן בשכר הלימוד והן במחייה,האם זה נכון?
כמו כן,הייתי רוצה לדעת היכן אתה ממליץ ללמוד?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר משה כהן שלום, - תגובה
ד''ר משה כהן30/01/2013שלום
אכן הונגריה וצכיה הן האופציות המובילות ללימודי רפואה בחו"ל
אוניברסיטת צארלס בפראג וסמלוויס בבודהפשט יעלו כ-100 אלף שח בשנה עלות כוללת.
אוניברסיטאות פריפריות- פלצקי בצכיה, דברצן פייץ וסגד יעלו כ-85 אלף שח בשנה.
יתרונות חסרונות ועליות של כל אוניברסיטה תוכל למצוא גם באתר הבית שלנו
medicaldoctor
וכמובן להגיע לייעוץ אישי
בברכה
ד"ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות מהסוכן ד"ר משה כהן
נורית02/03/2013המרצים במכינה שלו בכלל לא מקצועיים ( רובם סטודנטים שעושים " חלטורה " כהכנסה נוספת ) והרמה היתה די נמוכה ..
מעבר לכך הוא כל הזמן ניסה "לדחוף" לנו את האוניברסיטאות שהוא מייצג בצ'כיה וקרואטיה ו" ללכלך" על שאר המדינות.
הוא גם הבטיח שהתעודה מהמכינה תהיה מוכרת בכל האוניברסיטאות באירופה והתברר שזה כלל לא נכון - כשהגשתי את התעודה הזו למסר אוניברסיטאות הן אמרו לי שזה משהו שהם לא מכירים וכל עוד זה לא מבית ספר מוכר אין לתעודה הזו שום משמעות מבחינתם .
בשורה התחתונה אני ממליצה לכם להתרחק מהמכינה שלו ובטח לא לשלם סכומים אסטרונומיים כאלה של 14000 ש"ח עבור לימודים בכזו רמה נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)