מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותגבריאל04/05/2010
אני רוצה להגיש מועמדות לאוניברסיטאות בהונגריה ללימודי רפואה,. ממה שהבנתי כשאני אסיים שם את לימודי ואחזור ארצה, אני צריך לבצע פה מבחן והתמחות. זה נכון? מה קורה אם לאחר שהוכרתי באופן רשמי כרופא בארץ ויש לי את כל התעודות שאני צריך, אני מחליט לרדת מהארץ לארה"ב למשל או למדינה אחרת. האם אני מוכר שם אוטומטית כרופא או שבכל מדינה יש הליך שיש לעשות כדי להירשם שם כרופא? אם כן, האם זה משהו ארוך ומסובך? ואם אני עושה אתזה, האם זה אומר שלא אוכל לעסוק יותר ברפואה בארץ?
גבריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד לימודי רפואה
רן08/05/2015שלום רב, שמי רן. אני בן 25... אני מאוד רוצה להגשים את חלום הרפואה ולהיות לרופא, לצערי אנשים תמיד אומרים לי שזה מקצוע שלא שווה להשקיע בישבילו את כל השנים, לאנשים תמיד תהיה ביקורת שלישית, אני מאובחן כלקוי למידה ורציתי להתייעץ אתכם, אם עדיף לי ללמוד בישראל למרות שמאוד מאוד קשה להתקבל בארץ.... אך אני חושב שמכיוון שאני מאובחן כלקוי למידה עדיף לי ללמוד בישראל, אשמח לתגובתכם המבורכת
רק שתדעו שלא משנה מה ייקרה, אני לא מתכוון לוותר, אני אהיה רופא גם אם אסיים את ההתמחות בגיל 40, אני רוצה לעשות התמחות בקרדיולוגיה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחני רישוי
ד''ר משה כהן04/05/2010שלום
בחינת רישוי בישראל עושים לא רק בוגרי חול אלא גם בוגרי הארץ
לרוב המדינות מבחן משלהן
לדוגמא בארהב המבחן נקרא USMLE
באנגליה PLAB TEST
לרוב רופאים בוחרים במדינה אחת להתפתח בה בשלב הראשון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)