פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפואה אסתטית
    רון
    04/03/2010

שלום לרופאים,
    יש לי שאלה שלא ממש קשורה אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי.
    אוטוטו אני מסיים לימודי רפואה ורציתי להתמחות ברפואה אסתטית.
    בינתיים לא מצאתי בתי חולים בהם אוכל להתמחות.
    אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי היכן אוכל להתמחות.
    תודה מראש
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפואה אסתטית

הוספת תגובה

• התמחות ברפואה אסתטית.

ד``ר דן וינברג
    04/03/2010

שלום רון.
    נכון להיום אין התמחות מסודרת ברפואה אסטתית בישראל מטעם המועצה המדעית של ההסתדרות הרפואית.יש התמחות כזו בצרפת למשל.ההתמחויות שמכינות אותך בצורה הטובה ביותר הן רפואת עור ומין או כירורגיה פלסטית.יש להדגיש שבהתמחות עצמה גם במקצועות אלה לא תעסוק כלל ברפואה או כירורגיה אסטתית אך תקבל בהן את הכלים הטובים ביותר לעסוק ברפואה אסטתית לאחר מכן.יש להדגיש שהתמחות בעור או בכירורגייה פלאסטית היא איננה חובה וגם לאחר כל התמחות אחרת תוכל להשתלם,ללמוד ולעסוק ברפואה אסטתית לאחר שתעבור את כל ההשתלמויות הנדרשות בארץ ובחול ולרכוש ניסיון בשטחים השונים של הרפואה האסטתית ורק אז בהדרגה תוכל להתחיל לעסוק במקצוע זה.אני מקווה שעניתי מעט על שאלתך.
    בברכה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס עם רסטילן
    חיה
    01/03/2010

האם ניתן להזריק בוטוקס בקמטים בין העיניים.ולאחר כחודש-חודשיים אם לא התקבלה תוצאה רצויה, להוסיף ולהזריק באותו מקום גם רסטילן-פרלן.

לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס עם רסטילן

הוספת תגובה

• בוטוקס עם רסטילן

ד''ר איה בן דוד
    01/03/2010

שלום חיה,
    קמטים בין העיניים, הכוונה כנראה בין הגבות, ניתן לטפל על יד בוטוקס/דיספורט.תוצאות אפשר לראות תוך 2-15 יום מיום ההזרקה.במקרה וקמט עדיין קיים אפשר לטפל בהזרקה של ח.היאלורונית (מילוי קמט) ולא צריך לחקות מעבר לשבועיים.

בברכה
    דר' איה בן דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי קמטים ליד העיניים
    גלית
    24/02/2010

שלום, אני אשמח לשמוע איך ניתן להיפתר מהקמטים שנמצאים בזווית העין. בנוסף, האם זה לא מסוכן עקב הקירבה לעיניים?

לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטים ליד העיניים

הוספת תגובה

• מילוי קמטים באיזור העין.

ד``ר דן וינברג
    25/02/2010

שלום גלית.
    אינני מבין משאלתך היכן בדיוק הקמטים ששאלת עליהם.הטיפול בקמטים בזוית העין החיצונית הוא בבוטוקס .אם התוצאה לא מספקת ממשיכים עם מילוים בח. היולורונית עדינה.ואם הבעיה היא תעלת דמעות עמוקה בחלק המרכזי תחתון של העין הטיפול הוא מילויה בחומצה היולורונית עדינה.לקמטים מתחת לעין הטיפול הוא מזוטראפיה או MY-CELLS. אם יש שם כבר נפיחות של שומן הטיפול הוא ניתוח פלסטי קטן של העפעף התחתון הנעשה בהרדמה מקומית.אם הטיפול נעשה עי' רופא מנוסה ומיומן אין כל סכנה לעין בכל הטיפולים שהזכרתי.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר וינברג
    יצחק
    14/02/2010

שאלה שאילתית
    מה זה מומחה ברפואה אסטתית?
    אף פעם לא שמעתי על מומחיות כזאת.
    מה אתה מתחזה למשהו שאין?!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר וינברג

הוספת תגובה

• מזה מומחה לרפואה אסטתית?

ד``ר דן וינברג
    15/02/2010

שלום דר. סוריאנו.
    צר לי על הנימה הסרקסטית בשאלתך.לידיעתך-אני בוגר מצטיין של הדסה ירושלים,מומחה באורולוגיה ועד היום עובד כאורולוג מומחה כרופא בכיר קבוע במרכז הרפואי קפלן ומנהל 2 יחידות במסגרת מחלקתי.לפני כמה שנים החלטתי לעשות התמחות נוספת ברפואה אסטתית. נכון להיום אין בארץ התמחות מסודרת ברפואה אסטתית של המועצה המדעית. לכן פניתי למרכזים הטובים בעולם בבריטניה,צרפת וארצות הברית ובכל מרכז שהיתי זמן רב והתמחיתי ביסודיות בכל מגוון הפעולות ברפואה אסתטית אותן אני מבצע כיום במיומנות רבה.כן עברתי השתלמויות אישיות אצל מיטב המומחים בארץ לרפואה אסטתית.אני משתתף בקביעות בכל הכנסים בארץ ובכנסים החשובים בעולם בנושא זה.אני מבצע רק פעולות לא ניתוחיות(אותן אני שומר למומחים לפלסטיקה) וכן לא מבצע PEELING או טיפולי לייזר בעור (אותן אני שומר למומחים ברפואת עור). אני מבוטח ברפואה אסטתית עי' חברת מדנס לאחר שנבדקו על ידה בקפדנות כל ההכשרה שעברתי ואושרו כל תעודותי,. אני עובד גם באחת מרשתות הגדולות והוותיקות ברפואה אסתטית גם כן לאחר שנבדקו את כל תעודותי -שם צברתי ניסיון רב מאד.התקבלתי גם כחבר נילווה בחברה הישראלית לדרמטולוגיה כירורגית ורפואה אסטית של ההסתדרות הרפואית גם כן לאחר שנבדקה בקפדנות הכשרתי וניסיוני .אני עובד כמובן כרופא פרטי בשטח זה במירפאתי הפרטית המצוינת למטה.לידיעתך: בהתמחויות בכירורגיה פלסטית או ברפואת עור- מהם יצאו רוב העוסקים ברפואה אסתטית- אין אפילו יום אחד שבה המתמחים משתלמים בטיפולים רפואיים או ניתוחים אסתטים .את כל הכשרתם בשטח זה הם עושים רק לאחר גמר התמחותם.מכאן שאינני רואה כל סיבה שמומחה במקצוע כירורגי כמו אורולוגיה עם מיומנות מנואלית כירורגית עצומה שקיבל הכשרה במיטב המרכזים בעולם לא יכול לעסוק בטיפולים שונים ברפואה אסתטית ברמה מקצועית מעולה.אני מקווה שעניתי על שאלתך המעט פוגעת וקנטרנית.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה שנתת תשובה הולמת ומספקת

רות
    16/02/2010

והרחבת לנו את הידע בנושא המדובר לכל אלה המתלבטים, לידיעתך האדם ששאל את השאלה הוא אדם חצוף ומשועמם, ואף אני ספגתי את הערותיו הפוגעניות אני מציעה פשוט לסנן את הודעותיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטפי דם
    נורית
    12/02/2010

ברצוני לדעת אם יש שטף דם לאחר הזרקה, יש אפשרות למרוח על המקום "ארניקה".

לקביעת תור
    סגירה
    שטפי דם

הוספת תגובה

• טפול במשחת ארניקה בשטד' לאחר הזרקה.

ד``ר דן וינברג
    12/02/2010

שלום נורית.
    משחת הארניקה היא משחה המיצרת מצמח הארניקה ומחזקת את כלי הדם השטחיים ובכך מונעת היווצרות המטומות.משתמשים במשחה גם לפרקים כואבים,וורידים מוגדלים וכואבים ועוד.טיפול במשחת ארניקה בהחלט יכול לקצר את זמן הספיגה של ההמטומה התתעורית הנוצרת לעתים אחרי הזרקה לפנים.זו מתבטאת בסימן כחול שמשנה בהמשך את צבעו עד שהוא נספג בהדרגה.אני מקווה שהתוצאה האסתטית שהשגת שווה את המחיר של הסימנים הכחולים שנוצרו בפנייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רסטילן-למילוי צידי הפה
    דורית
    09/02/2010

שלןם לך דר ויינברג

לפני כחודשיים הוזרקה לי חומצה הילןרנית בשם רסטילן-הרופאה אמרה שאצטרך אמפולה שלמהבכל צד,לאחר שבועיים בערך-ניכר שיפור נראה לעין ועכשיו חודשיים לאחר ההזרקות המצב הורע וצד אחד נראה עמוק מאוד מהשני-מה שבעצם לא היה לפני ההזרקות.
    שאלתי-מה עם אחריות הרופאה-והדיאגנוזה שנתנה לשתי אמפולות,כיצד עלי לנהוג?

האם ניתן או רצוי להזריק חומצה הילורנית אחרת? או שעדיף לא לערב חומרים שונים?

לקביעת תור
    סגירה
    רסטילן-למילוי צידי הפה

הוספת תגובה

• העלמות מהירה של רסטילן בצידי הפה.

ד``ר דן וינברג
    09/02/2010

שלום דורית.
    החומר שהוזרק לך-רסטילן- הוא חומצה היולורונית מאיכות מעולה מתוצאת חברת Q-MED השוודית.חברה זו מייצרת סוגי חומצה היולורונית מסוגים שונים בינהן כמה שהן צמיגות ועמידות יותר למילוי קמטים עמוקים:רסטילן-פרלן או SUB-Q לקמטים עמוקים מאד או מילוי נפחים.אם הקמטים שלך הם עמוקים היה מומלץ להשתמש בחומרי מילוי אלה ולא ברסטילן רגיל המיועד לקמטים שטחיים ובד'כ נספג מהר יותר.הערכת כמות חומר המילוי הדרושה לפני הפעולה יכולה להיות לא מדויקת כי קשה להעריך כמה חומר צריך כדי להשיג תוצאה טובה והרופא לעיתים מפחית בכמות החומר המשוערת הדרושה למטופל כדי להוריד את עלות הטיפול.באשר לאי הסימטריה-הדבר יכול לקרות כי גם באופן טבעי אנו איננו סימטרים וכן הדבר יכול לנבוע משוני בכמות החומר שהוזרקה לכל צד ו\או שוני בטכניקת ההזרקה לכל צד.אני הייתי מציע לך למרות הזמן הקצר למנוע מעצמך את עוגמת הנפש ולחזור על הטיפול בעיקר בצד שהמילוי חסר בו יותר הפעם בח.היולורונית סמיכה יותר(פרלן או SUB-Q) או לחילופין להמתין עד להעלמות האפקט גם בצד השני ואז לחזור על הטיפול עם חומר עמיד יותר כמו רדיאס.אשמח לעזור במידת האפשר.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן הגבות - מילוי הילרונית או קולגן
    קרן
    06/02/2010

שלום ,
    יש לי קמט קטן בן הגבות שמפריע לי לי ,

אני לא רוצה לעשו ת בוטוקס - אני נגד הרעיון של לשתק משהו בפנים שאלוהים נתן לנו - זה משבש את איזון הכוחות בפנים , אז לא יהיה קמט הן הגבות אבל יהי רפיון של העור על עצם הגבה. ! בכל מקרה בוטוקס לא

האם אפשר להזריק חומר מילוי ?איזה ?
    ח. הילארונית או קולגן ? ... האם יש סיכוי שקרמים יוכלו להעלים קמט עדין במקום כזה ,<?

תודה
    יערה

הוספת תגובה

• קבלו ביטול ..עניתם לי כבר בדף הקודם

קרן
    06/02/2010

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי , מודאגת
    שאלה
    02/02/2010

שלום לך ד'ר , אני אישה בת 40 עם קמטי הבעה באזור השפה , מילתי אצל רופאה פרטים מספר פעמים והתוצאה היתה בסדר גמור , לא מושלמת אבל גם לא גרועכה .
    היום מילתי שוב לאחר שנה וחצי ומשום מה חזרתי עם שפתיים כמו "דונה דאלק" ביקשתי ממנה למלות את הקמטים ולעשות סימטריה בשפתיים והיא ככל הנראה עבדה בעיקר על השפתיים ופחות על הקמטים , מה אני אמורה לעשות עכשיו זה נפיחות ? או המילוי יש אפילו שטף דם קל בשפה ....זה לא נראה טוב
    מה עושים כעת ?

לקביעת תור
    סגירה
    היי , מודאגת

הוספת תגובה

• נפיחות ושתפי דם אחרי מילוי שפתיים

ד''ר איה בן דוד
    03/02/2010

שלום שלומית,
    בינתיים אין מקום לדאגה אם עשית טיפול היום, כי יומיים -שלושה אחרי הטיפול של מילוי שפתיים/קמטים קיימת נפיחות גם בגלל השתפי דם וגם כתגובה לפרוצדורה. זאות הסיבה למה מזמינים לביקורת בעוד שבוע לצורך השלמת הטיפול והערכת התוצאה.
    שתפי דם אחרי הטיפול חולפים תוך שבוע.
    אז כדאי לחקות.

בברכה
    דר' איה בן דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת שפתיים

שאלה
    03/02/2010

שיטת המסת שפתיים מסוכנת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים על שאלת "המסת שפתיים"

ד``ר דן וינברג
    03/02/2010

שלום שלומית.
    אינני מבין את שאלתך.למה את מתכוונת ב"המסת שפתיים"?האם את מעונינת בהקטנת שפתייך הטבעיות?האם הקטנה בעיקבות הגדלת יתר או גושים משניים לאחר טיפול בסיליקון?האם הקטנה לאחר טיפול בחומר מילוי נספג.אנא פרטי מעט?
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש לאחר עיבוי שפתיים
    מאי
    31/01/2010

היי, לפני כשלושה ימים עברתי עיבוי שפתיים בעיקר לשפה עליונה.
    הרופא השתמש בחומר אבונס בריז.

בשפה התחתונה הזריק לי פעמיים , יצא פנטסטי .
    בשפה העליונה קיבלתי עוד 6 זריקות.

במקור השפתיים שלי -צד ימין של שפה עליונה לא סימטרי כ"כ לצד שמאל.
    לקראת סיום ההזרקות, הרופא ניגש לחדר החומרים וזריק לי במזרק אחר (לא של האבולנס בריז) עוד 2 זריקות בצד ימין של השפה העליונה ע"מ להגיע לתוצאה מושלמת מבחינת הסימטריה.
    אין לי מושג מה זה היה, כמובן שהוא לא התייעץ / שאל/ אמר, וגם אני לא שאלתי עקב להט הרגע והכאבים. (לא עשינו הרדמה / חומר מאלחש)
    העניין הוא כזה :
    השפה התחתונה יפה מאוד.
    שפה עליונה - שמאל - יפה מאוד
    שפה עליונה - ימין - שטפי דם (זה לא מה שמפריע לי)+ גוש כואב ענקייי בתוך הבשר!!!

יש לי גוש כואב גדול בתוך הבשר בשפה העלונה - צד ימין- שכמובן יוצר אי סימטריה בין החלק הימני שיותר נפוח לבין היחלק השמאלי של השפה.
    אם אני איכשהו מצליחה לסגור את השפתיים : הגוש עולה כלפי מעלה, מעל השפה, וממש ניתן למשש ולחוש אותו.

שאלתי היא כזאת :
    האם יתכן שהאבולנס בריז יצר לי גוש כזה ?
    או שמא הוזרק לי חומר אחר כפי שאכן שמתי לב באותו הרגע?
    מה עושים במצב כזה?
    האם זה יחלוף לבד?
    הבנתי שיש דבר של המסה ע"י הזרקת סטרואידים ?
    האם זה ימיס לי גם את האבולנס בריז ששלמתי עליו כ"כ יקר ?
    תודה . מיואשת :(

לקביעת תור
    סגירה
    גוש לאחר עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר עיבוי שפתיים.

ד``ר דן וינברג
    31/01/2010

שלום מאי.
    למרות שאלתך הארוכה והמפורטת חסרים פרטים רבים מכדי שאוכל לתת לך תשובה מוסמכת. ממה שאני מבין קיבלת יותר זריקות לחלק הימני של שפתך העליונה כדי לנסות לתקן את האסימטריה.את לא יודעת האם הרופא הזריק לך עוד אבולנס בריז(שהוא חומר מילוי מצוין לשפתיים) או חומר אחר.ראשית ניראה לי שהנפיחות והרגשת הגוש מימין נובעים מהטראומה של יותר זריקות בצד ימין למעלה. את סך הכל 3 ימים לאחר ההזרקה ויש לחכות עוד כמה ימים עד לירידת הבצקת והנפיחות בשל ההזרקות הרבות יותר מימין. יתכן והתפתח גם שטף דם תת רירי קטן שגם הוא נותן נפיחות והרגשת גוש וגם הוא יספג ויעלם.לכן אנא המתיני בסבלנות עוד כמה ימים ואני כמעט בטוח שהכל יסתדר לבסוף והצד הימני העליון יהיה יפה כמו שאר האיזורים.אני מקווה שהתוספת נעשתה באותו חומר מילוי-אבולנס בריז-כדאי שתבררי זאת. כי לא נהוג לערבב 2 חומרים שונים באותו איזור.במידה ולאחר כשבועיים התוצאה לא תספק אותך יש לחכות כמה שבועות עד שהחומר יספג חלקית ואז יהיה שיפור. אני מקווה שהתוספת היא לא סיליקון שהוא חומר לא נספג שבגוש הנגרם ממנו יש לעיתים לטפל בסטרואידים או אף להוציאו ניתוחית. בכל מקרה בנתיים תרגעי ותמתיני עוד כמה ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה+ עוד שאלה

מאי
    31/01/2010

אני יודעת שזה עשוי להישמע הזוי, אבל זה אמיתי.
    אם אני נוגעת עם הלשון בשפה, היכן שהג'ולה, אני ממרגישה טעם מריר !! ממש!!
    יכול להיות שיוצא לי משם חומר?

אני ממש לחוצה.
    טעם של מרירות באיזור הגוש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעם מר באיזור ההזרקה בשפתיים?

ד``ר דן וינברג
    01/02/2010

שוב שלום מאי.
    יתכן וחומר ההזרקה קרוב מאד לרירית הפנימית של שפתך ויתכן שאף חלקו כרגע לא מכוסה בריריות וזה נותן לך את הטעם המר.(אני מבין שלא קיבלת זריקות הרדמה אלא אילחוש במשחה מאלחשת בלבד-כי גם ההרדמה היתה יכולה להיות סיבה לטעם מריר).אני מקווה שנירגעת מעט.
    דר.וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• OK.... הבנתי

מאי
    01/02/2010

אז הבנתי מה קורה לי למעשה...
    גם היום בבוקר קמתי והגוש קשיח מאוד ומפריע לי בשן ובסגירה הפה.

ד"א - גם משחת אילחוש לא מרחתי באותו היום של ההזרקות.

הסיבות של הגוש :

או :

"טראומה של החלק הימני בשפה העליונה" והגוש יתפוגג עם הימים- בהנחה שזה נטו אבולנס בריז.

או

אם הוזרק לי גם מעט סיליקון בנוסף לאבולנס בריז על מנת ליצור פרופורציה מדויקת בין שני חלקי השפה העליונה- יתכן ונוצר גוש מהסיליקון ויש להמיסו עם זריקת סטוראידים.

בכל מצב, (עקב כך שלא נעשה לי הרדמה ואין זה יכול להיות חומר ההרדמה), מה שבטוח הוא החומר שהוזרק בצד ימין, קרוב מאוד לרירית הפנימית של השפה וזה מה שמפריש לי טעם מר בחלק זה של השפה.

OK. תודה על הסבר.

היום אני הולכת לרופא להראות לו את הגוש שכ"כ מפריע לי.

אני יעדכן ...

תודה רבה !!
    כמה כיף שיש מי שעוזר!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• OK.... הבנתי

מאי
    01/02/2010

אז הבנתי מה קורה לי למעשה...
    גם היום בבוקר קמתי והגוש קשיח מאוד ומפריע לי בשן ובסגירה הפה.

ד"א - גם משחת אילחוש לא מרחתי באותו היום של ההזרקות.

הסיבות של הגוש :

או :

"טראומה של החלק הימני בשפה העליונה" והגוש יתפוגג עם הימים- בהנחה שזה נטו אבולנס בריז.

או

אם הוזרק לי גם מעט סיליקון בנוסף לאבולנס בריז על מנת ליצור פרופורציה מדויקת בין שני חלקי השפה העליונה- יתכן ונוצר גוש מהסיליקון ויש להמיסו עם זריקת סטוראידים.

בכל מצב, (עקב כך שלא נעשה לי הרדמה ואין זה יכול להיות חומר ההרדמה), מה שבטוח הוא החומר שהוזרק בצד ימין, קרוב מאוד לרירית הפנימית של השפה וזה מה שמפריש לי טעם מר בחלק זה של השפה.

OK. תודה על הסבר.

היום אני הולכת לרופא להראות לו את הגוש שכ"כ מפריע לי.

אני יעדכן ...

תודה רבה !!
    כמה כיף שיש מי שעוזר!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה+ עוד שאלה

מאי
    31/01/2010

אני יודעת שזה עשוי להישמע הזוי, אבל זה אמיתי.
    אם אני נוגעת עם הלשון בשפה, היכן שהג'ולה, אני ממרגישה טעם מריר !! ממש!!
    יכול להיות שיוצא לי משם חומר?

אני ממש לחוצה.
    טעם של מרירות באיזור הגוש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז הייתי אצלו היום ...

מאי
    01/02/2010

והוא בדק ומישש, ואמר שזהו שטף דם דלקתי. (מאוד כואב בעיקר בזמן לחיצה)

הוא נתן לי אוגמנטין 500 - 3 פעמים ביום למשך 6 ימים.
    הוא אמר שהדלקת תעבור לאחר נטילת האנטיביוטיקה, ויחד עם זאת, גוש השטף דם יומס.

תודה על עזרתכם .
    מקווה שיהיה טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמטים מתחת לעין
    נילי
    31/01/2010

שלום, יש לי קמטים קטנים שמתחילים מהעפעף התחתון של העין, מזווית הפנימית של העין, ונמתחים קצת למטה. אני בת 27 ויש לי אותם מאז שאני זוכרתא ת עצמי. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להעלים אותם? אם כן, איפה עושים את זה? כמה זה עולה והאם זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה
    קמטים מתחת לעין

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים מתחת לעניים.

ד``ר דן וינברג
    31/01/2010

שלום נילי.
    קמטים מתחת לעין בגילך הם בעיה לא פשוטה לטיפול.במידה ויש לך "תעלת דמעות" עמוקה היוצאת מהזוית הפנימית של העין במקביל לאף ניתן למלאה בזהירות בח. היולורונית דלילה כמו רסטילן,טיוסיאל גלובל,פרינסס יכד'.ניתן לעשות זאת גם עם קולגן עדין(אבולנס בריז).בקמטים מתחת למרכז העניים הייתי מטפל בשלב זה בסידרת טיפולים של מזוטראפיה עם החומר HA-135 של חברת פילוגרה המכיל ח. היולורונית נוזלית והרבה ויטמינים,מינרלים ח. אמינו וכד'.יתכן ויש מקום לנסות טיפול במזוטראפיה בטכנולוגית MY-CELLS-שימוש בפלסמה עשירת טסיות המופקת מדמך שלך.יתכן ובעתיד תזדקקי לניתוח הורדת השקית מתחת לעין.בקמטים לצד העין ניתן לטפל בבוטוקס.בכל מקרה כדאי שתיבדקי עי' רופא מנוסה ויחדיו תנסו למצוא פתרון לבעיתך.הטיפול דורש מימנות וניסיון רבים ואיננו מסוכן.המחיר הוא בהתאם לסוג החומר שיבחר,כמותו ומספר הטיפולים הדרושים לך.אשמח לעזור.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ,,אל התשובה אפשר הסבר ??

יונית מטרסו
    02/02/2010

כתבת איזה טיפול
    איך עושים אותו ?
    ואיפה קונים אותו ?
    כי יש לי את אותה בעיה אבל אני בת 40
    תודה מראש
    יונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בקמטים מתחת לעניים בגיל 40.

ד``ר דן וינברג
    03/02/2010

שלום יונית.
    בתשובה המפורטת שלי ציינתי כמה טיפולים כשכל אחד מהם נעשה בטכניקה אחרת.מילוי תעלת הדמעות בח.החולורונית עדינה לעומת מזוטראפיה-סידרת טיפולים לעור הפנים לעומת טיפול בבוטוקס בקמטים בצידי העניים.הטיפולים נעשים אצל מומחים לרפואה אסטתית או ברשתות המציעים רפואה אסטתטית ומעסיקים רופאים המומחים בה. יש לפנות לאחת האפשרויות שהזכרתי להתיעץ וולבחור את הטיפול המתאים והמחיר הוא בהתאם.המשמעות של גילך לעומת בחורה צעירה יור היא שבדכ' הקמטים עמוקים וקבועים יותר ונדרש טיפול יסודי יותר.את יכולה להיות הרבה יותר יפה גם בגילך.אשמח לעזור.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר של טיאוסיאל
    לירון
    25/01/2010

אשמח לדעת מה המחיר במרפאתכם למזרק טיאוסיאל, ג'ובדרם ( 30 או 24) ואבולנס בריז....
    בנוסף, הבנתי שהג'וברם הוא 0.8 בלבד לעומת 1 סמ"ק לשאר החומרים... אשמח לשמוע דר וינברג מהם מחירים אצלך. והאם אתה עושה עיצוב שפתיים בחומרים אלו (ואיזה היית ממליץ -הזרקה שניה- בת 29- החזיק 4 חודש-טיאוסיאל)

תודה:)

לקביעת תור
    סגירה
    מחיר של טיאוסיאל

הוספת תגובה

• מחיר של מילוי שפתיים.

ד``ר דן וינברג
    25/01/2010

שלום לירון.אינני נוהג לפרסם את מחירי בפורום .המחירים במירפאתי הם המקובלים בשוק הרופאים הפרטיים(הרבה פחות מרשתות הרפואה האסטתית) וניתן לשלמם בכל כרטיסי האשראי כולל פריסת תשלומים לתשלומים רבים.ההצעה הטיפולית ניתנת על ידי רק לאחר שיחה אישית ובדיקה יסודית של המטופלת.(פגישה ראשונה זו אינה כרוכה בתשלום כלשהו), ביחד אנו מתאימים את הטיפול המתאים ביותר הן מבחינת חומר המילוי והן מבחינת המחיר.אני משתמש בחומצות היולורוניות של טיוסיאל,רסטילן ופרינסס.אינני משתמש בג'ובדרם בשל העובדה שיש רק 0.8 סמק' במזרק למרות שהוא חומר טוב .האבולנס איננו משווק כרגע בארץ מסיבות מסחריות ולא מקצועיות לכן נשארו לי בקליניקה רק מזרקים בודדים של אבולנס בריז.אשמח לבדקך ללא תשלום ולייעץ לך אישית.
    בברכה
    דר' וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילירון??? מישהו מכיר??
    מאי
    20/01/2010

היי, שאלתי את המזכירה של הרופא מה הוא בד"כ מזריק לשפתיים, והיא אמרה לי "סילירון" שמחירו מאוד זול. לשפה אחת 400 ש"ח. וזה מחזיק ל-5 שנים!!!! (אני מעוניינת רק בשפה העליונה)
    אמממ.. שאלתי אותה מה זה סילירון?? סוג של סיליקון? אז היא אמרה לי שלא, זה הרבה יותר משובח .

למען אמת, לא הצלחתי למצוא מידע על החומר שנקרא סילירון.

מישהו אולי מכיר את החומר הזה?
    האם יש לו את הסכנות של הסיליקון ? זה סוג של סיליקון רק בשם יותר נחמד?

ד"א, היא אמרה לי שהזרקה לשפה אחת של אבולנס בריז עולה 900 ש"ח. האם המחיר סביר ?

לקביעת תור
    סגירה
    סילירון??? מישהו מכיר??

הוספת תגובה

• מהו סילירון?מחיר של טיפול בEVOLENCE

ד``ר דן וינברג
    20/01/2010

שלום שיר.
    סילירון הוא שם מסחרי של אחד מתכשירי הסיליקון הנוזלי.את דעתי על מילוי שפתיים בסיליקון כתבתי כבר בתשובות קודמות. אין הבדל מהותי בין סילירון וסוגי סיליקון נוזלי אחרים.החומר הוא אכן זול יחסית כי משתמשים בנפחים זעירים בכל טיפול וכידוע התוצאה האסתטית מושגת בהדרגה עי' הרקמה התגובתית לטיפות הסיליקון הזעירות ה"מושתלות" בתת הרירית של השפה.ועיקר התשלום הוא על עבודתו המיומנת של הרופא ולא עלות החומר.
    לגבי האבולנס אם יוזרק לך מזרק חדש שלם של 1 סמק' המחיר הוא מעולה. לאחרונה שיווק האבולנס בארץ הופסק מסיבות מסחריות ולא מקצועיות לכן יש לוודא שאכן מדובר במזרק שלם וחדש בנפח 1 סמק' ושהתרופה עדיין בתוקף.
    בהצלחה.
    דר. ןינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוולנס זה חומר גרוע ביותר !

דפנה
    21/01/2010

לי הוזרק אוולנס לשפתיים ואחרי חודש לא נשאר כלום מהחומר אז אני מציעה לך להתרחק מהחומר הזוועתי הזה !וסילירון זה כמובן סיליקון ורופא שהציע לך את 2 החומרים האלה הוא ממש לא רציני -זה נבלה וזו טריפה -תחפשי רופא קצת יותר רציני ומיקצועי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האבולנס איננו חומר מילוי גרוע

ד``ר דן וינברג
    23/01/2010

שלום דפנה.
    האבולנס הו חומר מילוי-קולגן היפואלרגני-שפותח עי' חברה ישראלית -COLBAR.לחומר 2 תצורות:EVOLENCE AND EVOLENCE BREEZE.האבולנס הרגיל מיועד לקמטים יותר עמוקים ואבולנס בריז מיועד לקמטים שטחיים,קמטוטים ושפתיים.בניגוד לח. היולורונית הוא נשאר ברקמה 1-1.5 שנים.(לעומת 9-12 חודש).החומר איננו סופח נוזלים בניגוד לח. היולורונית לכן ההזרקה שלו דורשת יותר מיומנות והוא חייב להיות מוזרק לשכבה המדויקת כדי לתת את האפקט הרצוי. ניראה לי שמי שהזריק לך את האבולנס לא הזריקו למקום הנכון ולכן התוצאות הלא מספקות. מכיון שאיננו סופח נוזלים התוצאה שלו היא מדויקת יותר מח. היולורונית ומתאימה מאד לשפתיים ולקמטוטים שם מייד לאחר ההזרקה-WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET.לכן דפנה אל תיפסלי את חומר המילוי הזה על הסף- זהו חומר טוב,לא יקר יחסית,מדויק ודי ארוך טווח אך דורש מיומנות גבוהה יותר מהרופא המטפל.הוא מתווסף לחומצה היולורונית ורדיאס עליהם כתבתי בתשובותי הקודמות בפורום.
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי/מילוי שפתיים
    רינת
    19/01/2010

שלום ד"ר.
    יש לי שפתיים עם אסימטרייה. אני שוקלת לעשות מילוי (לתקן תאסימטריה).
    האם יש חומר מילוי קבוע? (קבוע לכל הזמן!)
    אם יש משמו ואם הוא מומלץ, יפתור לי תבעייה?
    תודה מראש..

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי/מילוי שפתיים

הוספת תגובה

• מילוי קבוע של שפתיים אסימטריות?

ד``ר דן וינברג
    19/01/2010

שלום רינת.החומר היחיד המאפשר מילוי הנשאר שנים ארוכות הוא סיליקון נוזלי.החומר מוזרק בכמויות זעירות,גורם לגירוי של התת רירית בשפה והרקמה התגוובתית היא הנותנת בהדרגה את התגובה האסתטית הרצויה.התהליך הוא הדרגתי ודורש 4-8 טיפולים אחת לחודש.אם יש אסימטריה בשפה שלך ניתן להזריק יותר חומר בצד הצריך הגדלה ניכרת יותר והכך להשיג איזון והשוואה בין 2 הצדדים. רק אם אבדוק אותך אדע האם הדבר אפשרי. לטיפול בסיליקון יש גם בעיות אפשריות בשל היותו חומר קבוע אותן פרטתי כבר בתשובותי הקודמות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים

רינת
    19/01/2010

שלום ד"ר, תודה על תשובתך
    מה לגבי שומן עצמי, זה ניספג לאחר מילוי בשפתיים או נישאר כתוצאה טובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי השפתיים בשומן?

ד``ר דן וינברג
    20/01/2010

רינת שלום שוב.
    עד היום המילוי בשומן די איכזב כי הוא נשאר ברקמה רק חודשים ספורים. את צריכה גם לזכור שיש להוציא אותו מאיזה מקום ולכן נוצר פצע נוסף במקום ה"קציר"שלו.כדי להאריך את משך השארותו ברקמה היו נסיונות להפריד את תאי השומן ולהזריק רק את תאי הגזע של השומן(STEM CELLS) כדי שישאר יותר זמן אך הדבר עדיין נסיוני.לסכום רק אם את עוברת במקביל ניתוח של שאיבת שומן כדאי לבקש אולי מהפלסטיקאי שישתמש בשומן הנשאב ממילא גם למילוי השפתיים. אחרת אני ממליץ על ח. היולורונית המיוצרת ספציפית לשפתיים או EVOLENCE BREEZE(קולגן).
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבויי שפתיים!!
    יניב
    18/01/2010

שלום רב
    לפני כ חודש עשיתי טיפול שיניים כדי לקצר את שתיי השניים הקדמיות אך התוצאה היא שעדיין רואים אותם כמו שפן בצורה שפנית יש בערך כ ס"מ אורך חשוף של השן

שאלתי היא העם עליידי עיבויי שפתיים אני יקבל פתרון ומה הסיכונים בעבוי שפתיים לטווח הארוך ....כי עם אני לא טועה השפתיים יכולים לקבל עיוות עם השנים !!??

לקביעת תור
    סגירה
    עיבויי שפתיים!!

הוספת תגובה

• האם עיבוי שפתיים פותר בעיית שיניים

ד``ר דן וינברג
    18/01/2010

שלום יניב.
    אם אתה אומר שיש לך עדיין כ 1 סמ' של שיניים חשופות עיבוי השפתיים לא יפתור את בעיתך ויש לפתור אותה עי' רופא השיניים.רק אם נשארים 1-3 ממ' ניתן אולי לפתור את הבעיה עי' עיבוי שפתיים. ברצוני להזכירך שמשתמשים בעיקר בחומרי מילוי נספגים כך שהבעיה תתחדש אחת לכמה חודשים ומכאן שכאמור עיקר תקון הבעיה צריך להנתן עי' רוםא השיניים.אם מזכירים בעיות שיניים. נסיגת חניכיים וטיפולים דנטלים מאסיבים הם סיבה ל"העלמות" השפתיים והופעת קמטוטים.יש לקחת זאת בחשבון במקרים אלה ניתן בהחלט לעזור באמצעות מילוי השפתיים והקמטוטים.
    בברכה דר' וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים לטווח ארוך.

ד``ר דן וינברג
    18/01/2010

יניב שלום שוב.
    ישנה השיטה של עיבוי השפתיים בטיפות סיליקון זעירות.הטיפות גורמות לתגובה של רקמת השפה וכך מושגת בהדרגה עיבוי השפה.כשמושגת התוצאה האסתטית הרצויה היא נשארת שנים רבות. זהו תהליך ביולוגי ארוך הדורש 4-8 טיפולים אחת לחודש.יש לזכור שהסיליקון נשאר לצמיתות בשפה ועלול לגרום להופעת גושים,זיהומים,גרנולומות וכד'(אם כי הסכוי לכך הוא נמוך אך יש לקחת אותו בחשבון).חמרים נספגים יותר ארוכי טווח(כמו רדיאס)אינם מתאימים בצורתם היום לעיבוי שפתיים אך אולי זה ישתנה בעתיד.
    בברכה דר' וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומר טבעי מסוג קולגן ששמו האאבולנס - עיבוי שפתיים
    ד``ר דן וינברג
    18/01/2010

היי, ביום שישי הבא ב"ה אני ניגשת לעשות עיבוי שפתיים אצל ד"ר קונפינו שאמי מכירה אותו שנים ומטופלת אצלו. שאלתי את המזכירה איזה חומר הוא מזריק, היא אמרה שיש לו הכל, תלוי מה אני רוצה + תקציב.
    אז עשיתי קצת שיעורי בית לפני ההגעה שלי אליו בכדי שאבוא מוכנה. חומריים טבעיים:
    הבנתי שיש חומר טבעי מסוג קולגן ששמו האאבולנס - (evolence) ולשפתיים- אבולנס בריז אך האבולנס לא קיים בארץ כרגע.
    וישנו ה ארטיקול (Artecall), אך כיום כמעט ואינו בשימוש . שומן עצמי-פסלתי, ורדיאס שהבנתי שאינו כ"כ מומלץ לשפתיים אלא יותר למילוי קמטים עקב נטייתו ליצור גבשושים + מחירו יקר מאוד,אך הוא מחזיק יחסית זמן רב (כשנתיים)
    אז פניתי לתחלופות, חומרים טבעיים למחצה - חומצה היאלורונית, כאשר לפי מה שקראתי, הפופולארים לעיבוי שפתיים הינם :
    1) גובידרם (Juvaderm HV 24)
    מבוסס על חומצה היאלורונית.
    מתאים לקמטים בינוניים בצידי הפה והאף, מתאים למילוי שפתיים ולחיים. מוזרק לשכבת הדרמיס האמצעית והעמוקה.
    משך ההשפעה : 8-18 חודשים.
    תופעות לוואי - שטפי דם חולפים, נפיחות, בצקת קלה, אדמומיות.
    2) גובידרם 30HV (Juvaderm HV 30)
    חומצה היאלורונית בריכוז גבוה מה - HV24 מתאים לקמטים עמוקים יותר בצידי הפה והאף, מתאים למילוי שפתיים ולחיים. מוזרק לשכבת הדרמיס האמצעית והעמוקה.
    משך זמן ההשפעה : 9-18 חודשים.
    תופעות לוואי - שטפי דם חולפים, נפיחות, בצקת קלה ואדמומיות.
    3) רסטילן (Restylane).
    רסטילן פרלן - מילוי קמטים עמוקים, עיבוי שפתיים
    רסטילן ליפ – רסטילן ליפ שימושי בעיקר באזור השפתיים, עיבוי עיצוב ומילוי שפתיים
    ג"ל של חומצה היאלורונית המופק על ידי תסיסת חיידקים בהנדסה גנטית. הוא מופיע בצורת חלקיקי ג"ל. מתאים לקמטוטים סביב הפה מילוי שקעים מתחת לעיניים, עיבוי שפתיים.
    משך זמן ההשפעה: 9-18 חודשים.
    תופעות לוואי - אדמומיות, נפיחות, שטפי דם.
    4)טאוסיאל מחזיק כ10 חודשים
    5) פיוריג'ן מחזיק כ-10חודשים
    6)אסטיליס - מתגובות מטופלים הבנתי שזה חומר גרוע, אין עליו יותר מדי פרטים
    7) טיוזל- לא מצאתי מידע
    8)הילפורם - גם כן לא מצאתי מידע
    חומרים קבועים כגון סיליקון נוזלי וביו אלקמיד לא באים בחשבון ולכן ירדו מהפרק.
    לאחר הודעתי הארוכה :) בבקשה בבקשה בבקשה אימרו לי איזה מבין החומרים בעלי החומצה ההיאלורונית הכי ממולץ להזריק , כאשר שיקולי הם:
    א) שיחזיק מעמד הכי הרבה זמן
    2)הכי פחות סיכוני "גבשושיות" ותוצאה מכוערת

תודה רבה רבה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים

ד''ר איה בן דוד
    18/01/2010

שלום שיר,
    את באמת למדת את הנושא לעומק.
    אז לשאלתך,רוב החומצות היאלורוניות דומות בתוצאות, בתופעות לוואי ובזמן שמחזיקים, אם כי JUVIDERM HV 24 וRESTILANE LIPP הכי מתאימים למילוי ועיצוב שפתיים. זמן הפירוק/זמן ההשפעה של חומצה היאלורונית נע בין 6 עד 12 חודשים בממוצע ויכול להיות אינדיבידואלי ,תלוי בחילוף חומרים בגוף, עישון וכמות השימוש בשפתיים.

בברכה,

דר' איה בן דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

מאי
    18/01/2010

שאלה נוספת- למען האמת שאני מעשנת המון, בסביבות הקופסא וחצי ביום,
    תוכלי לאמר לי בבקשה איך זה עשוי להשפיע לרעה?

אולי זה יגרום לי להפחית בעישון :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת העישון על תהליך ההזדקנות

ד''ר איה בן דוד
    18/01/2010

שלום שיר,
    לשאלתך , איך העישון יכול להשפיע לרעה, הסיבות לכך רבות ומגוונות:
    1.עישון טבק כולל עישון פסיבי,מיבש את השכה החצונית של העור. חשיפה חוזרת לעשן גורמת לער לאבד מגמישותו במהירות רבה יותר.קמטים ראשונים עלולים להופיע בקרב המעשנים אפילו בגיל 20 וסיכון לסבול מקמטים עמוקים אצל מעשנים קבועים גדול פי 3 גכל שכבות הגיל.
    2. עצימה חלקית של העיניים-"מבט של מעשנים"-חורצת קמטים בעור עדין שמסביב לעיניים .קשה להימנע ממבט זה מכייון שהוא תגובה טבעית שמטרתה להגן על העיניים מפני עשן הסיגריות.
    3.קמטוטים וקמטים באזור שמסביב לפה יעמיקו במשך השנים ויהפכו מודגשים יותר ככל שתמשיכי לכווץ את השפתיים שלך בזמן העישון.
    4.הכיווץ החוזר ונשנה של השפתיים סביב הסיגריה בעת העישון, יגרום ללחיים שלך להיראות שקועות וחלולות מה שגורם למראה חולני.
    5.העישון מכווץ את כלי הדם ופוגע בזרימת הדם, פוגע בעברת החמצן ורכיבים תזונתיים חיוניים לעור.התופעה משבשת את תהליך ההתחדשות הטבעי של העור.
    פרט לנזקים הבריאותיים החמורים של העישון ,הוא מזיק לעור במיוחד-מאיץ את תהליכי ההזדקנות.

תודה רבה לך על השאלה. אני כולי תקווה שתשובה שלי (מבוססת על מחקרים רפואים) יעזור לך להפסיק לעשן ולשמור על מראה האסטתי ומצב הבריאותי כאחד.

בברכה,דר' איה בן דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה