פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת מילוי לקמטים
    דינה
    13/07/2010

דוקטור שלום

רציתי לדעת אם עדיף לי לעשות זריקה של קולאגן או חומצה לורונית

תודה

דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקת מילוי לקמטים

הוספת תגובה

• חומרי מילוי לקמטים FILLERS

ד"ר רון יניב
    13/07/2010

לדינה שלום,
    החומר המומלץלמילוי קמטים הוא חומצה היאלורונית - HYALURONIC ACID
    קיימים סוגים רבים בעולם -
    בעלי אישור FDA - סדרת רסטילן וג'ובדרם - אשר יש בחלקם גם חומר אילחוש ביחד עם חומר המילוי

לאחרונה אין יותר קולאגן
    היה חומר EVOLENCE - דווקא "גאווה ישראלית" אך שיווקו הופסק משיקולים מסחריים לדעתי

בברכה

ד"ר יניב

מומחה לרפואת - עור

טיפולים אסטטיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיזה עומק ?
    נטלי
    11/07/2010

אני מעוניינת בעיבוי שפתיים בחומר נספג.קראתי שככול שמזריקים עמוק יותר לשפה החומר יישאר יותר זמן . האם זה נכון ? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לאיזה עומק ?

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים

ד"ר רון יניב
    11/07/2010

לקרן שלום

משך הזמן שהחומר נשאר בשפתיים תלוי בעיקר בסוג החומר ולא בעומק ההזרקה

החומר המומלץ חומצה היאלטרונית נשאר עד שנה

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובוי שפתיים
    סיון
    07/07/2010

שלום ברצוני לעבות את שפתיי שאלותיי הן
    איזה חומר מילוי כדאי להזריק היום?
    כמה זמן הוא עמיד?
    פחות או יותר מה מחירו(לפי הזרקה או טיפול)?
    האם השפתיים חוזרות לגודלן וצורתם הטבעית בעתיד?
    האם זה סדרת טיפולים?
    ומידע על סיליקון בשפתיים
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עובוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים

ד"ר רון יניב
    11/07/2010

לסיוון שלום
    החומר המומלץ- חומצה היאלורונית
    עמיד עד שנה
    מחיר למזרק כ- 2000 ש"ח - בישיבה או שתיים
    סיליקון- מאוד לא מומלץ- יכול לנדוד ולהתנפח גם אחרי שנים

בברכה

ד"ר יניב
    מומחה לרפואת עור ומין

טיפולים אסטטיים, מילוי קמטים, בוטוקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס
    ליאת
    07/07/2010

אני רוצה לעשות בוטוקס ורציתי לשאול
    1 איך אני אוכל לדעת אם אני אלרגית לבוטוקס ?
    2 האם אחרי הזריקה אפשר למרוח מייקאפ .?
    3 ולגבי תופעות לוואי כמו צניחה של העפעף והגבה -זה זמני או שזה עובר אחרי 3 חודשים ?

לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס

הוספת תגובה

• בוטוקס

ד"ר רון יניב
    11/07/2010

לליאת שלום
    אלרגיה לבוטוקס נדירה - לאחר זריקה תוכלי לדעת
    אפשר למרוח מיק -אפ
    תופעת לוואי לא נפוצה - אך אפשרית וחולפת עם חלוף האפקט של הבוטוקס

בברכה

ד"ר יניב

מומחה לרפואת עור

טיפולים אסטטיים, מילוי קמטים ,בוטוקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי במצח
    אדם
    01/07/2010

שלום רב,
    אני גבר בן 26,
    המצח שלי קצת נסוג אחורה באזור שמעל הגבות, -וגם אין מספיק נוכחות כלפי קדימה,
    השאלה שלי היא האם ניתן למלא איכשהו את אזור המצח שיהיה יותר כלפי קדימה, ובאיזה דרכים?
    כי למלא עם חומרי מילוי אזור כזה ענק, זה ים כסף ואני לא בטוח שזה כל כך בריא?

אשמח לתשובה,
    תודה,

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי במצח

הוספת תגובה

• "מילוי" במצח

ד``ר דן וינברג
    01/07/2010

שלום אדם.
    קשה לי מעט להבין את בעיתך מבלי לבדוק אותך.יתכן וטיפול בבוטוקס במצח יפתור לפחות חלק מהבעיה.אני ממליץ שתבדק עי' רופא מנוסה שיראה האם ניתן לעזור לך וכיצד.אשמח לעזור
    דר. וינברג..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקעים מתחת לעיניים
    ג'ולי
    28/06/2010

שלום אנ בת 32 אני סובלת משקעים מתחת לעיניים שנותן לי מראה עייף.... לפני שנה וחצי עשיתי מילוי ברסטלין אבל אחרי פחות משנה נעלם.
    האם יש טיפול או חומר מילוי שמחזיק מספר שנים?
    חשבתי על ניתוח להרמת זבית העין שמתשתש קצת את השקע ומותיח את העור , יש ניתוח עם חוטים
    כמה זמן מחזיק החוטים ומה תןפעות לואי
    מה דעתכם?
    מודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שקעים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• מילוי שקעים מתחת לעין.

ד``ר דן וינברג
    29/06/2010

שלום ג'ולי.
    העור מתחת לעין הוא עדין ביותר לכן גם חומר המילוי הנדרש למילוי שם צריך להיות עדין.חומר כזה הוא נכון להיום רק ח.היולורונית בתצורתה העדינה. חומרים עמידים יותר יותר כמו רדיאס או אבולנס עלולים לגרום שם לגושים שיפגעו באפקט האסטתי ושיארו חודשים ארוכים ואף שנים.ח. היולורונית במיוחד בתצורה העדינה שלה כמו שנדרש מתחת לעניים מחזיקה כשנה ולא יותר.לגבי ניתוחים פלסטים במקום את צריכה להתיעץ עם מנתח פלסטי או רופא עניים המתמחה בפלסטיקה של איזור העניים.אל תנסי את החוטים-פעולה זו הביאה לתוצאות לא טובות ולא הצדיקה את עצמה.יתכן ובעתיד יפותחו חומרי מילוי שיחזיקו זמן ארוך יותר מעמד.בהצלחה.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיניים

ג'ולי
    30/06/2010

תודה ... אבל מה מומלץ למתיחה קטנה מתחת לעין לצדדים ... אני בת 30 ולא נראה לי ניתוח עפעפיים מתאים בגילי... איזה שיטות מומלץ
    מתיחה קצת מתשתשת את הפס ושקע מתחת לעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה שניה לג'ולי.

ד``ר דן וינברג
    30/06/2010

ג'ולי שלום שוב.
    יתכן וטיפול בבוטוקס בצידי העניים יקדם אותך למטרתך. בכל מקרה אשמח לבדקך ולהציע לך טיפול לאחר שאראה אותך.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר דן וינברג
    נטלי
    27/06/2010

האם אפשר לערבב בשפתיים שני סוגי חומצה היאלרונית בהפרש של שבועיים ? חומצה ה 1 לא נתנה אפקט כמעט..וברצוני להזריק פרלן רסטילן תודה רבה לך..ורציתי לומר לך אישית תודה שאתה עונה פה בפורום תשובות מדוייקות ובסבלנות ..שלא כמו רופאים אחרים !! שאין להם סבלנות ...אז תודה מקרב לב :))))

לקביעת תור
    סגירה
    לדר דן וינברג

הוספת תגובה

• ערבוב חומצות היולורוניות בשפתיים?

ד``ר דן וינברג
    27/06/2010

שלום עינת.
    תודה על המחמאה. אני הייתי מציע לך להמנע מעירבוב 2 סוגי חומצות היולורניות. קרוב לודאי שהדבר יעבור ללא בעיות אך אם תהיינה בעיות לא נדע מאיזה חומר בעיות אלה נובעות. תחכי כמה חודשים עד שהחומר שהוזרק כבר לשפתייך יספג כמעט במלואו ורק ואז תעשי את המילוי מחדש עם סוג החומצה היולורונית אותו את רוצה.בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת פרינסס לעיבוי שפתיים
    יערה
    25/06/2010

היי תוכלו לתת מידע עליו ? וכמה זמן הוא מחזיק ? תודה רבה

הוספת תגובה

• הזרקת פרינסס לעיבוי שפתיים.

ד``ר דן וינברג
    25/06/2010

שלום יערה.
    הפרינסס היא חומצה היולורונית חדשה המיובאת לארץ. היא מתוצרת אוסטריה ומייצר אותה אותו המפעל שהיה מייצר בעבר את הג'ובדרם עבור חברה צרפתית מפורסמת זו.(הייצור של זו הועבר חזרה לצרפת מסיבות מסחריות). נסיוני עם פרינסס הוא קצר אך נראה לי שהיא חומר מילוי טוב המתנהגת ככל חומצה היולורונית ונותנת אפקט אסתטי לעיבוי השפתיים במשך 6-12 חודשים. אני מציע לך להשתמש בתצורה הצמיגה יותר-PRINCESS VOLUME-איתה יש סיכוי שהחומר ישאר יותר זמן ויתן תוצאות טובות יותר(מקביל לרסטילן פרלן או טיוסיאל קיס).יתרון בולט של הפרינסס הוא עלותה הנמוכה יותר מחומצות היולורוניות אחרות וכן הכמות הגדולה מעט יותר בכל מזרק(1.2 סמק' לעומת 1 סמק') .אל תחששי להשתמש בה ולדרוש מרופאך מחיר נמוך יותר מטיפול בחומצות היולורוניות אחרות שהן יקרות יותר .בהצלחה.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

נטלי
    26/06/2010

ראשית תודה רבה על התשובה המלאה :) ושנית .. *הוספתי תמונה של החומר המוזרק ולא כתוב עליו ווליום ... אז זהו החומר הפחות עמיד ? הפחות צמיגי ?
    *ושאלה נוספת ואחרונה :האם שימוש באנטיביוטיקה יכול לגרום לספיגה מהירה של החומר?( מוקסיוויט 500 מג לדלקת גרון)תודה רבה לך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעינת.

ד``ר דן וינברג
    26/06/2010

שלום עינת.
    קשה לראות את העטיפה אך ניראה לי שזו העטיפה של פרינסס הרגיל ולא של הפרינסס-ווליום עליה המלצתי.אנטיביוטיקה בכלל ומוקסוויט בפרט איננו מזרז את ספיגת חומר המילוי.
    בברכה.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מישהי עברה טיפולי בוטוקס בכללית
    תוהה
    22/06/2010

איך הרופאים שם?
    האם יצאה מרוצה?
    מהי ההנחה לכללית מושלם?

הוספת תגובה

• בוטוקס בכללית אסטטיקה

ד"ר רון יניב
    06/08/2010

שלום לך

ראיתי ששאלתך לא זכתה לתגובה בפורום
    אני עובד ב"כללית אסטטיקה " בסמוך לקניון רמת- אביב -ולכן נמנעתי מלענות -שהרי נאמר ש" אין הנחתום מעיד על עיסתו" וכן במיוחד שהשאלה מופנית למטופלות אחרות.
    תגובתי הקודמת (אשר מחקתי בינתיים )-אליה התייחסת בעבר ,הייתה מופנית למתחזה בפורומים שונים (תגובתה נמחקה), אשר במטרה לקדם רופא מסויים ,נוהגת תוך כדי גם להשמיץ מרפאות אחרות.

לגופו של עניין :
    1. ב"כללית אסטטיקה " עובדים אך וק רופאים מומחים - כלומר מומחים ברפואת עור או פלסטיקה
    הרופאים עוברים תהליך סינון ובדיקה ע"י ש ל ה - חברת בת של ה"כללית "
    ובנוסף בקרת איכות שוטפת ע"י מנהל הסניף ,מנהל מקצועי ומנהל רפואי של כללית אסטטיקה

2.רובן המכריע של המטופלות מרוצות וחוזרות ומפנות מטופלות נוספות

3.קיימת הנחה ל"כללית מושלם" וכן ל"כללית פלאטינום"

ברם, אין כמראה עיניים ומשמע אוזניים - אני ממליץ לך בחום לבוא לאחד מסניניפי הרשת הפרושים ברחבי הארץ ולהתרשם בעצמך - היעוץ ע"י רופא- מומחה ,ניתן לך בחינם

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יניב תודה

תוהה
    17/08/2010

קבעתי בעבר תור אולם נאלצתי לבטלו.
    אקבע שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים מתחת לעין
    איילה
    17/06/2010

מאז שאני קטנה יש לי קמטים מתחת לעיניים אמרו לי שזה בגלל שיש לי אלרגיות. לא משנה. העניין הוא שהייתי רוצה להעלים אותם. האם אפשר לעשות זאת? אם מתחילים מזווית העין הפנימית ונמשכים מתחת לעין. הם לא גדולים אבל אני ממש לא אוהבת אותם.

לקביעת תור
    סגירה
    קמטים מתחת לעין

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים מתחת לעין.

ד``ר דן וינברג
    17/06/2010

שלום איילה.
    אינני יודע את גילך אך אני מניח שיש לך את הקמטים מגיל צעיר. זוהי בעיה לא קלה לפתרון.ניתן לטפל בהם בעקיפין עי' מיצוק העור עי' מזוטראפיה או MY-CELLS ואם הם גדולים ועמוקים יותר ניתן למלאם בעדינות בחומצה היולורונית עדינה.במידה ויש גוש שומן מתחת לעין ניתן להסירו בניתוח אסתטי קטן בהרדמה מקומית.אם יש "תעלת דמעות" עמוקה וכהה בחלק המרכזי תחתון לעין- ניתן לטפל בה במילוי בח. היולורונית ובקמטים בצד העין ניתן לטפל בבוטוקס.אני מציע שתבדקי עי' רופא מנוסה שיוכל ליעץ לך האם וכיצד ניתן לעזור לך.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד מהזרקת בוטוקס
    רונית
    10/06/2010

אני רוצה לעבור הזרקת בוטוקס לשפתיים ואני חוששת מהחומר הפעיל בהזרקה, (אם אני לא טועה קוראים לחומר פרוטאי)ן, שמעתי שהוא מסרטן ואני לא רוצה להסתכן.

ראיתי באתר של יורם וולף שהוא מדבר על זה, אבל השאלה שלי אם משהי עברה הזרקה דומה כדי שאני אדע קצת יותר.
    ניראה לי שעדיף שאני אתייעץ עם נשים שעברו זאת כבר, לא?

לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהזרקת בוטוקס

הוספת תגובה

• פחד מהזרקה לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    11/06/2010

שלום רונית.
    הבוטוקס בד"כ איננו משמש להגדלת ועיצוב השפתיים. מילוי ועיצוב השפתיים נעשה עי' הזרקת חמרי מילוי נספגים(חומצה היולורונית או קולגן היפואלרגני).כל החומרים מאושרים עי כל רשויות הרפואיות בעולם כולל הFDA האמריקני המחמיר והסיכוי לתגובה אלרגית הוא אפסי ואפילו איננו מצריך מבחן רגישות לפני הטיפול.ניתן להשלים הטיפול בהזרקה זעירה של בוטוקס לשפתיים המרפה מעט את השריר בשפה ונותן לו מראה גדול ומלא יותר.כמות החלבון בחומרים אלה היא אפסית ולכן אין סכנה של רגישות יתר או שינויים מסרטנים.היי רגועה ואם את חושבת ששפתייך דורשות הגדלה ו\או עיצוב תגשי לרופא מנוסה והתיעצי עימו.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות בצידי הפה לאחר הזרקת חומצה ה
    לילך
    05/06/2010

אתמול הזריקו לי חומצה הילרונית בצידי הפה .

בצד אחד הרופא הזריק מספר זריקות רב ואחר תמיד צריך עוד קצת ,

ובצד השני רק שני דקירות .

לאחר יום כל הצד השמאלי ( איפה שהזרי הרבה ) נפוח מאוד והלחי שלי מעוותת.

אני בלחץ שהמצב ישאר ככה .

שאלתי היא : האם זה אמור לכאוב ?ואם אני אמורה להרגיש הרגשה שחלק זה קפוא?

והאם יכול להיות מצב בטעות הוא הזריק חומר שיגרום מילוי הלחי ?

אודה לתשובה בברכה,

ללילך

הוספת תגובה

• אסימטריה בנפיחות לאחר מילוי צידי פה

ד``ר דן וינברג
    06/06/2010

שלום לילך.
    הזרקות רבות יותר בצד אחד מאשר בצד השני של צידי הפה בחץ היולורונית-מעידות כנראה יותר על צורך טיפולי שהיה כנראה לרופא המטפל ולא בהכרח על כמות חומר המילוי שהוזרקה בכל צד.הזרקות רבות אלה גורמות לנפיחות ובצקת ניכרים יותר באותו צד-תגובתיים להזרקות הרבות יותר- שיכולים להימשך עד כמה ימים לאחר הפעולה ולא בהכרח על כמות חומר מילוי גדולה יותר או זליגתו למקום אחר(הלחי בשאלתך).אני מציע שתמתיני עוד כמה ימים ואז תשפטי את התוצאה האסתטית הסופית. בכל מקרה אני בטוח שהרופא המטפל הזמין אותך לביקורת כשבועיים לאחר הטיפול הראשון ואז אם יהיה צורך ותהיה אסימטריה ניתן יהיה לתקנה או לפחות להקטינה לשביעות רצונך.
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על מילוי שפתיים
    ירושלמית
    03/06/2010

שלום,
    בעבר עשיתי שומו בשפתיים, ומאחר שנשאר מעט הרופא הזריק לי זרקה אחת של סיליקון.

רציתי לדעת אם אני יכולה להוסיף עוד זרקה אחת של חומר אחר?

האם זה מותר?

מאחר והסיליקון מסוכן..

ביקשתי מהרופא הקודם להזריק ליסיליקון והוא לא הסכים, בטענה שאני נראית טוב כמו שאני עכשיו..

אבל אני עדיין מעוניינת בחוות דעת נוספת

אשמח להמלצה על רופא באזור ירושלים המתמחה בהזרקות

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על מילוי שפתיים

הוספת תגובה

• תשובה על הזרקת סיליקון לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    03/06/2010

שלום לירושלמית.(אני מקווה שתסכימי לקבל חוות דעת גם מרופא מאיזור המרכז אך אני ירושלמי בעברי).
    הסיליקון הוא חומר לא נספג היכול להיות מוזרק לשפתיים. בעבר היה בו שימוש כחומר מילוי שבתחילה נתן תוצאות יפות אך בהמשך עם הופעת הרקמה התגובתית סביבו היו לעיתים עיוותים וגושים. באחרונה יש המשתמשים בסיליקון אך ורק כחומר מגרה לשפתיים ולא חומר מילוי.לפי שיטתו של פר' אורנטרייך מוזרקות לתת רירית של השפה טיפות סיליקון זעירות שבעצמן לא גורמות לאפקט מילוי בשפה.סביב טיפות אלה נוצרת רקמה תגובתית אט אט והיא שנותנת את אפקט מילוי השפתיים.בד'כ הדבר נעשה ב4-8 טיפולים אחת לחודש עד להשגת האפקט הרצוי. היתרון של טיפול זה הוא בתוצאה ארוכת הטווח המתקבלת .חסרונות שיטה זו:מכיון ש החומר נשאר לצמיתות בשפתיים הוא יכול לגרום לגושים,זיהומים ואף ועיוותים(אם כי סיבוכים אלה נדירים יחסית).אני מבין ממך שקיבלת רק טיפול אחד לשפתייך. אינני יודע מדברייך האם היה זה טיפול של מילוי השפה בסיליקון בכמות משמעותית או רק זריעת טיפות סיליקון זעירות בתת רירית של שפתייך.אני ממליץ לך להבדק עי' רופא מנוסה בטיפול זה- כדי לדעת האם את יכולה להוסיף עוד סיליקון כדי לשפר את התוצאה. עומדת בפנייך גם האפשרות להמשיך הטיפול עם חומר מילוי נספג כמו ח. הילורונית המותאמת לשפתיים או קולגן היפואלרגני.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חן
    01/06/2010

יש לי קמטים בפנים שאני רוצה להעלים (במיוחד באיזור המצח). יש לי שתי חברות שעשו בוטוקס והתוצאה היתה יוצאת מן הכלל. אבל הן צריכות לעבור עוד טיפולים. האם בוטוקס זה הטיפול האידיאלי או שיש טיפול שמחזיק ליותר זמן?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים באזור המצח

ד''ר איה בן דוד
    01/06/2010

שלום חן,
    טיפול על ידי בוטוקס לקמטים באזור המצח הוא הטיפול המועדף , מכיוון שניתן להחליק את הקמטים העדינים ביותר. יחד עם זאת, על מנת לטפל בקמטים עמוקים (בין הגבות) יש צורך בטיפול השלמה על ידי חומצה היאלורינית.
    על מנת למנוע הופעת קמטים או החמרתם מומלץ להשתמש במכשיר דרמהרולר , אשר הינו טיפול ללא הזרקות ולטווח ארוך.
    מידע על המכשיר ניתן לקבל באתר שלי

בברכה
    דר' איה בן דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיוני

קרן
    02/06/2010

אני יכולה לספר לך מניסיוני, שהבוטוקס שעשיתי (בפרופורציה) החזיק כמעט 8 חודשים.
    בזה טיפול זמני ולא קבוע. אבל התוצאה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטי זעף
    חיהלה
    23/05/2010

לפני כחודש טופלתי בבוטוקס בקמטי הזעף- בין הגבות. עלי לציין שהיו עמוקים מאד ובני 15 שנה. .לפני כשבוע הרופא הוסיף לאותם קמטים רסטילן-פרלן 0.5 CC .הקמטים התמלאו בצורה יפה, אך נשארו קווי-הקמט. האם גם בזאת אפשר לטפל.האם למלא עוד רסטילן.

לקביעת תור
    סגירה
    קמטי זעף

הוספת תגובה

• הטיפול בקמטי "זעף" בין הגבות.

ד``ר דן וינברג
    24/05/2010

שלום חיהלה.
    קמטי ה"זעף" בין הגבות מורכבים מטונוס מוגבר של קבוצת שרירי ההבעה מעל האף בין הגבות ולעיתים בנוסף מקמטים קבועים וצלקות בעור הנוצרות במקום קמטי ההבעה עקב הטונוס המוגבר והחזרה שוב ושוב של התכווצות שרירי הבעה אלה.מכאן שהטיפול בקמטים אלה הוא בהרפיה מלאה של שרירים אלה עי' טיפול בבוטוקס. במידה ויש אפקט מלא של בוטוקס ועדיין נשארים קמטים מהסיבות שהזכרתי יש אפשרות למלאם בחומרי מילוי כמו ח. היולורונית(כמו רסטילן-פרלן במקרה שלך) או חמרי מילוי אחרים כמו רדיאס או קולגן היפואלרגני.במקרה שלך הייתי מוודא שאת באפקט בוטוקס שלם ואם אכן זה המצב הייתי מוסיף בזהירות עוד רסטילן פרלן שהוא חומר מילוי מעולה.יש לקחת בחשבון את האפשרות שלעיתים כאשר הקמטים הקבועים עמוקים מאד -- אי אפשר להשיג השטחה מלאה של קמטים אלה ללא השגת נפיחות לא רצויה במקום לכן יש להתיעץ עם רופא מנוסה בסוג זה של טיפול כדי להשיג תוצאה מיטבית.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה