מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות מילולית מצד בעלידנה27/08/2017
שלום
הנני בשנות ה40 אמא ל3 ילדים מקסימים נשואה 10 שנים
מהיום שהתחתנתי התגלו אצל בעיה בעיות בשליטה בעצבים ברמה של קללות צעקות וזריקת חפצים. אני מאשימה את עצמי שלא עצרתי את זה עוד שראיתי את פני הדברים אבל תמיד אמרתי אולי אני אשמה אולי עצבנתי אותו אחכ היה מבקש סליחה ומשלימים.
יש לציין שמס' פעמים הייתי על סף גירושין אך כל פעם חזרתי רק בגלל הילדים. היינו בטיפול זוגי שנה וחצי ולצערי שום דבר לא השתנה. כל הזמן מבטיח שיטפל בעצמו אבל ויכוח הכי קטן ושוב הוא מתפוצץ מקלל זורק חפצים בבית. אני כבר חסרת סבלנות ומרגישה שמתהלכת על ביצים מתי הוא יתפוצץ שוב!
רוצה לציין שהתקף הזעם עובר ומשלימים(לפעמים אחרי שבועיים) הוא מדהים עוזר בבית מפרגן עוזר על הילדים ורומנטיקן לא קטן. אני מרגישה שאני כבר מאבדת את זה אין לי סבלנות אליו לא יכולה להגיע איתו לשום מגע כי כל פעם עולה לי כל הדברים שהוא עשה לי ולפעמים גם לעיני הילדים. איך ממשיכים מכאן? אני לא רואה אפשרות אחרת חוץ מגירושין אבל הוא אדם קשה ובחיים לא ייתן גט. בנוסף גם כואב לי על הילדים שיצטרכו לעבור חוויה כואבת של גירושין מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות מילולית
אורית צוקר28/08/2017היי דנה,
אף אישה לא צריכה לחיות באווירה אלימה, בתחושת פחד ובוודאי שלא בהאשמה עצמית על התנהגות של אדם אחר.
אין ספק שצריך טיפול!
נסי להעזר ב
עמותת לא לאלימות: 1-800-353-300
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)