מידע רפואי
פורומים
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- תזונת תינוקות
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- ליקויי למידה, טיפול בקשיים רגשיים
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- גניקולוגיה נערות
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועודד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- המלצה לניתוח מתיחת פניםגילה02/01/2019
הי,
אני רוצה לעשות ניתוח מתיחת פנים. קראתי על זה קצת. אני די חוששת. זאת הפעם הראשונה שלי. יהיה לי קל יותר להחליט שאני אדע איך זה עובד? נשארות צלקות? עד כמה זה כואב. כמה זמן לוקח לחזור לשגרה והכי חשוב שבאמת יהיה שינוי מהמם ושאני אקבל את מה שאני רוצה. איפה אתם עשיתם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה לעשות ניתוח מתיחת פנים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס05/01/2019הי גילה - הרשת מלאה בחומר ומידע על ניתוח מתיחת פנים ויש מגוון פלסטיקאים טובים שיתנו לך תוצאה מהממת. את השאלה לקוראות אני ממליץ להפנות ברשתות החברתיות. מידע מלא, מקצועי ומדוייק תוכלי לקבל אצלי ביעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת שומן לישבן ברזילאיאיה01/01/2019
אני רוצה שיהיה לי ישבן עסיסי, ישבן ברזילאי. הבנתי שאפשר להזריק שומן אבל א' מאיפה מביאים את השומן אם אני לי מספיק עודפי שומן וגם איך מעצבים את הצורה שזה לא סתם יהיה ישבן שמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישבן ברזילאי
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס02/01/2019הי איה, שואבים שומן בעיקר מהמותן ומהגב ומזריקים אותו לשליש העליון של הישבן במיקום מוגדר למדי וזאת על מנת ליצור ישבן עסיסי כדבריך ולא סתם שמן. אם תגיעי ליעוץ אצל מומחה לכירורגיה פלסטית שמבצע את הניתוחים האלה (את מוזמנת גם אלי) תקבלי מידע מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לעישון אחרי שאיבת שומןלידור30/12/2018
הבנתי שכדי לעשות שאיבת שומן צריך להפסיק לעשן, כמה זמן לפני הניתוח צריך להפסיק וכמה זמן אחרי הניתוח אפשר לחזור לעשן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת עישון לפני שאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס30/12/2018הי לידור, אין צורך להפסיק עישון לפני שאיבת שומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווח מחירים של שאיבת שומןאורנה27/12/2018
מה בערך טווח המחירים של שאיבת שומן כוללת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאיבת שומן אחרי דיאטהלירן26/12/2018
כמה זמן צריך לחכות שהמשקל יהיה יציב אחרי דיאטה כדי לראות איפה צריך לשאוב שומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתנה עד התייצבות המשקל לאחר דיאטה לפני ביצוע שאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס26/12/2018הי לירן, אני ממליץ על 3-6 חודשים מרגע ההגעה למשקל יציב לפעמים קצת יותר. יש כל מיני סיבות להמתנה - שתי העיקריות הינן לוודא שאת/ה באמת מסוגל לשמור על המשקל החדש והשנייה לתת קצת לעור להסתגל לירידה בנפח ולהתכווץ. מידע מדוייק יותר אפשר לתת רק במהלך יעוץ שכולל בדיקה גופנית מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן שטוחה אבל נפוחה אחרי לידהקארין25/12/2018
הבטן שלי שטוחה, זאת אומרת אין עודפי שומן, אבל היא נשארה נפוחה אחרי לידה ככה שזה נראה כל הזמן כאילו שאני בחודשים ראשונים של הריון... אני מניחה שאי אפשר לעשות שאיבת שומן אבל מה כן אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן נפוחה אחרי לידה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס25/12/2018הי קארין, כמה זמן את אחרי לידה? האם את מנהלת אורח חיים ספורטיבי הכולל עבודה על חיזוק שרירי הבטן והליבה? האם חזרת למשקל המטרה? בהנחה שאת מעל 6 חודשים אחרי לידה ובמשקל תקין ומנהלת אורח חיים כאמור - את סובלת מהפרדות וחולשה של השריר הישר של הבטן מונח הקרוי דיאסטזיס רקטי. את זה ניתן לשפר באמצעות ניתוח בלבד. לא בשום צורה אחרת. במידה ואת מעוניינת תוכלי להגיע ליעוץ ואתן לך עוד מידע בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן בכמה אזוריםשחף23/12/2018
אפשר בהליך אחד לשאוב שומן מכמה אזורים - נגיד בטן+זרועות+ירכיים? או שההחלמה מכמה מקומות קשה מדי וצריך להפריד בין ההליכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן ממספר אזורים במקביל
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס23/12/2018הי שחף - בטח שאפשר. אפילו עדיף. כל זמן שאנחנו לא חורגים משאיבה כוללת של 5 ליטרים (שזה מה שמשרד הבריאות מתיר לנו לשאוב בניתוח אחד שמבוצע בהרדמה כללית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגבלה של כמות שומןנועה20/12/2018
הבנתי שיש הגבלה של כמות השומן שאפשר לשאוב, האם זה אומר שאפשר לעשות את הניתוח שוב ושוב אבל בהפרשים? נגיד אני רוצה לשאוב 20 קילו, אז כמה זמן ייקח לי לעבור את כלל ההליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבלת כמות השומן במהלך שאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס21/12/2018הי נועה, כתבת נכון - בהרדמה כללית אנחנו מוגבלים בשאיבה של חמישה ליטרים בלבד. בדרך כלל מקובל לחכות בין חצי שנה לשנה בין הניתוחים השונים. החשבון ברור. חשוב לי לציין ששאיבת שומן אינה מיועדת להרזיה אלא לחיטוב הגוף ואם את מעוניינת לרדת 20 קג אולי עדיף שתבחרי באופציות רלוונטיות יותר כגון תזונה מאוזנת ופעילות גופנית סדירה או אולי ניתוח בריאטרי (לירידה במשקל).
בהצלחה עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בודי טייט לעומת אולטראשייפאייל18/12/2018
באיזה שיטה עדיף לעשות שאיבת שומן - בודי טייט או אולטראשייפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שמשנה זו לא השיטה אלא המבצע. בעיני אלו הן שיטות מקבילות...
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס18/12/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגלה שלושה שבועות אחרי שאיבה ומתיחההללי16/12/2018
אני שלושה שבועות אחרי ניתוח של שאיבת שומן ומתיחת בטן ועדיין יש מוגלה, זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה ממתיחת בטן ושאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/12/2018הי הללי, לא צריכה להיות מוגלה אחרי ניתוח. אם קיימת מוגלה יש לפנות בדחיפות למנתח שלך כי מדובר בזיהום שמצריך התייחסות. רוב הסיכויים, עם זאת, שאין מדובר במוגלה אלא בפיברין. זהו משקע לבנבן צהבהב בבסיס של פצעים פתוחים האם בכך מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן בהרדמה מקומיתמאירה12/12/2018
האם יש אפשרות לעבור את ההליך בהרדמה מקומית ולא בהרדמה מלאה? זה משנה באיזה אזור עושים את השאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן בהרדמה מקומית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס14/12/2018הי מאירה - בהחלט ניתן לשאוב שומן בהרדמה מקומית וזה לא תלוי איזור... ההבדל בין שאיבה בהרדמה מקומית להרדמה כללית הוא הנפח השומן שמשרד הבריאות מרשה לנו לשאוב. עד 300 סמ"ק במקומית ועד 5 ליטר בכללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחה חוזרת של עורשאול11/12/2018
לפני כמה שנים עשיתי שאיבת שומן ומתיחת בטן, היום אין סימטריה בצדדים וצד אחד לא מתוח כמו בצד השני, אפשר לתקן את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאול
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס14/12/2018הי שאול - התשובה היא כן - בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת שומן מהירכיים לישבןחמוטל13/12/2018
יש אפשרות להעביר שומן עצמי מהירכיים לישבן ושהתוצאה תצא פרופורציונאלית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת שומן לישבן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס13/12/2018כן בהחלט חמוטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות שבועיים אחרי שאיבת שומןמילי10/12/2018
לפני שבועיים עשיתי שאיבת שומן בירכיים, עדיין יש נפיחות וכואב לי לשבת ואפילו לשכב, זה הגיוני שהמצב כזה שבועיים אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות וכאבים אחרי שאיבת שומן
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/12/2018כן מילי זה בהחלט הגיוני תלוי בהיקף השאיבה ובטכניקה שבוצעה. מה אומר על זה המנתח שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה של שומן ויסצראליקטיה09/12/2018
האם זה נכון שאחרי בודי טייט יש חזרה של שומן ויסצרלי?
לא מכיר קביעה כזו. אולי אם תשמיני משמעותית אחרי הפעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות

האם אתם טובים במיטה?