שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    אמיל
    23/11/2010

אני בת 18 נשרתי מהבית ספר השנה מחמת מצב נפשי קשה מאוד שמלווה אותי כבר כמה שנים .. למרות שבבית אני לומדת המון אני יוזמת לעצמי מאין קורסים ומבחנים אני אדם מאוד סקרן והרבה תחומים מענינים אותי כגון הסטוריה מתימטיקה ועוד רבים ביניהם רפואה פסיכולוגיה גוף האדם אבולוציה בקיצור כל מה שקשור לבני אדם אני חוקרת בני אדם כל הזמן הם ענינו אותי מאז ומתמיד מבחינתני פסיכולוגיה זה מקצוע קדוש וגם גוף האדם אני לומדת ללא פסק מתוך ענין וסקרנות על בני אדם על גוף האדם על פי מערכת שעות שכתבתי לי .

אך בגלל המצב הנפשי שעיקרו שאני לא מסוגלת לילמוד עם עוד אנשים בכיתה ירדה לי המוטיווציה וגם לימודים בבית ספר לא ענינו אותי כלל נשרתי מבית ספר עם ציונים 60-70

אני נוראאאא רוצה לילמוד רפואהה אני לא מתגייסת לצבא הפסיכולוג שלי סייע לי בפתור אך אני בסדר גמור .. שאלתי היא כייצד עלי לעשות מאיפה להתחיל האם דרכי מתחילה בכך שאני אצטרך לעבוד באופן שאקבל משכורת שתממן לי השלמות ? אומרים שרפואה זה נורא קשה אךך אני לא מקשיבה לאף אחד עשו את זה ליפני ויעשו את זה אחרי חוץ מזה דבר קשה אך אהוב הוא מאתגר ואתגר זה דבר מספק זה שלא הצטיינתי בלימודים בגלל הפרעות שאז היו כיום אני מטופלת אצל פסיכיאטר מצבי השתפר עד מאוד

מה אתם אומרים ?? כייצד אסלול את דרכי לרפואה אני חייבת לקבל מעין עצה שתאיר את עיני ושתוכיח לי שבחורה בגיל 18 שנשרה יכולה לשוב ולהשלים בגדול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• שלום..

ד''ר משה כהן
    30/11/2010

שלום
    ניתן ללמוד רפואה בחול ללא צבא וללא קשר לרקע קודם
    גיל 18 זה רק תחילת החיים ואני מקווה עבורך שהמשך הדרך תהא לך מוארת באור חיובי
    בברכה
    ד"ר משה כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו