פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכזבה מטיפול בוטוקוס
    מאוכזבת
    26/02/2012

שלום רב,
    עברתי לפני שלושה שבועות בפעם הראשונה טיפול בבוטוקס בשלושה אזורים, בצידי העיניים, מצח ובין העיניים.
    לאחר הטיפול השתנתה הבעת פני כך שנראתי מוטרדת כל הזמן. הלכתי לתיקון על אף שלא הוזמנתי לביקורת, נעשה תיקון אך עדיין קיימים קמטי הבעה קבועים בין העיניים (מה שלא היה קודם). מה האפשרויות שלי נכון להיום? מפחדת שקמטי ההבעה האלו עלולים להשאר באופן קבוע. האם כדאי לי לחזור לאותו רופא בפעם השלישית או כבר כדאי ללכת לרופא נוסף בתקווה לתיקון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכזבה מטיפול בוטוקוס

הוספת תגובה

• אכזבה מטיפול בוטוקוס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    26/02/2012

שלום למאוכזבת.
    התגובה לבוטוקס נובעת תמיד משילוב של האנטומיה של שרירי ההבעה בפנים מחד,ומינון ההזרקה ומיקומה המדויק מאידך.אין להזריק בוטוקס באופן קבוע בצורה זהה לכל המטופלים ויש להתאימה למבנה הפנים של כל מטופל ומטופל.במקרה שלך ישנם כנראה כמה משריר ההבעה בפנייך שלא עברו הרפיה מספקת עי' התרופה ולכן הקמטים שאת רואה והשינוי בהבעה.ראשית שינוי זה הוא זמני והוא יחלוף עם חלוף השפעת הבוטוקס אם כי הדבר יכול לארוך כמה חדשים.בהנחה שהרופא שטיפל בך הוא רופא מנוסה בהזרקה זו הייתי פונה אליו בשלישית להזרקת "תקון" נוספת להשגת תוצאה מושלמת לשביעות רצונך. רק הוא יודע בדיוק היכן וכמה הוא הזריק בפעמים הקודמות.
    בהצלחה.עם חלוף השפעת הבוטוקס מסידרת הזרקות זו תשקלי שוב את בחירת הרופא להזרקה בפעם הבאה.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על מאוד, שאלה נוספת בנושא

מאוכזבת
    26/02/2012

מודה לך מאוד על תגובתך המפורטת.
    הסיבות שציינת לתוצאה הלא מספקת הן בדיוק כפי שחשבתי בעצמי אבל ביטלתי אותן מכיון שלא האמנתי שרופא עור מומחה לרפואה אסטתית "יפספס" כמה שרירי הבעה ועוד בפעם השניה כאשר אני מגיעה אליו לתיקון מכיון שנראתי ממש לא טוב.
    השאלה האם באמת מקובל להגיע להגיע בפעם השלישית לתיקון והאם הוא יכול לשלוח אותי ללא תיקון בטענה שהוא לא רואה לנכון לתקן והאם רופא אחר יסכים לטפל בתיקון מתוך הבנה כי אם התוצאה תהיה מספקת אגיע אליו להמשך טיפול בעתיד?
    ממש לא בא לי להשאר עם התוצאה הזו ואני בחשש שאם אשאר עם קמטי ההבעה הקבועים הללו לאורך זמן הם יהיה יותר קשה לתקן בעתיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על מאוד, שאלה נוספת בנושא - תגובה

ד``ר דן וינברג
    27/02/2012

שוב שלום.
    מקובל שהרופא חוזר על ה"תקון" בבוטוקס עד להשגת התוצאה המקסימלית במידה וזה במסגרת "איזורי הטיפול" עבורם שילמה המטופלת.
    תוכלי כמובן גם לגשת לרופא אחר אך תצטרכי לשלם לו עבור החומר והטיפול גם אם מדובר בתקון בלבד.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאוכזבת -אל תחזרי לתיקון בוטוקס

סיוון
    27/02/2012

כתוב בכל הספרות המיקצועית שאסור לעשות יותר מפעם אחת תיקון לבוטוקס ולכן אני ממליצה לך לחכות ארבעה חודשים וללכת לרופא יותר מנוסה ויותר מיקצועי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של בוטוקס
    קרן
    21/02/2012

שלום
    האם מגרנות הם תופעות לוואי של בוטוקס?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי של בוטוקס

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של בוטוקס - תגובה

ד"ר רון יניב
    21/02/2012

לחן שלום

כאבי ראש הם אחת מתופעות הלוואי האפשריות של בוטוקס.
    ברם כאבי-ראש יש להרבה אנשים מסיבות שונות ולאו דווקא נובעים מהטיפול.
    בנוסף -בוטוקס משמש גם כטיפול למיגרנות
    יש לי מטופלות שחוזרות לטיפול כדי לזכות בתופעת הלוואי של הקלה במגרנה...
    כאמור האפקט הוא אישי וייתכן שלך לא מתאים
    ע"פ חומרת כאב הראש ותגובתו לטיפול נגד מיגרנה =תחליטי כיצד להמשיך
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בסיליקון

רונית
    30/01/2014

שלום רב,
    אני מתעניינת בעיבוי שפתיים בסיליקון, חשוב לי להבין בנושא ולקרוא על תופעות לוואי, כל מה שאני מוצאת זה נפיחות ויצירת גושים ונשמע לי לא ממצה, שיש עוד תופעות, אבל אני לא מוצאת חומר, אתם יכולים לעזור לי, לכוון אותי למידע, אני אמנם מעוניינת לעשות עיבוי אבל רוצה שזו תהיה החלטה מושכלת.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בסיליקון - לא מומלץ.

ד``ר דן וינברג
    30/01/2014

שלום רונית.
    בעבר השתמשו בסיליקון נוזלי כחומר מילוי לשפתיים.להזרקה עצמה נוספה התגובה הדלקתית של השפה והתוצאה היתה לעתים קרובות מוגזמת ולעיתים אף מעווותת. בשנות ה90 פיתח הרופא האמריקני פר. אורנטרייך את השיטה של הזרקה טיפות סיליקון זעירות לשפה אחת ל 2-4 שבועות ובכך השיג את הגדלת השפה בעיקר עי' התגובה הדלקתית לסיליקון ולא עי' החומר עצמו.יתרונה של הזרקת הסיליקון היא בעיקר מחירו הזול של חומר מילוי זה והעובדה שהאפקט נמשך לשנים ארוכות.החסרונות הם לא מעטים:חוסר שליטה של הרופא על התוצאה האסתטית הסופית כי זו תלויה בעיקר בתגובת הרקמה של המטופלת.הסיליקון שהוא חמר בלתי נספג או מתפרק בגוף ויכול לגרום לגושים,גרנולומות,זיהומים מאוחרים ואף יכול לנדוד ממקום ההזרקה.אם קורה סיבוך כזה -בשל העובדה שהחומר בלתי נספג- הסיבוך הוא ממושך,עקשני וקשה מאד לטיפול ואין כמעט ריפוי ספונטני.לעיתים יש צורך להוריד את הגושים בהזרקת סטרואידים לתוכם ולעיתים אם אין בררה יש להוציא את החומר בניתוח.מכל הסיבות האלה עמיתי דר. יניב ואני ממליצים לך ולכל הגולשים שוב ושוב בפורום זה- לא להשתמש בסיליקון להגדלת השפתיים אלא בחומצה היולורונית המיועדת לשפתיים.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים בחומצה הילרונית
    אורית
    12/02/2012

שלום
    לפני מספר ימים פלסטיקאי הזריק לי בשפה העליונה מחצית או שלושת רבעי מזרק.
    הוא אמר שיש לי שרירים חזקים באזור וכדאי לעשות זאת בהדרגה אבל התכווננו לפעם אחת וגמרנו.
    ביקשתי שלא ינפח לי הרבה אבל לאחר שהנפיחות ירדה כמעט ואין אפקט.
    כמו כן, השפה כאילו נמשכה החוצה אבל לא עלתה למעלה למראה חושני כך שהמרחק בין האף לשפה הוא כמו שהיה (רציתי לצמצמו בכך שאעבה את השפה העליונה)
    האם יש מבנה שפתיים ופנים שבהם לא ניתן להעלות את השפה למעלה והיא רק תמשיך לצאת החוצה במהלך המילויים?
    האם אצטרך להמשיך לשלם על עוד מזרק גם עם סוכם שאני ממלאת בהדרגה, כלומר האם התיקון אמור להיות על חשבונו?
    מה זה אומר שרירים חזקים באזור הפנים?
    כרגע אני אחרי 4 ימים ויש לי גוש באמצע , בכלל אני כאילו יכולה להרגיש את נקודות המילוי בחלקים בשפה, נראה שהוזרק ממש מעט. זה גם קשה.
    אציין שלא היו לי תופעות לוואי או שטפי דם כך שאין סיבוך או אינפקציה כלשהי.
    אני בחורה די חזקה וחבורות או פציעות נעלמות אצלי מהר, בקושי חולה ולא נוטה לחולשות או למשכב

תודה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים בחומצה הילרונית - תגובה

ד``ר דן וינברג
    12/02/2012

שלום אורית.
    צר לי שהתוצאה איננה מספקת אותך.כל שפה מקבלת את חומר המילוי בצורה שונה. הדבר תלוי במבנה השפה,סוג החומר שהוזרק וטכניקת ההזרקה.מומלץ שימוש בחומצה היולורונית המיועדת ספציפית למילוי שפתיים. יש כאלה שהגדלת הנפח תעשה "לגובה" לכיוון האף ויש קדימה. במקרה שלך יש להשלים קודם הטיפול בשארית החומר שנשאר והדבר כבר יכול לשפר את המצב. את התוצאה הסופית בשפה רואים כ שבוע לאחר ההזרקה.במידה ותזדקקי למזרק נוסף תצטרכי לשלם גם עבורו אם כי אולי הרופא יקח ממך מחיר מופחת עבור מזרק זה בשל התוצאה הבלתי מספקת מהמזרק הראשון.ההתקשות שאת מתארת- יכולה להיות שטף דם קטן סביב החומר שהוזרק שיספג בהדרגה או תגובה של הגוף לחומר שהוזרק. בד"כ עם הזמן ההתקשויות מתרככות.אני מקווה שתגיעי לבסוף לתוצאה האסתטית הרצויה לך בשפה.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 קמטים בבטן
    שירן.
    06/02/2012

שלום, אני בת 19 ושמתי לב שיש לי 2 קמטים די ארוכים לרוחב הבטן שבולטים והופכים לאדומים(לא כואב) בזמן ישיבה(נראה לי שזה קרה כי רוב חיי הלכתי כפופה וכנראה מזה הופיעו הקמטים)וגם בזמן שאני עומדת אפשר לראות את הקמטים. השאלה שלי היא אם מותר להזריק בוטוקס על הקמטים בבטן ?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    2 קמטים בבטן

הוספת תגובה

• בוטוקס לקמטים בבטן?תגובה.

ד``ר דן וינברג
    07/02/2012

שלום תמר.
    לא מקובל טיפול בבוטוקס בקמטי עור בבטן.לעיתים הקמטים נובעים מעודף משקל קל ו\או שריר בטן חלשים.אם זו הבעיה תוכלי לפעול לתקון המצב והכך להעלים בהדרגה את קמטי הבטן.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת בוטוקס להבעה כועסת
    אני
    29/01/2012

עשיתי היום בוטוקס
    זה היה אמור להיות להבעה כועסת לאזור שבין הגבות .
    זה כבר פעם שנייה שאני עושה טיפול בוטוקס לאותו אזור
    בפעם הראשונה שעשיתי הזריקו לי 5 זריקות באותו אזור
    והיום שזה היה בקליניקה אחרת - היא עשתה לי 3 זריקות במצח ו 2 זריקות ברכות בצד
    עכשיו האם זה טריק כדי שהבוטוקס לא ישפיע ואני אחזור מהר שוב לטיפול
    או שככה זה אמור להיות ?
    וכן שילמתי דרך קופון באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת בוטוקס להבעה כועסת

הוספת תגובה

• הזרקת בוטוקס להבעה כועסת - תגובה

ד"ר רון יניב
    29/01/2012

שלום לך
    להבעה כועסת יש להזריק לאזור בין הגבות
    הרקות זה לקמטי צחוק/בכי
    אולי היתה אי - הבנה בינכן
    בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקופונים זו שרלטנות -הבוטוקס מדולל

לירן
    01/02/2012

פי ארבע ממה שצריך להיות מדולל וכך אחרי חודש הבוטוקס כבר לא יעבוד לך, מה אתן חושבות שאפשר לקבל ב299 שקל? ביונד זה מקום מסחרי ולא מיקצועי עם רופאים שאין להם בכלל ניסיון אז מה חשבת לעצמך????????

מסקנה ;זול עולה ביוקר ואין מתנות חינם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

אני
    01/02/2012

רק עכשיו אני מבינה את זה
    את יודעת מה הכי מצחיק שאחרי שהיא עשתה לי את הזריקות
    היא אומרת לי שתבואי עוד שבועיים לביקורת נוסיף לך עוד חומר
    זה אמור להיות ככה??? בביקורת עושים עוד זריקה?
    וכן גם בקופון הראשון שקניתי לפני חצי שנה הבוטוקס החזיק לי חודש
    אני כבר לא סומכת על אף אחד בכל מה שקשור לקוסמטיקה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת - תגובה

ד"ר רון יניב
    01/02/2012

הקופונים הורידו את רמת המחירים
    אבל איתם ירדה גם רמת הטיפול
    כמו שאמרה ליאתי בצדק
    הזול יוצא יקר ואין ארוחות חינם
    רצוי לגשת למומחה בתחום
    במיוחד שבסופו של דבר זהו טיפול רפואי
    ולא עוד מוצר קוסמטי
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס נורמלי ללא קופונים ושטויות

לירן
    02/02/2012

בוטוקס ברמה גבוהה עולה אלף שקל ומעלה לאיזור אחד! !!! ואם תלכי לרופא ברמה גבוהה אז תהיי מאושרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך ניתן לזהות אם השפתיים עובו?
    אייל
    22/01/2012

שלום
    חוץ מלישאול... איך אפשר לזהות (האם יש דרך)
    לדעת שמישהי עשתה עיבוי שפתיים?

אשמח לתשובה רצינית

תודה

הוספת תגובה

• איך ניתן לזהות אם השפתיים עובו? - תגובה

ד"ר רון יניב
    22/01/2012

לאייל שלום

לא תמיד ניתן לדעת -ולעיתים אם הדבר ניכר בברור סימן, שאולי נעשה בצורה מוגזמת , אם כי מדובר בשאלה של טעם ואופנה...
    כאשר נעשה בסיליקון (מה שלא מומלץ) תתיכן תפיחות מוגזמת ויצירת גושים
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת חומר לידיים
    חווה
    14/01/2012

שלום.. שמעתי על חומר מסוים שמעודד ייצור קולגן.. וניתן להזריק אותו לעור הידיים לטשטוש הורידים הבולטים... מה שם החומר? וכמה עולה בערך?

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת חומר לידיים

הוספת תגובה

• חומרי מילוי לידיים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    15/01/2012

לחווה שלום.
    אני מסכים עם עמיתי דר. יניב שחומר הבחירה להחזרת נפח לכפות הידיים היא חומצה היולורונית כשהטכניקה המועדפת היא הזרקתה באמצעות קנולה ולא במחט.ניתן להשתמש גם ברדיאס מדולל מעט בסליין ולידוקאין גם כן הזרקה דרך קנולה.אם הבעיה היא בעור בלבד ללא איבוד נפח גם סידרת טיפולים במזוטראפיה או MY-CELLS תביא להצערת עור כף היד.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים
    רונה
    09/01/2012

שלום למומחים
    אפשר בבקשה לדעת מבחינה סטטיסטית אילו משלל הטיפולים לעיבוי שפתיים נחשב לבטוח והאמין ביותר?

תודה רבה לכולם

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שפתיים

הוספת תגובה

• הטיפול המומלץ למילוי שפתיים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    10/01/2012

שלום רונה.
    הטיפול המומלץ לעיבוי שפתיים הוא בחומצה היולורונית המותאמת במיוחד לשפתיים כמו טיוסיאל קיס,רסטילן ליפס או פרלן,וריודרם ליפס ומדיום וכד'.יש להמנע ממילוי שפתיים עי' חומרים קבועים כמו סיליקון או חומרים צמיגים מדי לשפתיים כמו רדיאס.המילוי צריך להיעשות עי' רופא מנוסה ובהדרגה כדי שהתוצאה תהיה יפה וחושנית מחד ולא מוגזמת ומעוותת מאידך.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ מקצועי
    אפרת
    29/12/2011

אחרי הזרקת חומצה היאלרונית למתחת לעיניים,כאבים ותוצאה לא מוצלחת.הרופא המטפל לא מקדם את הטיפול ואומר שהכל בסדר. מעוניינת לקבל עזרה, לפתור את השאלות והכאב. פניתי לרופא אחד שאמר שלא מתקן סיבוכים שיצרו אחרים. אז מי יכול בכל זאת לעזור לי? האם לא קיים רופא שיהיה מוכן לעזור כי מי שיצר את המצב הוא רופא אחר שלא לוקח אחריות?האם זו אתיקה מקצועית לא לעזור לאדם במצוקה?

לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ מקצועי

הוספת תגובה

• טיפול בסיבוכים של רופא אחר.

ד``ר דן וינברג
    29/12/2011

שלום אפרת.
    צר לי על התוצאה הלא מספקת והסבל מהטיפול שקיבלת.צר לי עוד יותר מההתנערות מאחריות של הרופא שלך.לא תמיד אפשר לתקן הזרקה לא נכונה של חומצה היולורונית.לעיתים ניתן לטפל בדבר עי' הזרקת הילורונידאז-אנזים המפרק את החומצה ההיולורונית.הזרקתו היא לא פשוטה ומחייבת ניסיון רב של הרופא.לעיתים אין בררה וצריך לחכות עד שהחומר יתפרק עצמונית עי' הגוף ויעלם בהדרגה מהמקומות בו הוא לא רצוי או ששם הוא לא הוזרק כהלכה.יש לסיבוכים אלה גם השלכות מדיקו-לגאליות ולעיתים מוגשות תביעות משפטיות.כל אלה מרתיעות רופאים מלטפל בסיבוכים של רופאים אחרים.
    אני מאחל לך שסיבלך יעבור במהרה ולהבא תטיבי יותר לבחור את הרופא המטפל בך.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

אפרת
    31/12/2011

תודה על תשובתך,
    הייתי בטוחה שבחרתי טוב.הרופא המבצע הוא כירוג פלסטי ידוע מוכר ונחשב.
    האם יש בכל זאת רופא שיהיה מוכן לתת לפחות חוות דעת אם לא טיפול?
    חשוב לי לדעת מה קורה בגוף שלי וכמו שאמרתי כבר הרופא המטפל אינו נותן תשובות.
    חשוב לי לדעת למה חודש אחרי הזרקה כואבות לי הפנים באזור המוזרק.
    אחוות רופאים זה נפלא אבל מי ידאג למטופלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחזרי לרופא שלך שימיס לך

סיוון
    30/12/2011

יש חומר מצוין שממיס חומצה היאלורונית ששמו היאלורונידאז -לאחר ממש שניות הכל מסתדר ---תכריחי את הרופא שלך לפתור לך את הבעיה ואל תוותרי לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת חומר מילוי

ד"ר רון יניב
    30/12/2011

כפי שכתב יפה עמיתי ד״ר ויינברג , המסת חומצה היאלורונית , אינה עניין כה פשוט ודורשת מיומנות. לעיתים נגרמת אלרגיה , לעיתים ההמסה לא נותנת את המראה המיוחל. בכל מקרה גישה מתלהמת כגון ״ תכריחי את הרופא ״ עשויה להיות דווקא בעוכרי המטופלת. ייתכן שהטיפול לא מתאים למקרה זה או שהרופא אינו מיומן בביצוע הפעולה , ולכן נמנע ממנה.
    אם
    נראה לך הגיוני להכריח רופא לעשות פעולה שהוא לא מיומן בה - זו החלטה שלך , והתוצאה תהיה ניכרת על פנייך ...

בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יהיה מאוד עצוב שרופא שעוסק

סיוון
    31/12/2011

בהזרקות לא ידע לטפל בתופעות הלוואי שעלולות לצוץ מהזרקה לא מדויקת !

מסקנה : תפסיקו ללכת לרופאים חפארים שרק אתמול התחילו להזריק או לכל מיני רופאי שיניים שהם בכלל לא רופאים ואין להם זכות לטפל לנו בקמטים או לכל מיני רופאים שרק אתמול סיימו לימודי רפואה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

אפרת
    01/01/2012

ד"ר רון יניב האם אפשר להתייעץ עימך? האם תוכל לבצע המסת החומר במידה וצריך? האם אפשר להמיס רק חלק מהחומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת חומצה היאלרונית

אפרת
    01/01/2012

תודה אורית על תגובתך.האם את מדברת מתוך נסיון? נסיון חיובי כמובן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה השיטה המומלצת?
    מרינה
    27/12/2011

מה הכי מומלץ לעיבוי שפתיים, נשאר הכי טוב אבל גם לא יקר מדי? בוטוקס או שיש עוד שיטות? מה הכי פחות מסוכן ועם פחות סיבוכים?

לקביעת תור
    סגירה
    מה השיטה המומלצת?

הוספת תגובה

• מה השיטה המומלצת לעיבוי שפתיים?

ד``ר דן וינברג
    28/12/2011

שלום מרינה.
    מומלץ עיבוי שפתיים בחומצה היולורונית המיועדת במיוחד לעיבוי שפתיים עי' רופא מנוסה שיתן לשפתיים מראה מלא,מעוצב וחושני אך לא מוגזם ומעוות.מילוי זה מחזיק מעמד בשפתיים כ6-12 חודשים.מומלץ להמנע מחומרים קבועים כמו סיליקון או ביואלקמיד.בוטוקס איננו מיועד לעיבוי שפתיים כשיטה עיקרית. לעיתים הזרקת בוטוקס במינונים זעירים לשפתיים כטיפול משלים- מרפים מעט את שריר השפה ונותנים להן מראה מעט מלא יותר.יש להזהר ממינון מוגזם שישתק את שריר השפה ויקשה על תפקודי השפה הנורמלים כמו שתיה,דיבור,נשיקה וכד'.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת לעשות חצי זריקת סיליקון
    ירושלמית
    15/12/2011

האם ניתן לעשות דבר כזה?

בעבר עשיתי שומן, וזריקה אחת של סיליקון

הרופא שלי (יצחק רמון)..לא מוכן לעשות לי עוד זריקה של סיליקון ואני לא מבינה למה.

כאילו השפתיים שלי ממש לא עבות

ובא לי טיפה למלא את העליונה, מה גם שעברו 6 שנים מאז הזריקה הראשונה.

האם ניתן למצוא רופא איכותי באזור ירושלים שיסכים לכך?

אשמח להמלצות וגם כמובן למחיר הגיוני.

ירושלמית

הוספת תגובה

• אגב ולכל הנשים שמפחדות מסיליקון

ירושלמית
    15/12/2011

אני עשיתי זריקה אחת..ואין לי שום בעיות אם זה..

וזה אכן לא יורד..נשאר בדיוק אותו הדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיליקון -חומר מילוי בעייתי

ד"ר רון יניב
    16/12/2011

לירושלמית שלום

את טועה ומטעה

סיבוכי סיליקון יכולים להופיע אחרי שנים
    נדידה של החומר ונפיחות וגושים בלתי הפיכים

בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירושלמית התמימה -חכי חכי ,,,,

סיוון
    16/12/2011

את עוד לא יודעת איזה אסונות מחכים לך !!!! אני אכלתי אותה עם הסיליקון הארור הזה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי מילוי
    אפרת
    13/12/2011

שלום,
    כמה זמן אחרי מילוי שקעים מתחת לעיניים בחומצה היאלרונית אפשר להשתמש במשקפת לשחייה?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אחרי מילוי

הוספת תגובה

• משקפת שחיה אחרי מילוי ?

ד``ר דן וינברג
    14/12/2011

שלום שגית.
    לדעתי כ שבועיים לאחר המילוי.יש לזכור שבד'כ המטופל מוזמן לביקורת והשלמת המילוי 2-3 שבועות לאחר הטיפול הראשון ואז יש להתחיל את ספירת הימים מחדש.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בשפה העליונה
    ד``ר דן וינברג
    09/12/2011

שלום, לפני כחודש עשיתי עיבוי שפתיים בשפה עליונה בשימוש בחומר אסטילאז', או חומר בשם דומה לזה, הרופא אמר שיש בחומר הזה משהו של אנטי אייגינג, האם שמעתם על חומר שכזה?
    בכל אופן אני לאחר כחודש עוד נפוחה, בביקורת אצל הרופא, אמר שאין נדידה של החומר לאיזור הנפיחות, ושהנפיחות צפויה לעבור עד כעוד חודש, ובנתיים למרוח קרם לחות ולעסות, והציע לקחת אנטיביוטיקה שאולי זה יזרז זאת. האם זמן החלמה מטיפול שכזה לוקח כל כך הרבה זמן עד כחודשיים? מדוע הנפיחות לא יורדת? ממה היא נוצרת? מה אני יכולה לעשות בשביל להוריד את הנפיחות? האם קרח יכול יעזור? והאם ישנו משהו אחר שהרופא יכול לעשות בשביל לזרז את הורדת הנפיחות? בנוסף שמתי לב שצחצוח החניכיים מעל השינייים הקדמיות גורם לתחושת נפיחות ואי נוחות. למה זה כך?
    תודה רבה.

הוספת תגובה

• עיבוי יתר של שפה לאחר הזרקת סטילאז

ד``ר דן וינברג
    10/12/2011

שלום מעין.
    סטילאז' הוא מותג שויצרי ידוע למדי עם ליין שלם של חומצות היולורוניות לכל המטרות כולל לעיבוי שפתיים ונחשב לבעל איכות טובה.לי אישית אין ניסיון עם מותג זה.הנפיחות הנימשכת בשפתייך שאת מתארת יכולה לנבוע מטכניקת הזרקה לא מדויקת או מכמות חומר גדולה מדי שהוזרקה לשפתך או זיהום שהתפתח בשפה או תגובה מקומית לחומר המוזרק.יש לזכור שהחומצה ההיולורונית היא חומר סופח מים ו"מתנפח" לאחר הזרקתו ויש לקחת זאת בחשבון בעת הטיפול עצמו.אם יש חשד לזיהום יש לשקול טיפול אנטיביוטי סיסטמי באוגמנטין(רק אם את לא רגישה לפניצילין). ישנה משחה הנקראת THREOLONE המכילה הן אנטיביוטיקה והן מעט סטרואידים אותה ניתן למרוח על השפה והיא יכולה לעזור הן לטיפול בזיהום אפשרי והן בנפיחות התגובתית עי' הרגעת המקום.אם מדובר בתגובה מקומית לחומר המוזרק ללא זיהום יש לחכות בסבלנות כמה שבועות נוספים עד לספיגה חלקית של החומר המוזרק או במקרה קיצוני אף לשקול הזרקת היולורונידאז-חומר המפרק את החומצה ההיולורונית ומזרז את העלמותו מהרקמה.קרור ועיסוי כבר לא יעזרו בשלב בו את נמצאת. הגושים שאת חשה בלשונך בחלק הפנימי של השפה הם חומצה היולורונית שזרמה ונשארה שם ודינה כמו זו שבשפה עצמה.צר לי על עוגמת הנפש ואני מקווה שעזרתי מעט בעצותיי.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך........

מעיין
    10/12/2011

קודם כל תודה רבה על תשובתך המפורטת והמקצועית, לא קיבלתי מהרופא המטפל כל מרשם לתרופה כלשהי, אמר לי רק שאין התפשטות של חומר לאזור מעל השפה, ולחכות עוד חודש, כשאני כעת כחודש לאחר הטיפול. יש לי במקרה בבית אנטיביוטיקה מסוג צפורל אז התחלתי לקחת לפני יומיים בתקווה שזה יעזור, אך אני לא רואה בינתיים שינוי. רשמת שאנטיביוטיקה אוגמנטין ומשחה יוכלו לעזור לי אך אין לי מרשמים לתרופות האלו. למי עליי לפנות בשביל לקבל מרשמים. האם לרופא עור? רופא משפחה? כי הרופא שטיפל בי לא נתן כלום ואמר לחכות ואני משתגעת מזה שעליי לחכות עוד חודש בלי שלטענתו לא ניתן לעשות דבר, ואני רוצה לקחת מה שיכול לעזור לי. שיטת ההזרקה של הרופא הייתה מחט ללא צינורית, ועם שתי זריקות הרדמה מתחת לשפה העליונה באזור החניכיים למעלה. אני סובלת מהנפיחות ורוצה לעשות ככל האפשר בכדי לזרז את ההחלמה, קשה לי לסגור שפתיים, זה מגביל באכילה בדיבור בחיוך ולאחר כל מאמץ גופני זה נראה יותר נפוח ואז חוזר לנפיחות הרגילה, לא תיארתי לעצמי שהחלמה מטיפול שכזה יימשך זמן רב. בנוסף, התחילו להיות לי פצעונים קטנטנים עם מוגלה סביב אזור השפתיים לפחות חמישה, שנעלמים אומנם, אך אצלי זה נדיר שיש פצעונים ועוד סביב אותו אזור, וגם עיניים דומעות ונזלת האם יש לי אולי אלרגיה לטיפול או שאין קשר? אני מודה מראש על תשובתך, אני אובדת עצות ולא יודעת למי לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנפיחות היא מעל השפה ולא בשפה

מעיין
    10/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי היתה נפיחות מעל השפה שחלפה

סיוון
    10/12/2011

לאחר שלושה וחצי חודשים לאחר ההזרקה -כנראה שזה נורמלי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך........ - תגובה

ד``ר דן וינברג
    11/12/2011

שוב שלום מעין.
    אני מבין את הלחץ והסבל שלך.ללא בדיקה לא אוכל לתת לך עצות נוספות למה שכתבתי קודם לכן.את המרשמים תוכלי לקבל אצל רופא המשפחה.אם הפצעונים ימשיכו להופיע כדאי שתבדקי עי' רופא עור אולי זו התעוררות של וירוס ההרפס של איזור השפתיים.הכי חשוב תתאזרי בסבלנות ואורך רוח ולבסוף התוצאה בשפתיים תהיה יפה לשביעות רצונך.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה...

מעיין
    11/12/2011

האם האנטיביוטיקה אוגמנטין והמשחה THREOLONE יעזרו בטיפול בנפיחות מעל השפתיים? אם רופא המשפחה לא ייתן את המרשמים, האם לפנות לרופא עור?
    והאם ניתן להגיע אליך לבדיקה? ומה עלות בדיקה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה... - תגובה

ד``ר דן וינברג
    11/12/2011

שלום מעין.
    האנטיביוטיקה והמשחה יעזרו במידה ויש מרכיב זיהומי-דלקתי בנפיחות בשפתייך. מכיון שלא בדקתי אותך איני יודע האם זה אכן כך.המרשמים יכולים להנתן עי' כל רופא.אם תרצי אשמח לעזור אישית.
    בברכה דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 5 מזרקי רסטילן פרלן ואין תוצאה
    טל
    06/12/2011

שלום
    אני בת 48 ויש לי פנים רזות. התחלתי להזריק רסטילן פרלן לפני 3 חודשים וכבר הזריקו לי בפנים 5 מזרקים של רסטילן פרלן , להדגשת העצמות ובלחיים להוספת נפח.
    לצערי עדיין נראה כי אני זקוקה לעוד כמות נדיבה של מזרקים.הרופא המזריק מסר לי שהיות ויש לי עור דק לא מומלץ להשתמש בסאב קיו אלא בפרלן.
    התוצאה כרגע לא משביעת רצון.יש לי שקעים ועור נפול בצידי הסנטר.
    כמה מזרקים צריך על מנת למלא נפח פנים?
    האם אופן ההזרקה משפיעה על התוצאה?
    שילמתי כסף רב עד כה ולצערי נראה לי כי התוצאה פחות יפה מלפני ההזרקות.
    מה עושים?
    תודה

הוספת תגובה

• 5 מזרקי רסטילן פרלן ואין תוצאה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    07/12/2011

שלום טל.
    לנפילת פנים והוספת נפח בהן מומלצים המוצרים למילוי נפחים(רסטילן SUBB Q או טיוסיאל ULTIMATE או ג'ובדרם VOLUMAׂ.)הם מגיעים במזרקים גדולים יותר של 2-3 סמק' ויחסית לנפח מעט זולים יותר מפרלן וכן הן מתאימים במרקמם למטרה זו.התוצאה הסופית היא שילוב של מצד אחד מצבך לפני הטיפול ומצד שני מיומנות הרופא וכמות החומר בו הוא השתמש.לעיתים מצב הנפילה של הפנים הוא כזה שרק ניתוח להרמת פנים עוזר במצבים אלה.יש לאבחן מצבים אלה עוד לפני תחילת הטיפולים.אם את לא מרוצה מהתוצאות כדאי אולי להתיעץ עם רופא מומחה אחר ולשמוע את דעתו.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן מחזיקים מעמד החומרים

רותי
    10/10/2012

ד"ר דן שלום .
    קראת שהחומרים
    רסטלין Q SUBB
    טיוסיאל ultinate
    גובדרם ווליום
    אלה החומרים המומלצים להענקת נפח . אודה לך אם תמסור לי כמה זמן הם מחזיקים
    מעמד.. ועוד שאלה קטנה האם שיטה של מיקרו דרופ גם מתאימיה לנפח ?
    תודה רבה
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה מחזיקים החומרים למילוי נפח?

ד``ר דן וינברג
    10/10/2012

שלום רותי.
    3 החומרים שהזכרת הם המותגים המובילים למילוי נפחים. אלה חומצות הילורוניות צמיגות הבאות באריזה גדולה יותר(2-3 סמק') ומשמשים למילוי נפחים.הם מחזיקים מעמד ברקמות כ 9-12 חודשים בד'כ.(אגב-השמות המדויקים הם:רסטילן SUB Q,טיוסיאל ULTIMATE ,ג'ובדרם VOLUMA).שיטת המיקרו-דרופ כנראה מתיחסת לשיטתו של פר' אורנטרייך למילוי נפחים בכמה טיפולים בסיליקון ואינה מומלצת בשל הסכנות בשימוש בחומר זה אותן פרטנו פעמים רבות בתשובותינו הקודמות.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי הרופא המזריק

טל
    10/12/2011

אורית שלום
    תוכלי לרשום לי את שם הרופא שהזריק לך?
    הבעייה שלי שיש לי עור דק מאוד ולכן המליצו לי חומרים עדינים יותר. אשמח להתייעץ עם הרופא שלך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

גלית
    10/12/2011

אז את לא ממליצה על טיפול בוטוקס? חשבתי גם לעשות עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים
    חגית
    05/12/2011

שלום אני עשיתי מילוי שפתיים לפניי שבוע ויש לי נפיחות מעל השפה כאילו יש לי משהו מבפנים על החניכיים שזה ניראה נפוך ולא יפה השפה בסדר המילוי טוב השאלה שמטרעדה אותי שאם הנפיחות הזאת תרד תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שפתיים

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים - תגובה

ד"ר רון יניב
    06/12/2011

לחגית שלום

קיימות מספר אפשרויות לתופעה שציינת-בינהן
    שטף -דם קטן -שייספג
    חומר מילוי -יעלם עם הזמן
    או שבכלל מדובר בנגע שהיה קודם ,ולא הבחנת בו, טכעת עקב ההזרקה תשומת-ליבך מופנית אליו, או נגע אקראי שהופיע במקום לאחר ההזרקה.
    גשי לבדיקה אצל הרופא המזריק
    ואם נחוץ למרפאת רפואת - הפה (סטומטולוגיה) או פה ולסת

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים

חגית
    06/12/2011

תודה רבה שענית לי אני פניתי למי שעשה לי את זה והיא אומרת שהחומר לא יכול להגיע לאיזור הזה האם זה נכוןוהיא טוענת שזה יירד עם זמן האם ניתקלת בתופעה כזאת ואם באמת החומר לא יכול לעבור למעל השפה אשמח אם תענה לי ועוד שאלה האם שמעת על החומר ארטפילר אני עשיתי את זה בארצות הברית לוס אנגלס בתודה רבה חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה