מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי רפואה ופיזוטרפיה באירופהמתן25/02/2013
לכל באי הפורום שלום,
חברתי ואני מעוניינים ללמוד באחת ממדינות אירופה היא פיזוטרפיה ואני רפואה כללית.
לי יש תעודת בגרות חלקית (צריך להשלים יחידה אחת) וללא פסיכומטרי ולחברת תעודת בגרות מלאה (למדה באורגוואי) וציון בספיכומטרי שעשתה, כמו כן עשתה מכינה בארץ למדעי החיים באונ' ת"א.
שנינו מעוניינים להתחיל מכינה בעת הצורך בסוף השנה ולהתקבל ללימודים בשנה הבאה (אוקטובר 2014).
השאלה שלי היא כזאת:
איפה באירופה ישנן אוניברסיטאות שיש בהן פקולטות לרפואה ופיזותרפיה וכמובן יש אפשרות להתקבל אליהן?
חשוב לציין שהתעודות מאותה איניברסיטא חייבות להיות מכובדות על ידי המשרדים הרלוונטיים בישראל שכן אנו מעוניינים לחזור לישראל בתום הלימודים.
ישנם עוד פרמטרים שמאוד חשובים לנו כמו יוקר המחייה באותה המדינה והאפשרות לעבוד שכן ככל הנראה יהיה צורך בכך בהמשך הדרך (מגיעין ען הון עצמי של באזור 140-180 אלף שקל לשנינו).
מקום שמאפשר חיים רמת חיים סבירה שתאפשר להתפתח במקום (הקמת משפחה וכו').
אשמח מאוד לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי רפואה ופיזוטרפיה באירופה - תגובה
ד''ר משה כהן25/02/2013שלום
יש להתעניין בערי בירה המציעות את שני התארים.
לימודי רפואה אורכים שש שנים ופיזיותרפיה ארבע.
בברכה
דר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות מהסוכן ד"ר משה כהן
נורית02/03/2013המרצים במכינה שלו בכלל לא מקצועיים ( רובם סטודנטים שעושים " חלטורה " כהכנסה נוספת ) והרמה היתה די נמוכה ..
מעבר לכך הוא כל הזמן ניסה "לדחוף" לנו את האוניברסיטאות שהוא מייצג בצ'כיה וקרואטיה ו" ללכלך" על שאר המדינות.
הוא גם הבטיח שהתעודה מהמכינה תהיה מוכרת בכל האוניברסיטאות באירופה והתברר שזה כלל לא נכון - כשהגשתי את התעודה הזו למסר אוניברסיטאות הן אמרו לי שזה משהו שהם לא מכירים וכל עוד זה לא מבית ספר מוכר אין לתעודה הזו שום משמעות מבחינתם .
בשורה התחתונה אני ממליצה לכם להתרחק מהמכינה שלו ובטח לא לשלם סכומים אסטרונומיים כאלה של 14000 ש"ח עבור לימודים בכזו רמה נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)