פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנפחי שפתיים בצורת גלוס
    נטלי
    08/08/2010

האם אפשר להשתמש בזה כל יום ? וכמה פעמים ביום לאחר שההשפעה פגה ?
    2האם ניתן להשתמש בזה גם אם עברתי עיבוי שפתיים ? ( בפרלן )

3.האם ניתן לשים מעל הגלוס המנפח גלוס אחר ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנפחי שפתיים בצורת גלוס

הוספת תגובה

• גלוס "מנפח" שפתיים.

ד``ר דן וינברג
    08/08/2010

שלום נטלי.
    אני מודה שאין לי ניסיון רב בתכשירי איפור הגורמים כביכול ל"ניפוח " השפתיים. מקריאת הספרות ראיתי שיש 3 חברות בין לאומיות גדולות(קליניק,מייבלין,OFRA) המייצרות תכשיר כזה.הגלוס עצמו מבוסס על רכיבים אקזוטיים ביניהם תערובת בוטנית מוגנת ע"י פטנט שהופקה במיוחד ע"י מעבדות חברות אלה הכולל חומרים טבעיים אך מאוד אפקטיביים כמו תמצית פירות פלפלת קאיין ושמן שורש זנגביל, תערובת פולימרים, כולל כמה פולימרים אולטרה-מבריקים ומלאים,מה שנדבק ישירות לשפתיים ומקנה ברק עמיד ותחושה רכה ועדינה.אין מניעה להשתמש בתכשיר זה לאחר מילוי השפתיים בפרלן אך לא ביום הטיפול אלא לפחות 1-2 ימים לאחר ההזרקה מחשש לזיהום.ליותר פרטים כדאי שתפני לפורומים של איפור להם יש ודאי יותר ניסיון ממני.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר דן וינברג
    סיון
    08/08/2010

האם אתה כן דוגל בעיבוי שפתיים בסיליקון,אין בכך השלכות מסוכנות בעתיד הרחוק?
    כי מה שהובן לי כאן שזה מסוכן
    אז כמה שהובן לי אתה מזריק אבל במסגרת אחרת

לקביעת תור
    סגירה
    לדר דן וינברג

הוספת תגובה

• תשובה לסיוון.

ד``ר דן וינברג
    08/08/2010

שלום סיוון.
    אני שולט היטב בטכניקה של הזרקת סיליקון לשפתיים לפי שיטתו של פר' אורנטרייך(הזרקת מיקרו-טיפות לעיבוי השפה בסיליקון).אינני עושה טיפול זה במירפאתי כי אינני מבוטח לגביו. במידה והמטופלת עומדת על כך שהיא רוצה טיפול זה למרות הסיכונים הנדירים אך המשמעותיים שקיימים בשיטה זו כי היא רוצה תוצאה ארוכת טווח (בניגוד לחמרי המילוי הנספגים) ולאחר שהוסברו לה היטב כל יתרונות וסיכוני השיטה והיא חתמה על הסכמה מדעת לטיפול זה-קיימת מסגרת בה אני יכול לבצע טיפול זה.לפרטים אנא התקשרי אלי ישירות.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס +רסטילן
    חיה
    07/08/2010

טופלתי בקמטי הזעף (בין הגבות) בבוטוקס וכן ברסטילן. עלי לציין שאלו קמטים בני 15 שנה.התוצאה לא היית מושלמת וגם זה עבר לאחר חודש וחצי.האם עלי להשלים עם המצב.ולא ניתן לטפל בבוטוקס ורסטילן בקמטים אלו.

לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס +רסטילן

הוספת תגובה

• טיפול בקמטי זעף "עקשניים" בין הגבות

ד``ר דן וינברג
    07/08/2010

שלום חייה.
    הטיפול בקמטי זעף בין הגבות הוא אכן שילוב של טיפול בבוטוקס עד להשגת הרפיה מלאה של שרירי ההבעה במקום וחומרי מילוי.אם אכן הקמט נשאר למרות הרפיה מלאה בשל השפעת הבוטוקס יש למלאו בהמשך בחמרי מילוי. במקרה שלך שבו התאכזבת מרסטילן ניתן לנסות הפעם להשתמש בח. היולורונית צמיגה יותר כמו רסטילן -פרלן או טיוסיאל DEEP LINES.אם הקמט עמוק מאד תחת השפעה מלאה של הבוטוקס ניתן לנסות אף להשתמש ברדיאס אותו ניתן להשיג עתה באריזה קטנה וזולה יותר של 0.8 סמק'.אשמח לעזור.
    בהצלחה
    דר. וינברג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יניב - חזרה מחופשה
    ד"ר רון יניב
    06/08/2010

לחברי הפורום שלום

חזרתי מחופשה מהפורום -אשמח לעמוד לשרותכם ביחד עם עמיתי ד"ר ויינברג

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר יניב - חזרה מחופשה

הוספת תגובה

• ברכה לדר. יניב.

ד``ר דן וינברג
    06/08/2010

דר. יניב שלום.
    ברכות לחזרתך מחופשתך.מקווה להמשך ניהול משותף איכותי,מקצועי ומעניין של הפורום שלנו.אשמח גם להפגש עמך להיכרות אישית
    בברכה
    דר. וינברג..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר דן וינברג !!!!!!
    נטלי
    05/08/2010

היי אני מחפשת רופא שיזריק לי פרלן לעיבוי שפתיים . יש לי חפיסה של 1 סיסי סגורה .ונורא קשה למצוא מישהו שמוכן להזריק !!!!! האם אתה מוכן ? המזכירה שלך לא ידעה לומר אם כן או לא . מקווה לתשובה חיובית :)

לקביעת תור
    סגירה
    לדר דן וינברג !!!!!!

הוספת תגובה

• תשובה לנטלי

ד``ר דן וינברג
    06/08/2010

שלום נטלי.
    אשמח להזריק לך את הפרלן שברשותך לעצוב שפתייך(בתנאי שהוא סגור באריזתו המקורית ועדיין בתוקף) בעלות העבודה בלבד ללא עלות החומר.אנא התקשרי למזכירתי.
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים בשפה העליונה בפה
    גיזי
    02/08/2010

אני מעוניינת במילוי השפה העליונה(קמטים) וגם מילוי שפתיים.
    חברתי עיבתה את שפתיה וגם את הסוגריים (בין צידי האף לפה) בסיליקון, הרופאה אמרה לה שאין כמו הסיליקון, והיא הרופאה מכורה לחומר זה לדבריה.
    מתוך קריאתי בפורום זה אני מבינה שמילוי זה די מסוכן.
    האם להאמין לאותה רופאה שכל כך בטוחה בחומר הסיליקון למילוי שפתיים וסוגריים?
    מזלי שלא התפתתי למהלך זה.
    אודה לתשובתך מה עדיף לי והאם אפשר לתאם ביקור אצלך ובאם כן מהו זמן ההמתנה לביקור.
    תודה,
    גיזי

הוספת תגובה

• תשובה לגיזי.

ד``ר דן וינברג
    03/08/2010

שלום גיזי.
    אני אינני משתמש במילוי שפתיים בסיליקון במרפאתי הפרטית למרות שאני שולט היטב בטכניקת המיקרוטיפות של פר' אורנטרייך כי איננו יכולים לקבל ביטוח מחברת הביטוח לסוג זה של טיפול במרפאתנו הפרטית.אני משתמש בכל סוגי מילוי השפתיים בחומרים נספגם)ח. היולורונית,קולגן היפואלרגני).קיימת אפשרות למילוי השפתיים בסיליקון במסגרת אחרת בה אני עובד.
    לגבי תור לבדיקה -התקשרי למספר הטלפון המופיע למטה ותור יתואם לך בהקדם ללא תשלום.
    להתראות
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיליקון לעיבוי שפתיים לדר וינברג
    נטלי
    02/08/2010

האם אתה מזריק סיליקון לשפתיים בשיטת המקרו טיפה ?

הוספת תגובה

• אפשרות לטיפול עיבוי שפתיים בסיליקון

ד``ר דן וינברג
    03/08/2010

שלום נעמה.
    אני אינני משתמש במילוי שפתיים בסיליקון במרפאתי הפרטית למרות שאני שולט היטב בטכניקת המיקרוטיפות של פר' אורנטרייך כי איננו יכולים לקבל ביטוח מחברת הביטוח לסוג זה של טיפול במרפאתנו הפרטית.אני משתמש בכל סוגי מילוי השפתיים בחומרים נספגם)ח. היולורונית,קולגן היפואלרגני).קיימת אפשרות למילוי השפתיים בסיליקון במסגרת אחרת בה אני עובד.אשמח לעזור.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביו אלקמיד
    אמא
    27/07/2010

לפני כחמש שנים לערך עשיתי מילוי שפתיים עליונות באמצעות החומר ביו אלקמיד (2 הזרקות)
    מאז השפה לא סימטרית (למתבונן מקרוב) ונראה שהיא נפוחה בחלק התחתון של השפה העליונה קצת יותר מדי.
    בנוסף אם אני מקבלת מכה קטנה, לחץ קטן על השפה יש לי כאבי תופת.
    לא עשיתי עם זה כלום, כי אני מפחדת...
    א. מה הסיכון בלהוציא מקצת מהחומר בשפה?
    ב. ממה הכאבים הנוראיים? האם זה אמור לכאוב?

אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    ביו אלקמיד

הוספת תגובה

• ביו-אלקמיד לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    28/07/2010

שלום אמא.
    הביואלקמיד הוא חומר מילוי קבוע לשפתיים ולעור שהיה נהוג לשימוש בתחילת שנות ה2000. בשנים האחרונות הוא איננו יותר בשימוש בשל ריבוי בעיות כמו שקרה אצלך.
    זהו מוצר להזרקה בתחום הזרקות המילוי.
    ביו-אלקמיד הינו שתל רפואי המוחדר לתת-עור על ידי הזרקה ומטרתו המוצהרת היא "מילוי ועיבוי רקמה רכה".
    הוא מורכב מ- 97% מים ועוד 3% של חומר פולימרי סינתטי בשם פולי-אלקיל-אימיד.
    הרכב זה מאפשר לביו-אלקמיד לתת אחרי שהוא מוזרק, תחושה של רקמה רכה וטבעית.
    אפשר להשתמש בו בתיקון חסרים מולדים או נרכשים.לעיתים אחרי ההזרקה מתפתחת תגובה דלקתית במקום.החומר הוא חומר קבוע ולכן התגובה נשארת. לעיתים התגובה הדלקתית גם כואבת. אם הדבר מפריע לך מאד אני מציע שתפני לכירורג פלסטי שישקול הוצאה כירורגית של הגושים משפתייך.ברצוני להדגיש שהביואלקמיד איננו בשימוש היום כחומר מילוי לשפתייים ובכלל.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אמא
    30/07/2010

אני מאוד מפחדת מהוצאת החומר, אבל כנראה שאעשה זאת.
    האם יש תופעות לוואי בהוצאת החומר או חלקו מהשפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת ביו אלקמיד מהשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    31/07/2010

שלום שוב אמא.
    תפני לכירורג פלסטי מנוסה בסוג זה של התערבויות.(דר. אלדד מור,דר. וינקלר ואחרים).אני בטוח שלאחר סבל קצר של הפעולה עצמה התוצאה הסופית תהיה טובה מאד.התעודדי ואל תפחדי.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת להזרקת קמטי הבעה
    בתאל
    26/07/2010

מאיזור השפתיים ומטה לכיוון הלסת מתלבטת בין רסטילן לבין teosyal מה באמת עדיף לקמטי הבעה ואיזה מהשניים נשאר יותר זמן?
    והאם זה נכון שהזרקה במיקום זה יכולה גם ליצור הרמת לפנים?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת להזרקת קמטי הבעה

הוספת תגובה

• הזרקת ח. היולורונית מתחת לשפה.

ד``ר דן וינברג
    26/07/2010

שלום בתאל.
    הן טיוסיאל והן רסטילן הן ח. היולורוניות מאיכות מעולה ואין הבדל ממשי בינהן מבחינת התוצאות ומשך ההשארות בגוף.תוצאות ההזרקה תלויות הן בחומר המוזרק,הן בבעיה האסתטית ממנה את סובלת והן בניסיון וטכניקה של הרופא המבצע.לא אוכל לאמר לך ספציפית לגבי פנייך מבלי שאבדוק אותך אישית.אם תפני לרופא מיומן אנו בטוח שאלה תהינה לשביעות רצונך ללא "בליטות" מיותרות.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    נטלי
    25/07/2010

קראתי שלאחר שעושים עיבוי שפתיים בחומר נספג .. לאחר ספיגתן הגוף בונה קולגן והשפתיים מקבלות נפח קטן .למה זה קורה ?למה הגוף בונה קולגן ממשהו שנספג לחלוטין ? ואיך .
    ושאלה שנייה .. זה תלוי בכמות ההזרקות או בכמות החומר ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קולגן בשפה לאחר ספיגת חומר המילוי?

ד``ר דן וינברג
    25/07/2010

יעל שלום שוב.
    כל חומר זר המוזרק לשפתיים יכול לגרום לתגובה דלקתית קלה או לגירוי וכך לגרום ליצירת רקמה צלקתית או יצירת קולגן.יש לזכור גם את הטראומה של עצם ההזרקות. אלה יכולות לגרום להתכווצות מה של השפתיים. החומצות ההיולורוניות או הקולגן ההיפואלרגני בהם אנו משתמשים למילוי השפתיים הם חומרים שנבדקו על מאות אלפי מטופלים וזכו לאישור כל רשויות הבריאות בעולם כולל הFDA המחמיר ונחשבים לחומרים בטוחים ביותר עם כמעט ללא כל תגובה של הרקמה לחומר המוזרק.מנסיוני נדיר מאד מאד שתהיה תגובה של המטופל לחומרים אלה ולכן אני גם כמעט ולא רואה התכווצות של השפתיים לאחר ספיגת החומר.במידה ויש כזו היא יכולה להיות תלויה הן בטראומה לשפה(כמות ההזרקות) והן לכמות החומר הזר המוזרק.אני רוצה שוב להדגיש שהדבר נדיר מאד וקורה רק במיעוט זניח מהמטופלים בחומרים אלה.
    אל תחששי.אין כמעט טיפול רפואי חודרני שאין בו סיכונים. כאשר הטיפול נעשה בידיים מנוסות סיכון זה הוא אפסי ואת יכולה לעשותו בבטחון ללא חשש.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא מספקת

סיון
    26/07/2010

דר דן וינברג אשמח לשמוע את דעתך ודר יניב עם תשובתך כאלו דלות מעניין איך עבודתך נראת,מאוכזבת

לפני שבועיים עברתי הזרקה אחת של סיליקון בשפתיים,אני אמורה לחזור פעם שנייה כדי להזריק שוב,ולאחר קריאה על נושא זה באינטרנט חזרתי בי ואיני מעוניינת לחזור שנית על כך
    שאלותי הן
    האם אני יכולה להזריק חומר זמני,לאחר סיליקון בשפתיים כדי לקבל את התוצאה הסופית?ובאיזה פרק זמן מהזרקת הסיליקון הראשון להזרקה הזמנית?
    באיזה חומר כדאי היום להזריק?
    וכמובן שהשאר לאורך זמן
    קראתי מאמר שיש רופאים שכןתומחים בעניין הזרקת סיליקון לשפתיים,כי הנזק שנגרם לאנשים כתוצאה מהזרקת סיליקון בשפתיים היא מהשיטה הישנה שהיו אז בזמנו מזריקים בבת אחת את כל הסיליקון לשפתיים ולא כמו השיטה המקובלת היום על יד הזרקת טיפות,אשמח לשמוע את דעתך בעניין זה.
    האם הזרקה אחת של סיליקון בשפתיים יכולה לגרום בעוד כמה שנים נזק בלתי הפיך
    בכבוד רב ותודה סיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת חומר מילוי נספג לאחר סיליקון

ד``ר דן וינברג
    26/07/2010

שלום סיוון.
    צר לי על הטון המתריס בכתיבתך שאינה מתאימה לפורום שלנו. בעתיד אמנע מלענות לך אם תמשיכי בטון זה.
    לשאלתך.אני מניח שהזריקו לך הזרקה אחת של סיליקון לשפה בשיטה הנהוגה היום של פר. אורנטרייך בה הסיליקון משמש רק כחומר מגרה ליצירת רקמה תגובתית ולא כחומר ממלא כפי שהיה נהוג בעבר.מכאן שהוזרקו טיפות זעירות בלבד בכמות קטנה.אני מניח שתהיה תגובה לסיליקון אך מעטה. הייתי מחכה 2-3 חודשים לאחר ההזרקה ורואה את התגובה. אם זו נמוכה אין מניעה למלא את שפתייך בחומר מילוי נספג כמו ח. היולורונית המיועדת לשפתיים או אבולנס בריז.למרות שעברת רק הזרקה אחת של סיליקון לשפתיים החומר נמצא שם ולכן למרות שכנראה הוא בכמות זעירה יש סיכוי נמוך מאד לתגובה מאוחרת אך את הנעשה אין להשיב.עצתי:תמתיני כמה חודשים ואם לא תהיה תגובה בשפתייך עברי לטיפול בחומר נספג ללא חשש.
    אני מקווה שתשובה זו אינה "דלה" בענייך
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

סיון
    26/07/2010

וסליחה על הטון ,מבקשת את סליחתך
    תשובה מספקת מאוד ושוב תודה וסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים
    נטלי
    24/07/2010

שלום אני בחורה כבת 34 ורוצה לעבות את שפתיי בפרלן.מה קורה אם החומר נספג אחריי חודשיים ?! יש "אחריות " על ההזרקה ?

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• ספיגה מהירה של "פרלן "מהשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    24/07/2010

שלום אסנת.
    הפרלן היא חומצה היולורונית צמיגה ועמידה באיכות מצוינת מתוצרת שוודית ומשמשת כחומר מילוי מעולה לעיבוי השפתיים.פרלן לעיבוי שפתיים מחזיקה בד'כ 6-12 חודש.יש אנשים שמפרקים את הח. היולורונית מהר יותר. לעיתים כשהחומר מוזרק עמוק מדי ולא ממש בתת רירית ספיגתו מהירה יותר.אינני יודע מה קרה אצלך.אין אחריות של החברה על משך הזמן שהחומר ישאר בגוף.אני מציע לך לפנות לרופא שהזריק לך את החומר ולהראות לו את התוצאה המאכזבת לאחר חדשיים בלבד. אני מניח שהוא יקח אחריות כדי שתהיי מרוצה ויפצה אותך בהזרקה חוזרת במחיר עלות וכד'.יתכן ויש מקום לנסות הפעם חומר מילוי אחר(ח. היולורונית צמיגה אחרת כמו טיוסיאל קיס,רסטילן ליפ וכד') או קולגן היפואלרגני- ,אבולנס בריז.ואולי יש גם לשקול בחירת רופא אחר עם טכניקת הזרקה טובה יותר.אם תרצי אשמח לעזור.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיליקון בשפתיים פעם שנייה
    סיון
    20/07/2010

לפני שבועיים עברתי הזרקה אחת של סיליקון בשפתיים,אני אמורה לחזור פעם שנייה כדי להזריק שוב,ולאחר קריאה על נושא זה באינטרנט חזרתי בי ואיני מעוניינת לחזור שנית על כך
    שאלותי הן
    האם אני יכולה להזריק חומר זמני,לאחר סיליקון בשפתיים כדי לקבל את התוצאה הסופית?ובאיזה פרק זמן מהזרקת הסיליקון הראשון להזרקה הזמנית?
    באיזה חומר כדאי היום להזריק?
    וכמובן שהשאר לאורך זמן
    קראתי מאמר שיש רופאים שכןתומחים בעניין הזרקת סיליקון לשפתיים,כי הנזק שנגרם לאנשים כתוצאה מהזרקת סיליקון בשפתיים היא מהשיטה הישנה שהיו אז בזמנו מזריקים בבת אחת את כל הסיליקון לשפתיים ולא כמו השיטה המקובלת היום על יד הזרקת טיפות,אשמח לשמוע את דעתך בעניין זה.
    האם הזרקה אחת של סיליקון בשפתיים יכולה לגרום בעוד כמה שנים נזק בלתי הפיך
    בכבוד רב ותודה סיון

הוספת תגובה

• הזרקת סיליקון

ד"ר רון יניב
    20/07/2010

לסיון שלום

נושא הסיליקון נמצא במחלוקת
    אני מתנגד לסיליקון -גם החדש
    זהו חומר זר לגוף והגוף אינו יכול לפרקו
    יש סכנה של יצירת גושים
    וסכנה של נדידת החומר למקומות אחרים
    יתרונו שנשאר לתמיד -הוא גם חסרונו
    גם אם התוצאה יפה ומתאימה להיום
    לא בטוח שתתאים למבנה הפנים בעוד שנים רבות המיום

כ,כ החומר אינו מאושר ע"י רשות התרופות האמריקאית FDA
    וגם ה"אישור" של משרד הבריאות בארץ רצוף אזהרות והסתייגויות
    על נזקים חמורים ובלתי הפיכים
    שמי שעיניו בראשו מבין שהאישור הזה ניתן ע"י מי שנתן כמיי שקפאו שד

החומר המומלץ להזרקה הוא חומצה היאלורונית - כגון רסטילן או ג'ובדרם

ברשת "כללית אסטטיקה" כמו במרפאות רציניות אחרות
    לא משתמשים כלל בסיליקון

בברכה

ד"ר רון יניב
    מומחה לרפואת עור.

טיפולים אסטטיים , הזרקת בוטוקס ומילוי לקמטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבןי שפתיים... 2 שאלות חשובות
    sarai
    16/07/2010

שלום
    דרך הפורום קיבלתי כבר מספיק מידה על התהליך
    עכשיו אני מחפשת את המקום הנכון לעשות את זה...
    1_ יש לי פגישת הכרות ביום א' במרפאה FACE ONLY בת''א
    מישאו מכיר?
    או יכול להמליץ על מישאו במרכז ת''א
    ובכלל האם כדי מרפאה כמו זאת או כמו פרופרורציה? או כדאי רופא אור טוב?
    2_ סיימתי ROACCUTANE לפני 3 חודשים
    אפשר כבר לעשות חומצה היאלורונית??

תודה!!

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים - חומצה היאלורונית

ד"ר רון יניב
    16/07/2010

לשרי שלום

1. אין מניעה לבצע זריקות מילוי בחומצה היאלורונית HA 3 ח' לאחר גמר טיפו רואקוטאן

בברכה

ד"ר יניב
    מוחה לרפואת -עור .

טיפולים אסטטיים, בוטוקס, מלוי קמטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר וינברג
    גלית
    15/07/2010

האם אתה עושה טיפולי MY-CELLS ?

לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר וינברג

הוספת תגובה

• אני עושה טיפולי MY-CELLS.

ד``ר דן וינברג
    16/07/2010

לגלית שלום.
    אני מבצע טיפולי MY-CELLS בנוסף למזוטראפיה ומגוון טיפולים אסתטים אחרים.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקת בוטוקס
    נטלי
    14/07/2010

שלום לך .הוזרק לי בוטוקס לשפה העליונה בשביל שלא יראו את החניכיים שלי כשאחייך.והטיפול באמת עזר .אבל שמתי לב כאשר אני מתעטשת או מקבלת מכה בצידי השפה ..המקום בו קיבלתי מכה מתרומם למעלה לכמה שניות עד שאני מעשה את האיזור וזה יורד חזרה .. האם ידועה לך התופעה ?
    האם זה כתוצאה מהבוטוקס ? אני מרגישה שהשריר נמתח לרגע. תודה על תשובתך .(הכמות שהוזרקה היא לא מעטה כי לא הייתה תוצאה במשך כמה הזרקות )

לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת בוטוקס

הוספת תגובה

• עיוותים לאחר הזרקת בוטוקס לשפתיים.

ד``ר דן וינברג
    14/07/2010

אורית שלום.
    הבוטוקס משמש להעלמת קמטים בעיקר בחלק העליון של הפנים.הזרקת בוטוקס לשפתיים צריכה להעשות עי' רופא מנוסה מאד. היא נעשית במינונים קטנים מאד ונועדה להשיג הרפיה של שריר השפה ובכך להשיג מראה מלא וחושני יותר של השפתיים.יש לזכור שטיפול זה יכול לפגוע בכושר התנועה ווהסגירה של השפתיים עד כדי אף איבוד נוזלים בעת שתייה עקב הרפיית שריר השפה מהבוטוקס.כאשר מוזרקת כמות גדולה של בוטוקס כפי שכנראה הוזרקה לך היא יכולה לגרום גם להרפיה של שרירים "שכנים" כמו של האיזור שמתחת לאף ולא תמיד באופן סימטרי.אי סימטריות זו כנראה קרתה אצלך כך שלעיתים צד אחד מתכווץ והשני לא וזה מה שגרם לתופעה שתארת. נותר לך לחכות שהתופעה תעבור בהדרגה יחד עם הירידה בהשפעת הבוטוקס עם הזמן.מומלץ בעתיד להמנע מטיפולים "מוגזמים" של בוטוקס לשפתיים. יש להשתמש בחומרי מילוי לשפתיים במקום הבוטוקס ולהשתמש בו רק כחומר משלים ולא כטיפול עיקרי..
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נטלי
    14/07/2010

ראשית טוב שחזרת מהחופשה !! מקווה שנהנית.
    כמה זמן מחזיק בוטוקס ?נאמר לי שכ4 חודשים לכל היותר.תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משך פעולת הבוטוקס.

ד``ר דן וינברג
    14/07/2010

אורית שלום שוב ותודה על איחולייך.
    הבוטוקס פועל אצל רוב האנשים במשך 3-6 חודשים.ישנו מיעט שהפעולה היא קצרה או ארוכה יותר. אם חוזרים על ההזרקה כאשר יש עדיין השפעה חלקית מהטיפול הקודם יש הארכה של משך האפקט בכמה שבועות.
    בהצלחה בטיפול
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה