לימודי רפואה בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי רפואה בחו"ל
    איתי
    08/12/2010

שלום שמי איתי חייל משוחרר , רציתי לשאול האם כעת כדאי לי לשפר את כל הבגרות ולעשות פסיכומטרי כמה פעמים (עשיתי אחד ולא יצא משהו ) , תהליך ארוך של שנתיים ומשהו שבסופו אולי אתקבל ללימודי רפואה בארץ ,או לוותר ולסוע ללמוד רפואה ברומניה שזו האופציה היחידה שמתאימה מבחינת עלויות , ושהייתה נראית לי.

השאלה היא האם לימודי רפואה בארץ נחשבים עד כדי כך יותר מרומניה, והאם אוכל להתקבל להיות רופא בהתחמות שאבחר ושלא יפלו אותי כי אני לא למדתי בארץ או אפילו הונגריה? האם השנתיים ומשהו האלה שוות את זה או שעדיף להתחיל שם כבר ?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי רפואה בחו"ל

הוספת תגובה

• לימודי רפואה בחו"ל - תגובה

רננה קרן
    17/12/2010

שלום איתי,

בעיקרון הלימודים בארץ "נחשבים" יותר מלימודים ברומניה אבל מצד שני יש הרבה בוגרים ישראלים מהאוניברסיטאות ברומניה שהשתלבו כאן בבתי החולים.
    תבדוק גם באוניברסיטת אודיסה באוקראינה - גם שם שכר הלימוד נמוך יחסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי רפואה בחו"ל - תגובה

ד''ר משה כהן
    26/12/2010

שלום
    אני ממליץ לא להשקיע שנים בנסיונות להתקבל לרפואה בישראל אלא אם כן אתה מאוד קרוב לסכם. בנוגע להתמחות, כאדם חרוץ ורציני תוכל להתקבל להתמחויות המבוקשות בישראל גם כבוגר חול.
    דבריי הם מנסיוני ומנסיון חברים רבים
    בברכה
    ד"ר משה כהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו