רפואת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפואת שיניים
    אלה
    10/06/2011

שלום רב שמי אלה אני בת 22 .אני לא כל כך יודעת האם זה רלוונטי לפורום הזה פשוט אין לי את מי לישאול ואני מאוד מעוניינת ללמוד רפואת שיניים בארץ ושמעתי שיש אפשרות לעשות תואר ראשון בביולוגיה ואז יהיה יותר קל להתקבל לרפואה או רפואת שיניים ..האם זה נכון? במה זה כרוח?ואיך זה בדיוק הולך?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפואת שיניים

הוספת תגובה

• רפואת שיניים - תגובה

ד''ר משה כהן
    03/07/2011

שלום
    אם אינך עומדת בסכם הדרוש, אני ממליץ לך לשקול לימודי רפואה בחול
    לימודי תואר ראשון אינם מבטיחים קבלץך לרפואה
    בברכה
    ד"ר משה כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה

ולנטינה
    21/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואת שיניים - תגובה

רננה קרן
    27/06/2011

שלום אלה,

לפקולטה לרפואת שיניים באוניברסיטה העברית ניתן להתקבל לשנה א' בשיקלול ציוני התואר ( במקום הבגרות)עם ציון הפסיכומטרי שלך
    לרפואה ניתן להגיש מועמדות לתוכנית ה 4 שנתית באוניברסיטת ת"א. שתנאי הקבלה אליה הם:
    •תואר ראשון (או זכאות לתואר ראשון) מאוניברסיטה או מכללה מוכרת בארץ, בממוצע 80 לפחות
    •ציון של 80 לפחות בשבע קורסי ליבה (ברמת קורסי מבוא): ביוכימיה, ביולוגיה של התא, ביולוגיה מולקולרית, מבוא למיקרוביולוגיה, מבוא לפיזיולוגיה, גנטיקה וסטטיסטיקה.
    •מעבר מבחן GRE BIOCHEMISTRY AND CELLULAR BIOLOGY

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו