פורום מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגהץ קמטים
    יפית
    25/11/2010

האם אתם מכירים את השפעתו ,האם הוא יעיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגהץ קמטים

הוספת תגובה

• מגהץ קמטים -האם יעיל?

ד``ר דן וינברג
    27/11/2010

שלום יפית.
    "מגהץ הקמטים נקרא גם galvanic spa.
    זהו מכשיר ביתי קטן להחדרת חומרי טיפוח לעור.
    מכשיר גלווניק מזכיר בצורתו עכבר של מחשב ועובד על בסיס סוללות רגילות.
    גלווניק ספא עובד על פי עיקרון של גלים גלוונים – גלים חשמליים המחדירים לעור הפנים סרומים העשירים בויטמינים ובתמציות פרחים.לצורך העלמת קמטים גלווניק עובד לפי עיקרון המגנט..
    על מנת שהסרומים יחדרו פנימה,הם צריכים להיות טעונים באותו מטען חשמלי בו נמצא המכשיר...כלומר,
    אם המטען של האמפולה שלילי, יש לכוון את מכשיר גללוניק ספא למטען שלילי.
    גלווניק ספא מגיע עם 4 ראשים מתחלפים:
    הראשון לטיפול בקמטי הפנים, העלמת קמטים ונפילת העור
    השני משמש לצורך העלמת קמטים סביב העיניים וסביב השפתיים
    השלישי משמש לצורך העלמת קמטים בכל הגוף: צוואר, זרועות הידיים, ובעיקר הצלוליט..
    הרביעי נועד לטיפול בקרקפת, ע"י החדרת ויטמינים ומינרלים לזקיק השיער, איתו מחזקים את שורשי השיער.
    לי אישית אין ניסיון במכשיר זה לכן הבאתי לך תמצית מהספרות על מכשיר זה.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה הילרונית
    טלי
    24/11/2010

יש לי קמטים בצידי השפתיים, האם תהליך ההזרקה יכול להיות בטיפול אחד או צריך להעשות במספר טיפולים. הקמטים בינוניים,האם צריך לחזור על ההזרקה לאחר 8 חודשים כדי לשמר תוצאות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    חומצה הילרונית

הוספת תגובה

• טיפול בחומצה היולרונית בזויות הפה.

ד``ר דן וינברג
    24/11/2010

שלום טלי.
    הטיפול שאת מתארת נעשה בפעם אחת עם ביקורת"פעילה" לאחר כ שבועיים. אני נוהג להשאיר חלק מחומר המילוי לביקורת זו אליה את מוזמנת כאמור כעבור כשבועיים ואז נעשית השלמה ותקון של הטיפול הראשוני כדי להשיג תוצאה מיטבית.החומר נשאר במקום המילוי בדרך כלל 9-12 חודשים.יש להשתדל להשתמש בחומר מתאים מתוצרת מעולה ולא להתפתות להשתמש בחומרים זולים יותר שבד"כ נספגים גם מהר יותר.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה בגיל צעיר
    דניאלה
    24/11/2010

אני בת 24 ולאחרונה התחילו להופיע לי קוים עדינים מתחת לעיניים (קווי עורב) שהם לא חלק מקמטי ההבעה הרגילים שלי ובעין אחת יותר מהשניה ..מכייוון שברור לי שזה נוצר בחודש חודשיים האחרונים כי לא ראיתי את זה לפני רציתי לשאול מה עושים לגבי זה? האם ניתן לטפל בקמטוטים הקטנים האלה לפני שהם נהיים עמוקים יותר? זה ממש גזירה ! האם ניתן למנוע היווצרות של עוד קמטוטים כאלה מפאת גילי הצעיר? ..אני רוצה לציין שאני לא מעשנת ולא נחשפת כמעט בכלל לשמש

לקביעת תור
    סגירה
    למה בגיל צעיר

הוספת תגובה

• קמטים בגיל צעיר ומניעתם

ד``ר דן וינברג
    24/11/2010

שלום דניאלה.
    לקמטים הזעירים שאת מבחינה בהם יש כמה גורמים:גורמים גנטים,נזקים סביבתיים,ובכל זאת העליה בגיל (למרות גילך הצעיר).כדי לטפל בהם ראשית תגבירי את הטיפול הקוסמטי בעורך עי' שימוש בקרמים טובים וכן טיפול תכוף אצל קוסמטיקאית טובה שתטפל בך במסיכות,עיסויים וכד'.המנעי עוד יותר מחשיפה לשמש.במקביל ניתן לשקול כבר בגיל צעיר כזה טיפול בבוטוקס שירפה את טונוס השרירים באיזור הקמטוטים-יחליק אותם וימנע את העמקתם וריבוים.כן ניתן לשקול טיפול בהמזוטראפיה או ב MY-CELLS-טיפולים בהם מוחדר לעור העמוק חומרי הזנה עם ח. היולורונית נוזלית או פלסמה מדמך העשירה בטסיות ופקטורי גדילה.אל תתיאשי-טפלי בהם ואני בטוח שתמשיכי להיות יפה אף יותר מאשר היית עד כה.
    בהצלחה-דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב שפתיים
    א.
    22/11/2010

שלום ד"ר,

אני יודעת שלגבי השפתיים הטיפול המבוקש הוא בד"כ מילוי או העלמת קמטים. לי לעומת זאת יש בעיה שונה-
    1. הגבול של השפתיים שלי התפשט החוצה והיטשטש, כך שהשפתיים (בעיקר התחתונות) נראות כמו כתם גדול במקום צורה מוגדרת. צבע הגבול עצמו הוא ורוד בהיר (בתחום שבין צבע העור לבין צבע השפתיים).
    2. בנוסף, זוויות השפתיים מימין ומשמאל הן כלל לא זוויתיות (לא "שפיציות"). כלומר, השפתיים לא הולכות ונעשות צרות לקראת קצוותיהן, אלא מאוד מעוגלות בקצה, כך שאורכו של כל קצה (לגובה) הוא כמעט סנטימטר.
    אני מניחה שהסיבה היא שאני מקלפת באופן תמידי, מאז ילדות, את השפתיים התחתונות, אבל זה משהו שאני בחיים לא אוכל להפסיק.
    3. השפה התחתונה מאוד גדולה ביחס לעליונה. אני לא רוצה למלא את העליונה, אלא להקטין את התחתונה.
    כל זה כמובן מפריע לי. האם ניתן לבצע ניתוח שיכול לתקן את הבעיות הנ"ל בצורה מספיק קרובה לציפיות שלי?
    האם זה ניתוח נפוץ בארץ?
    האם קיימים בארץ מנתחים שמתמחים בו באופן ספציפי?
    מה הסיכוי שהניתוח לא יצליח (ומה זה "חוסר הצלחה", על הסקאלה שבין הרעת המצב לבין אי-שיפור?)
    לבסוף, כמה בערך דבר כזה צריך לעלות?

הרבה שאלות, אני מתנצלת.. בכל אופן, תודה מראש על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב שפתיים

הוספת תגובה

• ניתוח לעיצוב שפתיים?

ד``ר דן וינברג
    22/11/2010

שלום נ.
    למרות תאורך המפורט קשה להבין מה בדיוק הבעיה האסתטית בשפתייך ובמיוחד התחתונה .הייתי מציע שתתיעצי עם מומחה לרפואה אסתטית האם ניתן לשפר את שפתייך באמצעים שמרניים וכן התיעצי עם מנתח פלסטי מיומן עם נסיון בניתוחי שפתיים.איננו ממליצים על רופא זה או אחר בפורום זה. ובאשר להרגלך לקלף את השפתיים-אין דבר כזה שאת לא מסוגלת להפסיק זאת. את חייבת למצוא את הדרך ולהפסיק את ההרגל המשונה הזה הגורם כנראה נזק ניכר למראה שפתיים בשל הצלקות שהוא כנראה משאיר.אם יש צורך תפני אפילו לעזרה פסיכולוגית בענין.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצ"ב תמונה

א.
    22/11/2010

הבעיה היא בזוויות הפה- שהן מעוגלות ולא מחודדות, שהגבול מטושטש, ושהשפה התחתונה גדולה ביחס לעליונה.
    מה הכוונה ב"אמצעים שמרניים"?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בעקבות התמונה.

ד``ר דן וינברג
    22/11/2010

לנ.שלום שוב.
    ממה שרואים בתמונה ניתן לתחוםיותרולהדגיש את גבול השפה תחתנה עי' הזרקה של חומצה היולורונית לגבול השפה התחתונה בלבד ללא הזרקה לשפה עצמה כדי לא לנפח אותה יותר.מכיון שהתחתונה גדולה מהעליונה ניתן להגדיל בעדינות את העליונה וזה ישפר את הLOOK הכללי של שפתייך ותן להם גודל שווה וטבעי יותר.קשה מאד יהיה לתקן את הקצה המעוגל של שפתייך כי זה כנראה מבנן הטבעי.בכל מקרה כדאי לך גם להתיעץ עם כירורג פלסטי האם ניתן להשיג משהו בניתוח.ושוב הפסיקי בבקשה עם ההרגל של לקלף את שפתך.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים עם סילירון
    ריטה
    16/11/2010

שלום דר'!אני עברתי עיבוי שפתיים בחומר שניקרא סילירון,התוצאה לא מוצלחת רק בשפה העליונה,זה נראה כאילו יש לי שתי שפות,לא אחיד בכלל,אני עוברת כבר שנה כמעט המסות,יש כאלה שאומרים שהנפיחות המוגזמת שהייתה לי ירדה קצת(יש שינוי)אבל השפה עדיין לא אחידה,השאלה היא,האם המסה יכולה לעזור?או שהרופא משלה אותי סתם,?כי אני כבר מיואשת,אשמח לתשובתך............

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים עם סילירון

הוספת תגובה

• בעיות בעיבוי שפתיים בסיליקון.

ד``ר דן וינברג
    17/11/2010

שלום ריטה.
    צר לי אך את בדיוק הדוגמא מדוע לא להתפתות ולעשות עיבוי שפתיים בסיליקון כדי לקבל תוצאה אסתטית ארוכת טווח אלא להעדיף שימוש בחומר מילוי נספג כמו חומצה היולורונית המיועדת לשפתיים.השפה מגיבה להזרקת הסיליקון ויוצרת סביב החומר המוזרק "קופסית" של רקמת חבור וצלקת שאמורה לתת את התוצאה האסתטית הרצויה.אין למזריק כמעט שליטה על היווצרות רקמה זו ולעיתים היא לא אחידה ויוצרת עיוותים אלה ואחרים בדומה למקרה שלך. לאחר שאלה נוצרו קשה מאד לטפל ולתקן אותם. לעיתים הזרקת סטרואידים ללזיה עוזרת מעט.לעיתים אין מנוס אף מהתערבות כיורורגית פלסטית והוצאת הגוש הבלתי רצוי בנתוח.אינני איש בשורות עבורך ונראה שתצטרכי להשלים עם התוצאה הנוכחית בשפתייך.ניתן אולי להסוות את 2 הבליטות עי' הזרקת ח. היולורונית משני צידיהן ובכך לנסות להסוותן.כדאי שתבדקי עי' רופא מנוסה שאולי יוכל לעזור לך. ולשאר גולשי הפורום המלצתי -המנעו משמוש בסיליקון לעיבוי שפתיים למרות הפיתוי של תגובה אסתטית ממושכת.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להוצאת הסיליקון

ריטה
    18/11/2010

אשמח אם תיתן לי קצת אינפורמציה לגבי ניתוח להוצאת סיליקון מהשפה ומה העלות של ניתוח כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צבע לא אחיד ברגליים

ריטה
    18/11/2010

יש לי שאלה נוספת שקשורה לרפואת עור ,אני ילדתי לפני 9 חודשים את הילד השלישי ומאז יש לי כתמים לבנים ברגליים,חייבת לציין שאני משתזפת גם במכונת שיזוף ואת הכתמים הלבנים לא משזף לי,הרגליים לא בצבע אחיד ואני מתביישת ללכת עם מכנס קצר ,דבר שלא היה בעבר,הייתי אצל רופא עור והוא אמר שזה לא פגמנטציה ,לא זוכרת את השם שהוא אמר לי,הרופא המליץ לי על אספירין חצי כדור ליוםרציתי לדעת עם זה בסדר?אבל הוא לא אמר לי כמה כדורים לקחת ולמשך כמה זמן,רציתי לדעת עם זה הגיוני.........סליחה על עומס השאלות ,אשמח לתשובתך(יש לי G6PD)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורום למילוי קמטים ובוטוקס

ד"ר רון יניב
    18/11/2010

לריטה שלום
    הפורום אינו עוסק ברפואת- עור כללית אלא באסטטיקה רפואית רפואית
    וספציציפית מיועד למילוי קמטים ובוטוקס.
    באופן כללי - שיזוף במכונה אינו מומלץ שכן מעחה סיכון לסרטן העור.
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להוצאת הסיליקון - תגובה

ד``ר דן וינברג
    18/11/2010

לריטה שלום רב.
    אינני מנתח פלסטי בהתמחותי ולכן אין לי אישית ניסיון בסוג זה של ניתוחים.אני מציע לך ללכת ולהתיעץ עם מנתח פלסטי המתמחה בתחום.אינני נוהג להמליץ בפורום על רופא זה או אחר.
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריטה -אי אפשר להמיס סיליקון -רמאות

סיוון
    19/11/2010

אי אפשר להמיס סיליקון ורופא שמוכר לך לוקשים כאלה הוא רמאי-תיברחי ותתבעי אותו -סיליקון אפשר להוציא רק בניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח לשפתיים

ריטה
    22/11/2010

תודה מיטל,ידוע לך משהו לגבי הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכון

מיכל
    21/12/2010

את טוענת שאף חומר לא ממיס סיליקון , זה בכלל לא מדויק , לי היה גו בשפתיים מסיליקון ( פנימי מתחת לשפה לא ראו אותו חיצונית הוא רק מעט הפריע לי כי הרגשתי אותו ) ובזריקה אחת של המסה הוא נעלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסה

ריטה
    22/01/2011

מעיין היכן עשית את ההמסה?אשמח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומר בשם סילרון
    חסויה
    16/11/2010

חברתי עשתה זריקות מילוי מעל לשפה העליונה. הוזרק לה חומר בשם סילרון.
    ברצוני לדעת מה מרכיביו, והאם הוא מומלץ?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    חומר בשם סילרון

הוספת תגובה

• חומר בשם סילרון - סוג של סיליקון.

ד``ר דן וינברג
    16/11/2010

שלום.
    סילירון הוא שם מסחרי של אחד מסוגי הסיליקון הנוזליים המשמשים לעיבוי שפתיים וטיפול בקמטים בפנים.הוא איננו שונה מהותית מסוגי סיליקון נווזליים אחרים.הסיליקון הוא חומר בלתי נספג המוזרק היום לשפתיים בטיפות זעירות ומשמש רק כחומר מגרה.התוצאה האסתטית מושגת עי' הרקמה התגובתית המתפתחת סביבו.אמנם התוצאה האסתטית היא ארוכת טווח אך בהיותו חומר קבוע הוא יכול לגרום לגושים,גרנולומות,זיהומים מקומיים ואף לנדוד ממקום ההזרקה.מהטעמים האלה הטיפול בסיליקון איננו מומלץ ואף נאסר במדינות רבות.מומלץ שימוש בחומרי מילוי נספגים כמו חומצה היולורונית המיועדת לטיפול בשפתיים.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים
    מאיה
    14/11/2010

שלום אני מאיה בת 23 והחלטתי לאחרונה לעבות את השפתיים..
    והיתי אצל 3 רופאים בהתייעצות ואחד אמר לי שהוא לא מזריק יותר מ0.25 כי אחרי זה זה לא יקלט ולא יהיה יפה..
    ולמרות זאת השני שהיתי אצלו אמר שהוא יכול לעשות זריקות של הרבה חומר כדי לסיים הכל ב2 זריקות..
    רציתי לדעת מה הכמות שאפשר להזריק בכל פעם כדי לא לצאת באיזה 20 זריקות..
    תודה מראש, מאיה.

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים - חומרי -מילוי-HA

ד"ר רון יניב
    14/11/2010

למאיה שלום

לא ברור באיזה חומר מדובר.אני מקווה שלא בסיליקון- זהו חומר שעלול לגרום לסיבוכים מאוחרים (אחרי שנים) ובלתי- הפיכים . סיבוכי סיליקון כוללים נדידה של החומר למקום אחר או יצירת גושים (גרנולומות). מכיון שזהו חומר קבוע- ייתכן שהמראה שיתאים לך בגיל צעיר כבר יראה מוזר בגיל המבוגר.
    חומר המילוי הטוב ביותר כיום הוא חומצה היאלורונית - כגון רסטילן או ג'ובדרם שלהם יש אישור מנהל התרופות האמריקאי- FDA.
    לגבי הכמות - היא שונה מאישה לאישה, תלויה במצב השפתיים ובאפקט המבוקש.
    לא מזריקם פעמים רבות - בדרך כלל אפשר לחזור פעם שנייה ולהוסיף את שאר החומר שנותר במזרק , אם נחוץ.
    רצוי לפנות לרופא מומחה בעור או פלסטיקה ,הזרקה לשפתיים דורשת מיומנות גבוהה יותר מאשר הזרקה לקמטים בפנים.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לעיבוי שפתיים

מאיה
    15/11/2010

ולגבי החומרים האלו שהזכרתה..
    איפה אני יוכל להזריק אותם,
    והאם הם נעלמים או שזה פשוט נשאר ?ומה העלות בערך?
    אם כבר עשיתי סיליקון זריקה אחת אני יכולה להזריק את החומרים האלו?

ושאלה אחרונה..
    נגיד וסיליקון.. זה הגיוני שרק 0.25 או שזה מועט מידי,? כי אותו רופא נראה לי שהוא מגזים כדי שאני יעשה יותר זריקות..

תודה מראש על התשובה
    מאיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים-חומרי מילוי

ד"ר רון יניב
    15/11/2010

למאיה שלום
    חומצה היאלורונית היא חומר שנשאר עד שנה .
    סיליקון מקובל להזריק במספר פגישות בטיפות קטנות - החומר מעורר יצירת תגובה של הגוף סביבו שגורמת לעיבוי הרקמה.
    כאמור חומר שאיני משתמש בו.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים
    מירה
    10/11/2010

שלום רב,
    לפני זמן מה הזרקתי רסטילן לשפה העליונה. משום מה זה לא נקלט. יש סיבה מיוחדת שלפעמים זה לא נקלט? האם כדאי לנסות כומר אחר?
    בתודה
    מירה

לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים -רסטילן RESTYLENE

ד"ר רון יניב
    10/11/2010

למירה שלום
    החומר המומלץ לעיבוי שפתיים הוא חומצה היאלורונית.
    קיימים מותגים שונים לחומר זה- המומלצים הם אלו שיש להם אישור מנהל התרופות והמזון האמריקאי- ה- FDA.
    בינהם RESTYLENE & JUVEDERM.
    ייתכן שהחומר הוזרק עמוק מדי ולכן לא ניכר, ייתכן שציפית לעיבוי בולט יותר ממה שבוצע. בנושא עיבוי שפתיים יש סיגנון העדפה וטעם שונה- יש שרוצות שפתיים מאוד בולטות - שאולי יראו לאחרות בולטות מדי, ויש שרוצות מעט הדגשה של קו השפה העליונה. בכל מקרה רצוי שתחזרי לרופא המטפל ותדוני בכך איתו .
    בברכה
    ד"ר רון יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה הילרואנית
    טלי
    10/11/2010

כל כמה זמן מותר להזריק חומצה הילרונית?

לקביעת תור
    סגירה
    חומצה הילרואנית

הוספת תגובה

• כל כמה זמן -חומצה היולורונית.

ד``ר דן וינברג
    10/11/2010

לאלמונית שלום(מדוע את לא מזדהה בעצם בשמך?)
    שאלתך איננה ברורה לחלוטין וכוללנית מדי לכן אנסה לתת תשובות ל2 שאלות משנה שאני מקווה שאל אחת מהן את מתכוונת.
    -לשאלה כל כמה זמן אפשר להזריק ח. היולורונית באותו מיקום-התשובה היא עד שמשיגים את התוצאה האסטתית המיטבית ואז מחכים שהחומר יפורק ויספג עי' הגוף תהליך שאורך6-12 חודש בד"כ-תלוי במקום ההזרקה וסוג החומצה ההיולורונית בה השתמשנו.תמיד מקובל לחזור אל הרופא המטפל לביקורת כשבועיים לאחר הטיפול הראשוני לביקורת והשלמת הטיפול בהתאם לצורך.
    -לשאלה כל כמה זמן ניתן להזריק חומצה היולורונית במיקומים שונים-התשובה למעשה ללא מיגבלה ורק שנשיג את התוצאה האסתטית המיטבית במיקומים אלה.
    אם את רוצה תשובה לשאלה ספציפית יותר אשמח לענות.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס במצח
    רחל
    03/11/2010

שלום
    עשיתי הזרקת בוטוקס בחלק העליון של הפנים, במצח , בין הגבות ומעל הגבות להרמה. לאחרונה יש לי כאבי ראש חזקים . האם יש קשר? האם יכול לגרום כאבים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס במצח

הוספת תגובה

• בוטוקס במצח BOTOX

ד"ר רון יניב
    04/11/2010

לרחל שלום

כאב -ראש אכן מתואר כאחת מתופעות -הלוואי של הזרקת בוטוקס,
    ברם זו תופעה לא- שכיחה כלל וכלל
    נהפוך הוא- ברוב המקרים יש הקלה בכאבי- ראש
    נוירולוגים משתמשים בזריקות בוטוקס לקרקפת להקלת כאבי-ראש ומיגרנות
    מניסיוני כמטפל וכמטופל בבוטוקס לרוב יש דווקא שיפור ניכר בכאבי- ראש
    כמובן שההשפעה היא אישית - ויש מקרים - כמו שלך-שאולי נגרם כאב -ראש עקב הזרקת בוטוקס.
    אני ממליץ לפנות לרופא המשפחה לברור כאבי- ראש מכיוון שייתכן שהקשר לבוטוקס אקראי בלבד.
    אם בזריקה הבאה התופעה תחזור על עצמה -תדעי שאכן זה הגורם

בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יעל
    02/11/2010

שלום.. אני בת 24 ומתעניינת בלשנות את השפתיים שלי.. העניין הוא שאני לא מעוניינת להזריק להן חומר או לשים שתלים... ראיתי שמבצעים בחו"ל ניתוחים להרמת השפה העליונה.. אבל שמתי לב שאז השפה פשוט מורמת ואין הבדל כל כך בשטח השפה..
    וזו השאלה שלי- האם זה אפשרי להגדיל את שטח השפתיים ע"י הרמתה באופן חלקי? כאילו לעשות את החתך מתחת לאף בצורה כזאת שפשוט מסירים חלק מה"בשר" מתחת לאף בנוסף להרמה? (אני מתכוונת לאפקט שמתקבל אם לוחצים על אותה נקודה מתחת לאף.. האם אפשר לקבל את אותה תוצאה בניתוח.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שינוי השפתיים _חומרי מילוי _בוטוקס_

ד"ר רון יניב
    02/11/2010

ליעל שלום

הטיפול המומלץ לשפתיים הוא בהזרקת חומרי- מילוי
    ומתוכן מומלצת החומצה ההיאלורונית - כגון רסטילן, ג'ובדרם וכד'

לחיוך שחושף חניכיים - יש טיפול בוטוקס- קראי תשובות קודמות בפורום בנידון.

לגבי ניתוחים - עלייך להתייעץ עם כירורג פלסטי- זה לא הפורום המתאים

אומר לך רק באופן כללי - שניתוח יהיה בדר"כ המפלט האחרון
    ולא הייתי פונה לניתוח חדשני שאין עימו ניסיון רב
    ודי לחכימא ברמיזא

בברכה

ד"ר רוני יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל בין בוטוקס לסיליקון
    גילה
    18/10/2010

אני רוצה לעשות מילוי בשפתיים ורציתי לדעת מה ההבדל בין מילוי ב-בוטוקס למילוי ב-סיליקון והאם ישנן תופעות לוואי?

הוספת תגובה

• ההבדל בין בוטוקס לסיליקון

ד"ר רון יניב
    18/10/2010

לגילה שלום
    זו שאלה נפוצה ולכן גם חשובה
    בוטוקס אינו משמש למילוי שפתיים
    זהו חומר מפורסם ומשתמשים בשמו גם למקרים שאינו מתרים

סיליקון - חומר עם סיבוכים רבים - חלקם מופיעים לאחר שנים
    ולכן אינו מומלץ למילוי שפתיים

מומלץ חומצה היאלורונית

בברכה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטוקס לפני הריון
    lili
    15/10/2010

אני מעוניינת להכנס להריון בשנה הקרובה. בנוסף לכך היתי רוצה לעשות טיפול נגד קמטים באזור שבין גבות. האם מומלץ לא להתחיל עם זה עם אני מתכננת להנס להריון בתקופה הקרובה ז.א לפני הריון?
    מודה על תשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס לפני הריון

הוספת תגובה

• בוטוקס BOTOX - לא הולך עם הריון

ד"ר רון יניב
    15/10/2010

ללילי שלום

יש להימנע מטיפול בוטוקס הריון
    מכיוון שנישאר בגוף מספר ח'
    עדיף להימנע גם לפחות 6 ח' לפני ההריון
    ברכה
    ד"ריניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצלחת בוטקס
    דנה
    11/10/2010

שלום לפורום

אני 3 ימים לאחר טיפול בבוטוקס
    ביו הגבות יוש שיפור במרקם הקמט
    אבל אני יכולה עדין לקמט את האזור בין הגבות.
    שאלתי
    כיצד אדע שהטיפול הצליח?
    כמה זמן אחרי הטיפול לא ניתן לקמט את האזור?

תוןדה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    הצלחת בוטקס

הוספת תגובה

• הצלחת בוטקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    12/10/2010

שלום דנה.
    שיא האפקט של הבוטוקס הוא רק 1-2 שבועות לאחר ההזרקה. מכיון שאת רק 3 ימים לאחר ההזרקה ניתן להניח שיהיה שיפור נוסף באפקט של התרופה בין גבותייך. בכל מקרה מומלץ ללכת לביקורת לרופא שטיפל בך כשבועיים לאחר ההזרקה כדי להעריך את תוצאת הטיפול ולהזריק עוד חומר במידת הצורך.מעט סבלנות ואני בטוח שתהיי לבסוף מרוצה מהטיפול.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילויי שפתים עם חומצה
    גברת די
    11/10/2010

שלום.
    אני בת 17 והחלטתי לעשות מילוי שפתיים מפני שאיני מרוצה מהשפתיים שלי.
    הן לא ממש דקות אבל עדין זה מציק לי,אני רוצה למלות את השפה העליונה אבל אני ממש מפחדת שתיהיה פאשלה או שאני לא יוהב איך שזה יצא.
    קראתי על החומצה היאלורונית וגילתי שכאשר היא נספגת השפתיים מיתיבשות וניהיות מגעילות..
    1.רציתי דעה מיקצועית אם כדאי לי לעשות,
    2.שמות של רופאים מיקצועים,
    3.האם יכולים ליהיות סיבוכים למינהם בעתיד ואם ברגע שאני במירפאה אחרי ההזרקה ולא אהבתי את הצורה אני יכולה לשנות את הצורה או להוציא את החומר?איך השפתיים שלי יראו?
    4.ועוד דבר אחד,מה ההבדל בין סיליקון בשפתיים לבין החומרים הטבעים ביופי?

תודה רבה לכם!!

לקביעת תור
    סגירה
    מילויי שפתים עם חומצה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה תתקשה?

אושרת
    16/10/2010

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה תתקשה? - תגובה

ד"ר רון יניב
    16/10/2010

מעט סבלנות עוד לא הזיקה לאף אחד גבירתי הצעירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתים _חומרי מילוי_היאלורונית

ד"ר רון יניב
    16/10/2010

לגברת די הצעירה שלום

בכל טיפול יש אפשרות של חוסר שביעות רצון
    מילוי שפתיים וצורת השפתיים הם לעיתים עניין של טעם ואופנה .
    אין כל חשש של התיבשות השפתיים לאחר שהחומצה ההיאלורונית נספגת
    השפתיים חוזרות למראה הקודם שלהן.
    אין זה המקום להמליץ שמית על רופאים
    בחומצה היאלורונית אין סיבוכים מאוחרים בדר"כ
    זה בניגוד לסיליקון שעלול לגרום לסיבוכים מאוחרים
    כגון גושים ונדידה של החומר אפילו שנים לאחר .
    בכל מקרה אצוי שתהיי יותר בשלה עם עצמך ותגיעי עם הורה ליעוץ
    מכיוון שאת עדיין קטינה ונדרשת הסכמת ההורים לטיפול
    בברכה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה