פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות מילוי בהריון
    אוסנת
    03/10/2010

ברצוני דעת האם ניתן לבצע מילוי של הקמטים בצידי האף בזמן הריון. אם כן, האם משנה באיזה שליש מבצעים את הזריקה?

תודה
    אוסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות מילוי בהריון

הוספת תגובה

• מילוי קמטים בהריון?

ד``ר דן וינברג
    04/10/2010

שלום אוסנת.
    יש להמנע ממילוי קמטים בהריון.למרות שחמרי מילוי הם בטוחים ביותר עדיין הם מהוים שתל נוזלי זר לגוף ותמיד יש סכנה זעירה של נדידה,פיזור,זיהום וכד'.הייתי נמנע גם מהזרקת חומרי מילוי בעת ההנקה לאחר הלידה(במידה ואת מתכננת להניק).אין הבדל במיקום ההזרקה של חומר המילוי מבחינה זו.לגבי המשך שאלתך לגבי מיקום ההזרקה- הדבר תלוי מאד במיקום,עומק,אופי ומידת הנפילה של הלחי לכיוון הקמטים בצידי האף. את צריכה להבדק עי' רופא מומחה לאסתטיקה ולהחליט ביחד עמו על סוג חומר המילוי,מינונו וצורת ההזרקה לקבלת תוצאות מיטביות.(כל זאת כאמור לאחר הלידה וסיום ההנקה!)
    הרבה מזל טוב להריון
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת שומן לפנים
    מ
    24/09/2010

שלום
    רציתי לדעת כמה זמן מחזיק שומן שמוזרק לפנים והאם ניתן להשתמש בטכניקה זו גם לעיבוי שפתיים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת שומן לפנים

הוספת תגובה

• הזרקת שומן כחומר מילוי.

ד``ר דן וינברג
    25/09/2010

שלום
    מקובל היום שהזרקת שומן כחומר חילוי "מחזיקה" עד כ 3-4 חודשים.הזרקת שומן לפנים מקובלת אך לא ידוע לי שהוא מקובל כחומר מילוי לשפתיים. לאלה מקובל להשתמש בחומצה היולורונית או קולגן היפואלרגני.הסיבה לקוצר הטווח של מילוי השומן הוא העובדה שהוא ברובו לא מצליח להקלט כשתל חי במקום ההזרקה ומפורק ומפונה במהירות יחסית עי' הרקמות.ישנם ניסיונות להזריק תאי גזע של שומן (תאים עובריים של שומן) המופקים בתהליך מורכב ויקר בתקווה שאחוז גבוה יותר מהם יקלטו במקום ההזרקה כשתל חי וישארו שם לאורך זמן.יש לזכור שאת השומן יש גם "לקצור" ממקום אחר בגוף-ולכן יש לקחת בחשבון התערבות חודרנית נוספת גם במקום זה.לסיכום הייתי ממליץ לך להשתמש בשומן רק אם ממילא שואבים לך שומן בהתערבות אחרת כמו שאיבת שומן ואז לבקש מהרופא שישתמש בחלק מהשומן שנשאב ממילא כחומר מילוי לפנים.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• gummy smile
    אביב
    19/09/2010

שלום דוקטור אני בן 22 ולפני יומיים עשיתי אצל פלסטיקאי מומחה שמזריק בוטוקס הזרקת בוטוקס לחיוך שחושף חניכיים(gummy smile) מאחר ויש לי את התופעה...שאלתי אותו לאחר כמה זמן אני רואה תוצאות(שייראו לי פחות את החניכיים)והוא ענה לי שעד שבוע...האם זה נכון לדעתך שעד שבוע רואים תוצאות? ועוד שאלה הוא הזריק לי את הבוטוקס ממש בשני צידי האף משום ששם יש את השרירים שמעלים את החיוך...האם גם זה נכון?ושאלה אחרונה...הוא אמר לי שמינימום הבוטוקס לgummy smile מחזיר ל4 חודשים האם גם זה נכון? אודה לך מאוד אם תענה לי על כל מה ששאלתי...תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    gummy smile

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס בGUMMY SMILE

ד``ר דן וינברג
    19/09/2010

שלום אביב.
    אני מבין שלאחר התיעצות ארוכה עם דר. יניב פנית דווקא למומחה לפלסטיקה לבצע את הטיפול בבוטוקס.לדעתי מומחה לרפואה אסתטית היה יכול להשיג תוצאות טובות יותר.באשר לשאלותיך:קשה להבין מתאורך היכן בדיוק הוזרקו זריקות הבוטוקס אם כי אני משער שהמקום הוא המקום הנכון לסוג זה של הפרעה אסתטית.כן איני יודע מהו המינון שהוזרק לך בכל נקודה.כמו כמעט בכל טיפול בבוטוקס ההשפעה מתחילה לאחר 2-3 ימים ושיא ההשפעה היא לאחר כ1-2 שבועות.ההשפעה נמשכת 3-6 חודשים.בכל מקרה כדאי שהרופא שטיפל בך יראה אותך כשבועיים לאחר הטיפול הראשוני כדי לאמוד את ההשפעה של הטיפול ולהוסיף עוד בוטוקס לפי הצורך.
    אני מקווה שתהנה מהטיפול
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• teosyal
    סי
    11/09/2010

חומצה הילורואנית teosyal- האם ממולצת למילוי קמטים לצידי הפה והאף ? לעיבוי שפתיים?

לקביעת תור
    סגירה
    teosyal

הוספת תגובה

• TEOSYAL האם ח. היולורונית מומלצת?

ד``ר דן וינברג
    11/09/2010

שלום סי.
    TYOSYAL הוא קו של מוצרים של חברת TEOXANE השוויצרית של חומצה היולורונית לצרכים שונים. למשל הGLOBAL לקמטים שטחיים,DEEP LINES לקמטים עמוקים יותר ,KISS למילוי שפתיים ועוד. למוצר אישורים של כל רשויות הבריאות העולמיות ונמצא בתהליכי אישור סופי גם של הFDA האמריקני.הTEOSYAL נחשב לח. היולורונית מעולה ומקבילה באיכותה למוצרים כמו RESTYLENE או JUVEDERM.מוצר זה הוא בהחלט אחד המוצרים המומלצים לשימוש בטיפולים אסתטים בפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TEOSYAL- הערה קטנה - מד"ר יניב

ד"ר רון יניב
    12/09/2010

כפי שאמר עמיתי החומר בשימוש נרחב בארץ ובאירופה
    אך למיטב ידיעתי אין לו עדיין אישור אמריקאי FDA
    אלא אם כן ד"ר ויינברג קיבל מידע שטרם קיבלתי ואשמח ללמוד אותו
    בברכת שנה טובה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לTEOSYAL אין עדיין אישור של הFDA

ד``ר דן וינברג
    12/09/2010

אני מודה לעמיתי דר. יניב על תקון האי דיוק בתשובתי.מברור יסודי שעשיתי עם החברה בשוייץ מתברר שאכן ל TEOSYAL אין עדיין אישור של הFDA האמריקני למרות שהוא נמצא בתהליכים מתקדמים כדי לקבל אישור זה. כאמור התכשיר הוא באיכות מעולה ונמצא בשימוש נרחב מאד באירופה ושאר העולם מחוץ לאר'הב ובהחלט מומלץ לשימוש.
    דר. וינברג דן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיוך חושף חניכיים
    אביב
    04/09/2010

שלום רב...כאשר אני מחייך אז החיוך שלי חושף הרבה חניכיים וזה מפריע לי מבחינה אסתטית...נאמר לי שבוטוקס בשפתיים יכול לפתור את הבעיה על ידי כך שזה מסתיר חלק מהחניכיים בעת החיוך...האם זה נכון ויכול לעזור לי? מה בעצם אני צריך? האם זה בוטוקס או חומר אחר ומה הטיפול שאני צריך? עיצוב שפה עליונה או מילוי? ועוד שאלה אחרונה..... לכמה זמן יספיק הטיפול שאני צריך להסתרת חיוך שחושף חניכיים? אני אודה לכם מאוד אם תענו לי ותעשו לי סדר בדברים ושגם תגידו לי אם באמת יש טיפול כזה שמטפל בחיוך שחושף חניכיים...תודה מאביב.

לקביעת תור
    סגירה
    חיוך חושף חניכיים

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס לחיוך חושף חניכים

ד"ר רון יניב
    04/09/2010

לאביב שלום

אכן ניתן לטפל בבוטוקס לבעייה הנ"ל המכונה
    GUMMY SMILE
    הדבר נעשה ע"י הזרקה זהירה של BOTOX באזור
    הטיפול מחזיק כמו כל טיפול בוטוקס מספר חודשים
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה אחת אם אפשר

אביב
    04/09/2010

אני יודע שכל בן אדם הוא אינדיבידואלי אבל רציתי לשאול מה המחיר של טיפול כזה? אני לא מצפה שתגיד לי מחיר מדוייק אלא פחות או יותר אם זה אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בוטוקס _BOTOX

ד"ר רון יניב
    04/09/2010

לאביב שלום

אני משער שסביב מחיר של אזור אחד קמטים כ-1000 ש"ח

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר יניב בוטוקס BOTOX

אביב
    04/09/2010

שזה גם פחות או יותר מחיר של בוטוקס לgummy smile? כי אמרת קמטים...ואצל אילו רופאים עושים את זה? אשמח אם תמליץ לי על מספר רופאים סליחה על כמות השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס BOTOX

ד"ר רון יניב
    04/09/2010

לאביב שלום

אותם רופאים שמזריקים לקמטים מזריקים גם לבעיית חניכיים
    המחיר כנ"ל או מעט פחות - תלוי במטפל ובמיקום

אני מנוע מלהמליץ בפורום שכן זה בגדר פירסום

בטוחני שתדע לברר בעצמך

בברכת שנה טובה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BOTOX GUMMY SMILE

אביב
    04/09/2010

אמרת שהטיפול בבוטוקס לgummy smile מחזיק לכמה חודשים...אז מה שרציתי לשאול זה האם ההשפעה של הבוטוקס ב gummy smile נעלמת בסוף כמות החודשים שעברו או במהלך החודשים כל פעם הבוטוקס יורד עוד ועוד קצת? זו באמת שאלתי האחרונה וסליחה על ההטרדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס BOTOX חיוך

ד"ר רון יניב
    04/09/2010

לאביב שלום

השפעת הבוטוקס BOTOX חולפת בהדרגה

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה הילארונית וגרנולומות
    דנה
    04/09/2010

שלום רב
    האם הזרקת חומצה הילארונית לקמטים בצידי הפה ולקמטים בין האף לפה יכולה ליצור גרנולומות?
    ואם כן האם יש חומר אחר שלא יוצר גרנולומות?
    בברכה ובתודה מראש, דנה

הוספת תגובה

• חומצה היאלורונית _טיפול בקמטים

ד"ר רון יניב
    04/09/2010

לדנה שלום

יצירת גרנולומות נדירה ביותר בעקבות הזרקת חומצה היאלורונית-זוהי חומצה טיבעית
    חומר המיוצר בגוף והגוף גם יודע לפרקו

תופעה זו מסוכנת בעקבות הזרקת סיליקון שהוא חומר זר
    תיתכן גם בעקבות חומרים כגון ראדיאס שאינם טיבעיים לחלוטין

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חריצי מחשבה
    רוני
    02/09/2010

יש לי שני חריצים עמוקים במצח כתוצאה כנראה מכיפוף וקימוט כאשר אני חושבת או כועסת. כיום אני בת שישים וזה לא נראה טוב. זה מאד עמוק. מה ניתן לעשות נגד קמטי הבעה?

לקביעת תור
    סגירה
    חריצי מחשבה

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים במצח -בוטוקס- ומילוי

ד"ר רון יניב
    02/09/2010

לרוני שלום

הקמטים בין הגבות - "קמטי-זעף" או מחשבה- נוצרים מפעולת השרירים

טיפול הבחירה הוא בזריקות בוטוקס להרפיית השרירים

אם טיפולים חוזרים אינם מספקים - אפשר להוסיף בזהירות חומר מילוי נספג של חומצה היאלוריונית כגון רסטילן

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקוס או מילוי קמטים בהריון
    דני
    25/08/2010

שלום ,
    רציתי לדעת אם אני יכולה לבצע הליכים שכאלה בהריון, אני בשבוע 12, או שאולי כדאי לחכות עד סוף ההריון ואז גם, האם תהיה השפעה על ההנקה?

הוספת תגובה

• בוטוקס בזמן הריון או הנקה.

ד``ר דן וינברג
    25/08/2010

שלום יעלה.
    לטיפול בבוטוקס בהריון ו\או בעת הנקה יש הורית נגד חד משמעית.אין לטפל בבוטוקס כאשר האשה נמצאת במצבים אלה מחשש לנזק לעובר או לתינוק במקרה של הנקה.המתיני נא עד ללידה ולסיום ההנקה שלאחריה ורק אז תוכלי לקבל את הטיפול בבוטוקס בבטחון מוחלט.
    התאזרי בסבלנות
    הרבה מזל טוב
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על MY-CELLS,
    רונה
    21/08/2010

כמה טיפולים צריך בשביל לקבל את התוצאה הטובה של הטיפול הזה? ולמי הוא נועד?וכמה בערך הוא עולה ?וכמה זמן הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על MY-CELLS,

הוספת תגובה

• הטיפול-MY-CELLS

ד``ר דן וינברג
    21/08/2010

שלום רונה.
    הטפול הנקרא MY-CELLS הוא טיפול בו הדם של המטופלת עובר עיבוד של הפרדת כדוריות הדם מהפלסמה עי' שימוש בצנטרפוגה ובהמשך שאיבת המקטע של הפלסמה העשיר בטסיות דם(PRP-PLATELET RICH PLASMA( ושימוש בו בטיפול האסתטי בטכניקה של מזוטראפיה עי' דקירות עדינות רבות בכל הפנים,צוואר,מחשוף ואיזורים נוספים.הרעיון של הטיפול הוא שטסיות הדם המרובות ופקטור שנקרא GROWTH FACTOR הנמצא בריכוז גבוה בPRP המוחדרות בטכניקה של מזוטראפיה לתת עור ולדרמיס מביאים לחידוש והצערה של העור ובכך למראה צעיר ורענן יותר של העור באיזורים המטופלים..
    הטיפולים ניתנים אחת ל2-3 חודשים סהכ' סידרה של כ3-4 טיפולים ובהמשך טיפול משמר אחת לשנה. עלות כל טיפול כ2500-3000 שקל.כל טיפול אורך כ45-60 דקות כולל כל תהליך עיבוד הדם של המטופלת אילחוש העור באיזורים המטופלים וטיפול בכל האישורים הנרחבים שהזכרתי.
    הטיפול מיועד למעשה לכל אשה או גבר מעל גיל 30 ובמיוחד למי שיש נזקי שמש רבים בעור הפנים,צוואר והמחשוף וכן סימני הזדקנות העור באיזורים אלה.
    יש להדגיש שהטיפול הוא למעשה השקעה לטווח ארוך. הוא איננו מיועד לפתרון בעיה ספציפית זו או אחרת בעור כמו בוטוקס או חמרי מילוי, אלא מטרתו היא לתת לעור מראה ומרקם צעירים ויפים יותר וכן למנוע נזקים וקמטים בעור לעתיד הרחוק יותר.
    טיפול זה הוא פיתוח ישראלי והוא צובר תנופה מרובה בכל רחבי העולם ולאחרונה קיבל את כל האישורים של רשויות הבריאותיות העולמיות כולל אף של הFDA האמריקני (המחמיר מאד עד שהוא מאשר תרופה או טיפול רפואי כלשהו.)
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    לימור
    20/08/2010

איזה סוג של חומצה היאלורונית הכי מתאים לטיפול בכהויות ובעיניים שקועות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טיפול בח. היולורונית בעניים שקועות

ד``ר דן וינברג
    21/08/2010

שלום לימור.
    אחלק את תשובתי ל 2.
    ניתן לטפל ב"תעלת דמעות"עמוקה הנותנת אפקט של "עין שקועה: עי' מילויה בח. היולורונית דלילה יחסית כמו רסטילן או טיוסיאל גלובל כדי להשיג תוצאה אסתטית טובה ולהמנע מגושים ופיגמנטציה באיזור זה בו העור הוא עדין ודק ביותר.לעיתים הכתם הכהה בתעלת הדמעות הוא למעשה צל ואז מילוי תעלת הדמעות פותרת לפחות חלקית את הכהות הזו.לא ניתן לטפל בעין שקועה ממש.
    אם הבעיה היא כתמים כהים מתחת לעניים ללא "תעלת דמעות" עמוקה אפשר לנסות לטפל בה במשחות הבהרה אותן תוכלי לקבל מרופא העור שלך.
    אני מציע לך שתפני לרופא מנוסה שיאבחן במדויק את בעיתך ויציע לך את הפתרון המתאים.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקות ע"י אחות?
    עינת
    20/08/2010

האם מותר לאחות מוסמכת עם B.A וקוסמטיקאית להזריק בוטוקס/מילויים?

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקות ע"י אחות?

הוספת תגובה

• הזרקתבוטוקס אחות /קוסמטיקאית

ד"ר רון יניב
    20/08/2010

לעינת שלומות

הזרקתבוטוקס או מילוי קמטים אחות /קוסמטיקאית אסורה

הזרקה אמורה להתבצע רק ע"י רופא

ממליץ לך להימנע מטיפולים זולים שעולים אח"כ ביוקר

בברכת סופשבוע נעים

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיליקון בשפתיים לד"ר דן וינברג
    טלי
    18/08/2010

שלום,יש לי שאלה: האם הזרקות סיליקון בשפה בשיטה של המיקרו טיפות יכולות לגרום לאותן בעיות שהיו קיימות בהזרקות לפני שהומצאה שיטה זאת ,או שהיא שיטה משוכללת וטובה יותר ולא גורמת לבעיות,בין היתר לעיוות השפה?
    שנית-הבנתי שזה מיקרו-טיפות סיליקון רפואי טהור,איזה בעיות יכולות להיות מהטיפול זה?
    האם הסיליקון יכול לנדוד בגוף?(מהשימוש בטכניקה זאת.)
    תודה.

הוספת תגובה

• סיליקון לשפתיים במיקרו-טיפות.

ד``ר דן וינברג
    19/08/2010

שלום טלי.
    בשיטה של הזרקת מיקרוטיפות לשפתיים במקום מילוי ממש של השפה בסיליקון כפי שהיה נהוג בעבר יש הרבה פחות סיכון והתוצאה היא ברוב רובם של המקרים טבעית ויפה.(בניגוד למילוי שהיה נהוג בעבר שגם לעיתים קרובות לתוצאות מוגזמות ולעיתים מעוותות בשל התגובה של הגוף לסיליקון שהתווספה למילוי עצמו). עם זאת חייבים לזכור שזהו עדיין חומר זר הנמצא בריקמה לצמיתות ולכן יש סיכוי קטן לסיבוכים כולל נדידה והיווצרות גושים.יתרונה הגדול של שיטה זו שהתוצאות נשארות לשנים ארוכות.הזיקוק הרב יותר של הסיליקון בו אנו משתמשים היום מפחית במידת מה את סכנת הזיהום והתגובה לסיליקון אך לא מונע אותה כלל.מי שבוחרת בטיפול זה חייבת להבין ולחתום על כך שהיא נוטלת את הסיכון הכרוך בה (שהוא קטן מאד אך קיים) כדי לזכות בתוצאה האסתטית ארוכת הטווח.
    בחירה נעימה ונכונה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדרת טיפולים לדר דן וינברג
    סיון
    11/08/2010

מה הכוונה סידרת טיפולים לכל שפה,הכוונה 4עד8 מזרקים של 1 סיסי
    ויש לי עוד שאלה בבקשה מהו סיליקון שמן?
    תודה מראש
    (כאשר רופא ראה את השפתיים שלי הוא אמר לי שאני צריכה רק 2 הזרקות בסיליקון באמצעות שיטת מיקרו טיפה כל מזרק מכיל אחד סיסי וכל זריקה 900 שקל.
    אז אשמח אם תפרט יותר על סידרת הטיפול בהזרקת סיליקון ושוב תודה מראש

הוספת תגובה

• תשובה לסיוון.

ד``ר דן וינברג
    12/08/2010

שלום סיוון.
    הטיפול עליו מדובר הוא טיפול בזריעת מיקרוטיפות של סיליקון מתחת לרירית השפתיים שלך לפי שיטתו של פר' אורנטרייך. לפי שיטה זו -בכל פעם נזרעת כמות של 0.1-0.5 סמק' של סיליקון בטיפות זעירות מתחת לרירית השפה.מחכים כחודש לראות את התגובה ולפיה מחליטים האם להוסיף טיפול נוסף לאחר חודש.אורך הטיפול תלוי במצבן של שפתייך והתגובה הספציפית שלך ל"זריעת" המיקרוטיפות בשפתיים.אורכו יכול לנוע מ 2 עד 8 טיפולים לפי התוצאה האסתטית המתקבלת והרצויה."שמן "סיליקון הוא כינוי מסחרי בו משתמשים לעיתים לסיליקון הרפואי המזוקק אותו מזריקים לשפתיים.סיליקון זה יכול לבוא מכמה חברות כשהנפוצה ביותר היא חברת סילירון.המחיר לטיפול אותו ציינת נחשב למקובל .
    סיוון-חבל שאני צריכים לבצע את הקשר ביננו בפורום לעיני כולם. עדיף שהענין יעשה בהתיעצות אישית ביננו.לכן אמנע מלענות לך בהמשך אם תמשיכי לשאול על בעיתך האישית בפורום.אשמח לעזור אם תהיי מעונינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה הילרונית
    אור
    08/08/2010

שלום,
    אני כבת 62, מתעניינת בהזרקה חומר מסוג חומצה הילרונית , אודה לכם
    באם תידעונ י לאיזה סוג קמטים זה עוזר, מה משך הזמן המקסימלי ובאיזה סכומים מדובר.
    בברכה,
    אור

לקביעת תור
    סגירה
    חומצה הילרונית

הוספת תגובה

• מילוי קמטים בחומצה היאלורונית

ד"ר רון יניב
    08/08/2010

לאור שלום
    1 מיועד לקמטים בעיקר בין צידי אף- לצידי שפתיים - NASOLABIAL אך גם רבים אחרים בפנים - כ"א לגופו של עניין
    2. החומר נשאר בגוף עד שנה
    3. סדרי גודל של 2000 ש"ח למזרק

בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלות
    סיון
    08/08/2010

מה עלות של זריקת סיליקון אחת(דר דן וינברג)

לקביעת תור
    סגירה
    עלות

הוספת תגובה

• עלות הטיפול בסיליקון לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    08/08/2010

שלום סיוון.
    העלות היא כ 2000-3000 שקל לסידרת טיפולים (4-8 טיפולים) בסיליקון לכל שפה.הטיפולים ניתנים אחת ל 4-5 שבועות והאפקט האסתטי מושג בהדרגה.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה