מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הצרת היקפים- בירורשאול21/05/2019
היי ד"ר שיין,
למי מיועד טיפול הצרת היקפים
וכיצד הוא נעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרת היקפים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס02/06/2019הי שאול, מתנצל על העיכוב בתשובתי. הצרת היקפים הינה שם כולל למשפחה של פעולות החל מאימוני כושר ודיאטה, דרך הקפאת שומן וכלה בשאיבות שומן למינהן וניתוחים פלסטיים אחרים כגון מתיחת בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן מהירכיים וצלקתמיכאלה12/05/2019
היי ד"ר שיין,
אני אמורה לעבור שאיבת שומן באזור הירכיים ורציתי לדעת:
איפה תהיה הצלקת? בחלק הפנימי או החיצוני של הירך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום צלקות
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס12/05/2019המנתח שלך לא הראה לך????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודי טייט בירכיים חיצוניותהילה02/05/2019
הי, יש לי שאלה,
אני בחורה עם מבנה גוף רזה, מתכננת לעשות שאיבת שומן בשיטת בודי טייט בירכיים החיצוניות. האם הגיוני שהרופא לא ביקש ממני בדיקות דם לפני ההליך ולא תשאל אותי לגבי עישון / מחלות וכו?
מה הנהלים בדכ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לפני שאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/05/2019הגיוני - אין צורך בביצוע בדיקות דם או בהפסקת עישון לפני שאיבת שומן בהרדמה מקומית. שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי שאיבת שומןאבי28/04/2019
היי ד"ר שיין,
האם ניתן לבצע שאיבת שומן שלא בניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן ללא ניתוח
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/05/2019תגדיר ניתוח ואענה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרועות רחבות ושאיבת שומןחן21/04/2019
היי ד"ר שיין וחג שמח :)
אני בת 34
יש לי מבנה גוף רזה אבל הזרועות שלי רחבות
ורואים את זה ממש כאשר אני מצמידה את הזרועות לצידי גופי.
האם שאיבת שומן היא שיטה טובה לטפל בבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרועות רחבות ושאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס04/05/2019הי חן - אם אין עודפי עור שבהם ניתן לטפל באמצעות כריתה עם צלקת בזרוע הפנימית - התשובה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי המסת שומן בקורדלית15/04/2019
שלום ד"ר שיין ,
סיפרו לי על המסת שומן בקור.
יש צורך ב-2 טיפולים בהפרש של חודש וחצי.
מבטיחים ירידה של 3-8 ס"מ .
האם זה באמת נכון והאם מדובר בשיטה ידועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס18/04/2019הי דלית מדובר בשיטה שקיימת בשוק העולמי מזה כחמש שש שנים. מבטיחים תוצאות נהדרות - אני עוד לא ראיתי תוצאות שמשתוות ולו במעט לשאיבת שומן. אם מבטיחים - תוודאי שזה מגובה בכתב ומה הפיצוי במידה ולא יעמדו בהבטחה, ואשמח שתספרי לי איך היה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן ומגבלת גיליניר10/04/2019
ד"ר שיין שלום,
האם ניתוח שאיבת שומן מוגבל עד גיל מסוים?
אם כן, מה הוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגבלת גיל לשאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/04/2019הי לא מכיר מגבלת גיל לשאיבת שומן. יש מגבלות בריאותיות שונות. אם אתה בריא ועומד בקריטריונים המתאימים לשאיבת שומן - אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן מהשוקיים- בירורליאן 2503/04/2019
שלום, האם ניתן לשאוף שומן משוק אחד ברגל?
השוקיים שלי לא סימטריות וזה מפריע לי.
האם יש כזאת פרוצדורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן שוקיים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/04/2019הי ליאן כן יש בהחלט פעולה כזו של שאיבת שומן מהשוקיים את/ה מוזמנ/ת להגיע ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאן03/04/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי שיטת בודי טייטפולי31/03/2019
מהי שיטת בודי טייט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי body tite
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס02/04/2019הי פולי, זוהי שיטה לשאיבת שומן הנעזרת בגלי רדיו (RF) יש מגוון שיטות נוספות לשאיבת שומן כגון עם לייזר, עם רטט חשמלי וכמובן שאיבת שומן רגילה עם קנולה. כולן מצוינות אם מי שעושה אותן יודע מה הוא עושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן וסיכונים- בירוראפי28/03/2019
מה הסיכונים הכרוכים בהליך המסת שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכונים ב המסת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס28/03/2019הי בעיקר חוסר שביעות רצון מהשינוי המינורי אבל יש גם סיבוכים כמו הצטברות של קריסטלים תת עוריים שינויי צבע בעור ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסול הפנים באמצעות שומןלוני25/03/2019
איך עובד תהליך פיסול הפנים באמצעות שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסול פנים באמצעות שומן עצמי
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס27/03/2019הי לוני, בדיוק כמו עם חומצה, מזריקים שומן עצמי לאיזורים בהם צריך להוסיף נפח. למידע נוסף אתה מוזמן לאתר שלי יש שם פירוט מלא על התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודי טייט לעומת אולטראשייפאריק17/03/2019
איזו שיטה נחשבת טובה יותר – בודי טייט או אולטראשייפ? או שזה תלוי באזור או במבנה גוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו טכניקה לשאיבת שומן עדיפה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/03/2019הי אריק, אני מאמין שאין יתרון לשיטה מסוימת.
מה שחשוב זה הניסיון והיכולות של המנתח שתבחר.
אני לדוגמא מציע למטופלי את כל השיטות הקיימות אך בפועל מבצע 90% משאיבות השומן שלי בצורה הסטנדרטית עם תוצאות נהדרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי סיכונים בשאיבת שומןלבנת13/03/2019
מה הסיכונים הכרוכים בביצוע שאיבת שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור לגבי סיכונים בשאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס13/03/2019הי תוכלי להכנס לאתר של האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ולקרוא שם את טופס ההסכמה לשאיבת שומן. בטופס זה מפורטים כל הסיבוכים הרלוונטיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת בטן ובדיקת קולונוסקופיהולרי11/03/2019
עברתי מתיחת בטן לפני 3 שנים.
האם קיימת סכנה בביצוע בדיקת קולונוסקופיה אחרי ניתוח מתיחת בטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן ובדיקת קולונוסקופיה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס13/03/2019לא שאני מכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן קטנה בטן עליונה+ תחתונה+ מתנייםאני08/03/2019
שלום רב, לאחר שאיבת שומן (קטנה בבטן ובמתניים) שמו לאחותי (בתשלום לא מבוטל כמובן) חגורת בטן לבנה עם סקוץ (יש לה שלושה פסים עבים) הבעיה היא שהיא משאירה סימנים כמו חריצים/ חריטות על העור גם כשלובשים מתחת גופיה ללא תפרים והיא גם די מתקפלת בישיבה. האם מומלץ פדים/ תחבושת מתחת או משהו אחר? האם מומלץ לעבור למחוך אחר ללא תפרים? השלב הינו שבועיים וחצי לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחוך לאחר שאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס08/03/2019פונה יקר, יפה שאתה דואג ככה לאחותך. ישנם מחוכים רבים ללבישה לאחר שאיבת שומן. היות ואחותך בחרה מנתח עליה להתייעץ איתו ולהשמע בדיוק רב להוראותיו. אין זה נכון שאתערב בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובתך
אני08/03/2019תודה על תשובתך. התמונה הועלתה לחלוטין בטעות. אשמח אם ניתן יהא להסירה. בנוסף, המודעה פורסמה פעמיים עם אותה תמונה. תודה וסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיקת תמונה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס08/03/2019אנא פנה להנהלת האתר בבקשה זו אין לי דרך למחוק הודעות ו/או תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?