התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    גבריאל
    04/05/2010

אני רוצה להגיש מועמדות לאוניברסיטאות בהונגריה ללימודי רפואה,. ממה שהבנתי כשאני אסיים שם את לימודי ואחזור ארצה, אני צריך לבצע פה מבחן והתמחות. זה נכון? מה קורה אם לאחר שהוכרתי באופן רשמי כרופא בארץ ויש לי את כל התעודות שאני צריך, אני מחליט לרדת מהארץ לארה"ב למשל או למדינה אחרת. האם אני מוכר שם אוטומטית כרופא או שבכל מדינה יש הליך שיש לעשות כדי להירשם שם כרופא? אם כן, האם זה משהו ארוך ומסובך? ואם אני עושה אתזה, האם זה אומר שלא אוכל לעסוק יותר ברפואה בארץ?

גבריאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• ללמוד לימודי רפואה

רן
    08/05/2015

שלום רב, שמי רן. אני בן 25... אני מאוד רוצה להגשים את חלום הרפואה ולהיות לרופא, לצערי אנשים תמיד אומרים לי שזה מקצוע שלא שווה להשקיע בישבילו את כל השנים, לאנשים תמיד תהיה ביקורת שלישית, אני מאובחן כלקוי למידה ורציתי להתייעץ אתכם, אם עדיף לי ללמוד בישראל למרות שמאוד מאוד קשה להתקבל בארץ.... אך אני חושב שמכיוון שאני מאובחן כלקוי למידה עדיף לי ללמוד בישראל, אשמח לתגובתכם המבורכת

רק שתדעו שלא משנה מה ייקרה, אני לא מתכוון לוותר, אני אהיה רופא גם אם אסיים את ההתמחות בגיל 40, אני רוצה לעשות התמחות בקרדיולוגיה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחני רישוי

ד''ר משה כהן
    04/05/2010

שלום
    בחינת רישוי בישראל עושים לא רק בוגרי חול אלא גם בוגרי הארץ
    לרוב המדינות מבחן משלהן
    לדוגמא בארהב המבחן נקרא USMLE
    באנגליה PLAB TEST
    לרוב רופאים בוחרים במדינה אחת להתפתח בה בשלב הראשון.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו