מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיליקון וחומצה בעיבוי שפתייםרות31/12/2010
היי
מצד אחד סיליקון לא מומלץ ומצד שני את החומצה צריך לחדש כל חצי שנה. החלטתי לוותר על העניין. מה דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון וחומצה בעיבוי שפתיים
ד"ר רון יניב31/12/2010לרות שלום
1. סיליקון אינו מומלץ חד -משמעית וטוב שהחלטת לוותר עליו.
2. חומצה היאלורונית HYALURONIC ACID FILLER יש לחדש אחת לשנה בערך.
זה טיפול בטיחותי ,אך אם רוצים לחדשו כל שנה,אכן כרוך בהוצאה כספית.
כאן נכנסים שיקולים כלכליים ופסיכוסוציאליים, שכל אחת עושה לעצמה ואינם שאלה של דעה מקצועית.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ עם רופא לפני שעושים בוטוקסlidaganor29/12/2010
אני שוקלת לעשות טיפול בוטוקס
האם יש צורך לעבור אצל הרופא שלי
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בוטוקס BOTOX (דיספורט-DYSPORT
ד"ר רון יניב29/12/2010שלום לך
אין צורך חעבור אצל הרופא המטפל - אבל חשוב להביא את כל המידע הרפואי- כולל רשימת מחלות תרופות ורגישות לתרופות.
יש מספר מחלות נוירולוגיות בהן אסור לבצע טיפול בבוטוקס.
אם יש מחלות תרופות או רגישויות והמידע אינו זמין לך- מומלץ לעבור דרך הרופא המטפל ולהביא סיכום עדכני.
בנוסף במכון שאליו הפנית בקישור (הושמט מכיוון שהפורום אינו משמש לפירסום)-נאמר שיש לבצע אצל רופא מומחה.
אחדד א הנקודה ומומלץ שיהיה מומחה ברפואת -עור או פלסטיקה (ניתן לבר באתר האיגודים המקצועיים או משרד הבריאות ). כיום יש רופאי-שיניים ואחרים שעושים השתלמות בת 6 שעות ומקבלים דיפלומה של מומחה לאסטטיקה.....
שיהיה לך בהצלחה בטיפול
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתגובתךמיכל23/12/2010
תודה רבה על תגובתך,אך יש לי עדין שאלה:
שמזריקים סטרואידים להפחית נפיחות, הסטרואידים משפיעים על הרקמה שנבנתה באמצעות הסיליקון וע"י כך נוצא אפקט של פחות נפוח? או על הסיליקון עצמו ? אני אחדד את שאלתי : לי נוצר גוש קטן שלא היה גלוי לעיין אלא פנימי בשפתיים התחתונות , ואכן כתוצאה מהזריקה להמסה אני לא מרגישה בו יותר, מה עושה הקורטיזון ממיס את הגוש או את הרקמה שנוצרה והיכן נמצא למעשה מה שהומס ? הרי כבר לא נבנה מחדש?
תודה מראש
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שפתיים
ד"ר רון יניב23/12/2010היי מעיין
הקורטיזון מפחית את תגובת הרקמה לסיליקון
לא ניתן להמיס סיליקון
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בנזקי סיליקון בשפתיים
ד"ר רון יניב29/12/2010אחזור שוב על ההסבר
הסיליקון גורם לעיבוי הרקמה ע"י תגובה שנוצרת מסביבו-תגובה של הגוף כנגד גוף זר.
הסטרואידים לא ממיסים סיליקון
הם מדכאים את תגובת הגוף לסיליקון
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל22/12/2010
שמעתי שיש אפשרות להמיס סיליקון מהשפתיים, איך זה מתבצע הכוונה מה זה החומר שמזריקים? ומה קורה עם מה שהומס?
תודה מראש
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת סיליקון מהשפתיים
ד"ר רון יניב22/12/2010למעיין שלום
סיליקון הוא חומר מילוי קבוע ,שאינו מומלץ עקב סכנה לגושים,עיוותים ונדידה של החומר.
בדרך- כלל מדובר בהוצאה של הסיליקון בניתוח ,שמבוצע ע"י פלסטיקאי.
לעיתים מזריקים קורטיזון (סטרואידים) להפחתת נפיחות , ברם אין אפשרות להמסה ממשית של הסיליקון.
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאסימטריה בשפתייםמממ22/12/2010
היי
יש לי אי סימטריה בשפתיים..
מה פלוס מינוס טווח העלויות להשלים בשפה העליונה את מה שחסר??..מהזול ביותר ועד היקר ביותר הייתי רוצה לדעת כי אין לי שום חברה שעשתה ויכולה לתת לי אינדיקציה
זה מפריע לי קצת והייתי רוצה לשנות
תץודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרי מילוי לאסימטריה בשפתיים
ד"ר רון יניב22/12/2010למממ שלום
יש לברר שאין בעיית שיניים הגורמת לכך
במידה ומדובר בשפתיים צ
החומר במומלץ- חומצה היאלורונית
כגון רסטילן ג'ובדרם
עלות- שונה במקומות שונים
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני זוכרת את עצמי כך
מממ22/12/2010מאז ומתמיד
ויש לי בעיה בשינים.. שורש כתרים וכו'....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת סיליקוןשני22/12/2010
היי, עשיתי סיליקון בשפתיים לפני כחמש שנים ואני מעוניינת להוסיף מעט. האם ניתן? אין בזה בעיות מיוחדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת סיליקון לשפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג22/12/2010שלום שני.
חשוב לברר באיזו שיטה עברת את הטיפול של עיבוי השפתיים בסיליקון. האם עברת מילוי ממש של השפתיים עם סיליקון או בשיטה הנהוגה היום עי' הכנסת טיפות סיליקון זעירות לשפתיים ולתת לרקמה התגובתית המתפתחת סביבן לתת את האפקט האסטתי הרצוי.אם עברת מילוי ממש הייתי נמנע מהוספת סיליקון נוסף מחשש לתגובת יתר, עיוותים,,היווצרות גושים וכד'.אם עברת הטיפול בשיטה של הכנסת טיפות הסיליקון הזעירות ניתן אולי להוסיף מעט בזהירות כדי לקבל אפקט אסתטי ניכר יותר.את צריכה לזכור היטב 2 עובדות.1.העין "מתרגלת" מהר למצב הנוכחי ו"שוכחת" את מה שהיה לפני הטיפול.כדאי לך להסתכל על התמונות של שפתייך לפני ואחרי הטיפול.2.אם תהיה תגובת יתר או בעיה או עיוות עם הסיליקון ה"חדש" שיוזרק לך קשה מאד ולעיתים בלתי אפשרי יהיה לתקן את הנזק האסתטי שיווצר וה"תקונים "כרוכים" בסבל ניכר.לכן אני ממליץ לך לשקול בכובד ראש את רצונך בתוספת הסיליקון. אם התוצאה האסתטית היום היא טובה(אפילו אם לא מושלמת לדעתך)- השלימי עימה והמנעי מתוספת חומר עיבוי זה.בכל מקרה אני ממליץ לך להתיעץ עם מומחה ברפואה אסתטית.
בתקווה להחלטה נכונה ושפתיים יפות
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטים מתחת לעינייםמיכל18/12/2010
שלום,
אני בת 27 ויש לי בעיגולים מתחת לעיניים 3 קמטים(מתחת לכל עין).
הקמטים הם קבועים, אבל כשאני מחייכת נותר קמט נוסף והם נראים יותר עמוקים.
המראה מקנה לי מראה יותר מבוגר, ומלבד זאת אין לי קמטים.
אני מעוניינת לעשות טיפול בבוטוקס ומילוי עם חומצה הילרונית.
רציתי בבקשה לברר: האם טיפול טוב בבוטוקס וחומצה הילרונית יוכל להעלים לגמרי
את הקמטים?
ושאלה נוספת, במידה ומתחילים בגיל 27 לעשות בוטוקס בצידי העיניים וקימטי ההבעה של החיוך. כיום אין לי שם קמטים קבועים, רק קצת עם חיוך.
האם זה מבטיח(אם מחדשים כמובן כל כמה חודשים) שבעתיד לא יהיו לי שם בכלל קמטים ושהמצב ישאר כמו היום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים מתחת לעיניים
ד"ר רון יניב18/12/2010למיכל שלום
1. לקמטים מתחת לעיניים אפשר להשתמש בחומצה היאלורונית.
2. שימוש סדיר בבוטוקס מגיל צעיר יכול להפחית ולדחות הופעת קמטי הבעה- לא לבטלם לחלוטין
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה החומרים המומלציםיפית16/12/2010
שלום
מה החומרים המומלצים והמאושרים לשימוש למילוי קמטים בצידי השפתיים ולמילוי הקמטים בין האף לזויות הפה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החומרים המומלצים לקמטים בצידי האף.
ד``ר דן וינברג17/12/2010שלום יפית.
חומרי המילוי המומלצים למילוי בקמטים שציינת הם חומצה היולורונית צמיגה.(ישנן חברות רבות כשהמפורסמות בהן הן רסטילן -פרלן,טיוסיאל דיפ ליינס,ג'ובדרם אולטרא).חומר אחר הוא רדיאס(קלציום הידרוקסי אפטייט) הנשאר ברקמה כמה חודשים יותר מחומצה היולורונית.התיעצי עם רופא מומחה לאסתטיקה מנוסה כדי לבחור את החומר הנכון עבורך כדי להשיג את התוצאות המיטביות.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שאלות על מילוי קמטי הבעה בצידי הפלי15/12/2010
האם אפשר לקבל המלצה על מכון שעשית בו מילוי קמטי הבעה ואת/ה מרוצה?
האם מישהו יכול לחוות דעה על ד"רסילביו אוסלנדר, או על ד"ר אדריאן שוורץ(ממקור ראשון)
איך אדע איזה חומר הכי טוב, ואין חשש שישאיר גבשושיות?
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שאלות על מילוי קמטי הבעה בצידי הפ - תגובה
ד``ר דן וינברג15/12/2010שלום לי.
איננו נוהגים בפורום זה להמליץ או לחוות דעה על מכונים או רופאים אלה ואחרים לכן לא אענה ל 2 שאלותייך הראשונות.
לצידי הפה החומרים המומלצים הם או חומצה היולורונית צמיגה יחסית כמו רסטילן פרלן,טיוסיאל דיפ ליינס וכד'. או רדיאס שהוא קלציום הידרוקסי אפטייט ונשאר ברקמה כמה חודשים יותר מחומצה היולורונית אך הוא יקר יותר.הופעת הגבשושיות קשורה ברמת הרופא המטפל. אם תפני לרופא מנוסה סביר להניח שלא יהיו לך גבשושיות ותהני מתוצאה אסתטית טובה.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטילאגיפית15/12/2010
שמעתי שחומר זה עמיד לזמן רב יותר האם הוא מאושר, או בטוח לשימוש והאם משתמשים בו כבר בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטילאג-סוג של חומצה היולורונית.
ד``ר דן וינברג15/12/2010שלום יפית. סטילאג הוא מותג נוסף של קו מוצרים של חומצה היולורונית בדרגות צמיגות שונות מתוצרת ארופאית. למותג אישור של האיגוד האירופאי ומשרד הבריאות הישראלי ואין לו FDA.לי אישית אין כמעט ניסיון עם מותג זה כך שאיני יכול לחוות עליו דעה מנסיוני.יש להניח שבדומה לשאר החומצות ההיולורונית הוא נשאר ברקמה 6-12 חודשים והוא בטוח לשימוש.
בברכה דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך קמטים למה בגיל צעירדניאלה12/12/2010
רשמתי שהופיעו לי קמטוטים בגיל 24 ורציתי לשאול האם החומר רטין איי יכול לעזורלי עם הקמטוטים?
ושאלה נוספת אם בכל זאת אחליט שאני רוצה בוטוקס האם אחרי שהשפעתו תחלוף הקמטים יראו מעט חלקים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקמטים בגיל צעיר - תגובה
ד``ר דן וינברג12/12/2010שלום דניאלה.
בתשובה לשאלתך השניה הטיפול בבוטוקס ימנע או לפחות יעכב את הפיכת קמטי ההבעה לקמטים קבועים.עם חלוף השפעת הבוטוקס קמטי ההבעה יחזרו להיות כפי שהיו לפני הטיפול עם התבגרות של כמה חודשים עם העליה בגיל.
אינני רופא עור בהתמחותי לכן אמנע ולענות על החלק הראשון של שאלתך. עליה יוכל אולי לענות עמיתי דר. יניב.
בברכה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם דוקטור רון יניב יכול לענות על ה
דניאלה16/12/2010שאלה השנייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש ברטין איי
ד"ר רון יניב18/12/2010לדניאלה שלום
שימוש ברטין-איי מומלץ למניעת קמטוטים וכתמים
אך יש לדעת שהוא אסור לשימוש בהריון.
כמו-כן יש להשתמש בשכבה דקה, בלילה ולשטוף היטב בבוקר, למניעת גירוי בעור
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה מתעניינתדני09/12/2010
היי אני בת 22 לטעמי שפתיי דקות מעט. שוקלת כבר המון זמן לעשות עיבוי אבל לא רוצה בינתיים חומר קבוע. אלא רק לנסות עם חומר זמני
תתנו לי המלצות עם איזה חומר כדאי והיכן בדיוק (מכון, קליניקה) לעשות?
צודה מראש:)))))))))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים-תגובה
ד``ר דן וינברג10/12/2010שלום דני.
אם את מעונינת בעיבוי שפתיים בחומר נספג -החומר המומלץ הוא חומצה היולורונית המיועדת ספציפית לשפתיים.כמעט לכל החברות הגדולות המייצרות חומצה היולורונית מייצרות גירסה המיועדת ספציפית לשפתיים ומומלץ להשתמש בה.תכשיר זה מותאם במירקמו ובקשרים הכימים שבתוכו למבנה ומרקם השפה ,לעושר כלי הדם בה ולתנועה מרובה של השפה בעת דיבור אכילה וכד'.החומצה ההיולורונית מחזיקה מעמד בשפה 6-12 חודשים.חשוב שהעבודה תהיה מדויקת ומותאמת בדיוק למבנה שפתייך,רצונך ושיראה עדין וחושני מחד וטבעי,סימטרי ויפה מאידך.אין אנו נוהגים בפורום זה להמליץ על רופאים או מכונים ספציפים.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרבה חומרי מילוי זמניים
דפנה11/12/2010ואת יכולה אפילו לקרוא בפורום עצמו על החומרים בהם אנשים משתמשים (חומצה היאלורונית, קולגן, ביו אלקמיד ועוד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דני18/12/2010עשיתי עם החומצה ההילרואנית, מרוצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםדניאל06/12/2010
הי, עברתי אצל דר קונפינו עיבוי שפתיים לפני כשנתיים, התוצאה מדהימה!
הוא הזריק לי חומר שטען שהוא נקרא סילרון כמו סילקון רק ל7 שנים. האם באמת קיים דבר כזה? כי לא מצאתי בשום מקום שיש חומר שכזה, האם זה היה סיליקון??? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים בסילירון?- תגובה
ד``ר דן וינברג07/12/2010שלום דניאל.
סילירון הוא אחד המותגים של סיליקון נוזלי המוזרק לשפתיים כדי לעבותן.אני שמח שהתוצאה האסטתית אצלך טובה. התוצאה נשארת שנים רבות (אפילו יותר מ7 שנים). הטיפול בסיליקון איננו מקובל היום בקרב קהילת הרופאים האסתטים בשל הסיכון הכרוך בטיפול זה.(עליו דנו בתשובותינו הקודמות בענין הטיפול בסיליקון לשפתיים). אני שמח שאצלך הדבר לא קרה ושתהני מהתוצאה הטובה שנים רבות.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרלןליאת30/11/2010
הייתי בייעוץ אצל רופא באשר למילוי קמטים בצידי הפה. הרופא טען כי ימלא בשני מזרקים של פרלן, ואם יישאר לו חומר נוסף, יוכל להזריק לאחת הלחיים- כי הן אינן שוות בגודלן.
שאלותיי:
כמה זמן החומר מחזיק? והאם לא עדיף (אני בת 33) לי להשתמש במילוי קבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרלן למילוי קמטים
ד"ר רון יניב30/11/2010לליאת שלום
פרלן הוא מותג של חומצה היאלורונית -החומר המומלץ למילוי קמטים.
החומר נשאר עד שנה.
חומר מילוי קבוע - סיליקון- אינו מומלץ מכיוון שיכול לגרום להופעת גושים, עלול לנדוד למקומות אחרים ובנוסף- מה שמתאים לך היום - עלול לא להתאים לך בעתיד.
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי זמני עדיף, כי..
ליהיא01/12/2010כשהייתי בבפגישת ייעוץ ' הרופא הסביר לי שהסיבה שלא מומלץ חומר קבוע, זה גם כי ככל שאני יתבגר, הפנים שלי ישתנו, חומר מילוי קבוע ישאר קבוע אך יתכן ולא יתאים לשינויים שיחולו בפני בהמשך, ואז יווצר לי מראה מלאכותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה היאלרונית. שאלהמ.ב.29/11/2010
האם יש סיבה מהותית להמלצתך על שני מותגי החומצה היאלרונית רסטילן/ג'ובדרם?
מה לגבי : מוצרי חברת ANTHEIS?
מוצרי חברת ZIMMER?
CRISTAL HA?
בהם נעשה שימוש נרחב בארץ ובאירופה?
תודה
מ.ב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה היאלורונית עם אישור FDA
ד"ר רון יניב29/11/2010למ ב היקרה
הסיבה להמלצה על הנ"ל שיש להן אישור FDA
מינהל המזון והתרופות האמריקאי שמקפיד על בקרה ואיכות החומרים
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ובאותו עניין
מ.ב.08/12/2010נאמר לי כי לחומרים שציינתי יש אישור אירפאי CE וגם אישור ממשרד הבריאות בישראל.
מדוע יש העדפה לFDA?
האם באמת יש הבדל?
ושוב תודה.
מ.ב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמ,ב -איזה בולשיט -גובידרם נוראי
חנה10/12/2010הזריקו לי גובידרם אולטרה 4 ואחרי שישה חודשים לא היה זכר לחומר -נספג כאילו מעולם לא הזריקו לי -נעלמו שני מזרקים !וחוץ מזה ממש אי אפשר לסמוך על משרד הבריאות האמריקאי -שמענו כבר מספיק פאשלות שהם עשו על תרופות שהם אישרו והרגו אנשים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרי מילוי באישור FDA
ד"ר רון יניב10/12/2010ל מ ב שלומות
הפיקוח של FDA הרבה יותר הדוק.
באירופה יש כ-150 חומרים -ממדינות שונות וברמות שונות...מדי פעם מופיע כוכב חדש ולאחר זמן נעלם עקב חוסר יעילות חוסר בטיחות או חוסר שביעות רצון.
בארה"ב מאושרים חומרים בודדים ובדוקים ,שעברו ניסויים ומעקב של שנים.
דבר זה מייקר את החומרים המאושרים, אך הבחלט נותן להם עדיפות לטעמי.
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמרי מילוי עם CE ללא FDA.
ד``ר דן וינברג11/12/2010שלום מ.ב.
העברת אישור של תרופה או תכשיר רפואי בFDA היא תהליך ארוך,מיגע ויקר מאד.נכון שהדבר מאשר את יעילות ובטיחות המוצר אך בשטח האסתטיקה התבצע רק עי' הענקים(רסטילן ו ג'ובדרם).ישנם יצרנים רבים עם מוצרים מעולים שאפילו לא ניגשים לאישור הFDA בשל אורך ומורכבות התהליך ומחירו הגבוה.גם האשור האירופאי (הCE) ניתן רק לאחר בדיקות קפדניות ביותר אך הוא פחות ארוך,מסורבל ובעיקר יקר מעמיתו האמריקני.אני אישית אינני מתיחס לאישור FDA כחובה בחומרים בהם אני משתמש.אני בהחלט משתמש גם בחומרים עם אישור אירופאי בלבד(שאת חלקם הזכרת בשאלתך המקורית) ומסתמך בעיקר על הספרות המקצועית וניסיונם של עמיתי ושלי.הדבר מעלה את מיגוון החומרים בהם אני יכול להשתמש וכן מאפשר לקחת ממטופלי מחירים שפויים יותר ללא התפשרות ברמת הטיפול כי חלקם מחומרי מילוי טובים אלה זולים משמעותית מאלה שקיבלו אישור הFDA.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)