מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפואת שינייםאלה10/06/2011
שלום רב שמי אלה אני בת 22 .אני לא כל כך יודעת האם זה רלוונטי לפורום הזה פשוט אין לי את מי לישאול ואני מאוד מעוניינת ללמוד רפואת שיניים בארץ ושמעתי שיש אפשרות לעשות תואר ראשון בביולוגיה ואז יהיה יותר קל להתקבל לרפואה או רפואת שיניים ..האם זה נכון? במה זה כרוח?ואיך זה בדיוק הולך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואת שיניים - תגובה
ד''ר משה כהן03/07/2011שלום
אם אינך עומדת בסכם הדרוש, אני ממליץ לך לשקול לימודי רפואה בחול
לימודי תואר ראשון אינם מבטיחים קבלץך לרפואה
בברכה
ד"ר משה כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה
ולנטינה21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואת שיניים - תגובה
רננה קרן27/06/2011שלום אלה,
לפקולטה לרפואת שיניים באוניברסיטה העברית ניתן להתקבל לשנה א' בשיקלול ציוני התואר ( במקום הבגרות)עם ציון הפסיכומטרי שלך
לרפואה ניתן להגיש מועמדות לתוכנית ה 4 שנתית באוניברסיטת ת"א. שתנאי הקבלה אליה הם:
•תואר ראשון (או זכאות לתואר ראשון) מאוניברסיטה או מכללה מוכרת בארץ, בממוצע 80 לפחות
•ציון של 80 לפחות בשבע קורסי ליבה (ברמת קורסי מבוא): ביוכימיה, ביולוגיה של התא, ביולוגיה מולקולרית, מבוא למיקרוביולוגיה, מבוא לפיזיולוגיה, גנטיקה וסטטיסטיקה.
•מעבר מבחן GRE BIOCHEMISTRY AND CELLULAR BIOLOGY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)