מידע רפואי
פורומים
- הורות טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- פוד קואצ'ינג, אימון להרזיה
- תרופות סבתא
- פטרת ציפורניים
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- רפואת עור משלימה
- פסיכיאטריה
- NLP דמיון מודרך
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- זכויות רפואיות
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- טיפולים אסתטיים בלייזר
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- שאיבת שומן ביריכייםאנונימית18/12/2015
היי, אני מעוניינת לעשות שאיבת שומן בירכיים ויצא לי לדבר עם מספר בנות שעשו ואמרו שהדבר היחידי שהם לא מרוצות ממנו הוא חוסר סימטריות שנהיה להן לאחר השאיבה. רציתי לדעת האם חוסר סימטריות תלוי בידי המנתח שאבחר (מנוסה או לא) או שזה תלוי בדברים אחרים שאשמח לדעת מה הם
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן בירכיים - תגובה
ד``ר בני מייליק20/12/2015שלום
כמובן שתוצאותיו של כל ניתוח תלויות ביכולותיו ונסיונו של המנתח, אולם הן תלויות בעוד גורמים רבים כדוגמת הנתונים הפיזיים של המטופל, גילו, ההסטוריה הרפואית שלו, מידת שינויי משקל גופו, מצב בריאותו הנוכחי, עישון, תרופות שהוא נוטל וגורמים רבים נוספים.
אוכל לייעץ לך ביתר פירוט במרפאתי.
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפאדמהhilo18/11/2015
היי יש ליפאדמה וריקמת שומן באיזור השוקיים והירכיים יש שיטות מיוחדות לשאיבת שומן בליפאדמה בחול ידוע אם יש רופא שמטפל בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפאדמה - תגובה
ד``ר בני מייליק19/11/2015שלום
כדאי לפנות למרפאתו של ד״ר זרצקי בבי״ח איכילוב.
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקות בכפות הרגלים לאחר שאיבת שומןלילה טוב01/11/2015
שלום רב,
אני נמצאת כשבוע לאחר שאיבת שומן גדולה מהיריכיים (כ4 ליטרים)
ובימים האחרונים החלו שטפי דם גם בשוקיים (רחוק מאיזור השאיבה..)
הנ"ל כרוכים בכאבים, ובנוסף בצקות בכפות הרגלים.
האם הנ"ל תופעות לוואי אופייניות? או שמא עלי לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקות בכפות הרגלים לאחר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק01/11/2015שלום
התופעות שאת מתארת אופייניות לאחר ניתוחי שאיבת שומן בירכיים.
עם זאת, הופעת כאב ונפיחות בשוקיים עשוייה להעיד גם על התפתחות קרישי דם ורידיים. אני ממליץ לך לפנות לבדיקה אצל הרופא המנתח בהקדם ואם זה לא מתאפשר- פני לבדיקה בחדר מיון הקרוב אלייך.
החלמה מלאה
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן זרועות - מרוצה ומשתפתנוני18/10/2015
שלום, אני אחרי ניתוח שאיבת שומן מהזרועות (בלי חתכים!!) ואני רוצה לשתף מהחוויות האישיות שלי לאחר שביצעתי את הניתוח עליו חלמתי תקופה כה ארוכה. אני בשנות ה-30, אחרי שתי לידות, לא בחורה רזה אבל הדבר היחיד שהפריע לי נורא היה הזרועות והחיבור שלהן לבית השחי. הלכתי להתייעצות אצל רופאה באזור המרכז (אני מאזור השרון) והיא אמרה לי שאני אהיה חייבת לחתוך וצלקות. לא רציתי. קיבלתי המלצה להתייעץ עם ד"ר יואב גרונוביץ, אמרו לי שהוא אמיץ אבל מקצועי וכנה. נסעתי עד לירושלים ובאמת שמעתי בדיוק ובצורה מפורטת את דעתו, לרבות התחשבות ברצונות שלי ומתן הסברים במה הם כרוכים. ד"ר גרונוביץ אמר לי שיש לי סיכוי שהעור יתכווץ אבל גם שיש סיכוי שלא ואז אצטרך לעשות את הניתוח עם החתכים. הצביע לי בדיוק איפה ומה, קיבלתי מידע מדויק, הגעתי להחלטה לעשות את הניתוח בלי החתכים. הרגשתי בטוחה. וצדקתי! אני אמנם עדיין בתהליך ההחלמה, אבל כבר עכשיו עם הנפיחות ושטפי הדם אני רואה את השינוי ואת העבודה המדהימה. מסתובבת בבית עם התחבושות האלסטיות ועם החיוך על הפנים, מרוצה מאוד וממליצה בחום על ד"ר גרונוביץ ועל כל הצוות הרפואי בבית חולים שערי צדק בירושלים שהיה מדהים!
חשוב: לעשות בחורף (!) קשה מאוד עם התחבושות האלסטיות. לקחת בחשבון שיש איזה 48 שעות עם הגבלה אבל באמת שחפיף לעומת הגשמת החלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן זרועות - מרוצה ומשתפת - תגובה
ד``ר בני מייליק20/10/2015שלום נוני
מאחל לך החלמה מהירה מהניתוח.
חשוב לזכור שכמו בכל ניתוח אסטטי, כדאי להמתין מספר חודשים ועדיף חצי שנה ויותר לפני ששופטים את התוצאה הסופית.
בהצלחה
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן נקודתית באזור הבטןהילה26/09/2015
שלום רב, מזה זמן רב אני מאד רוצה לעבור שאיבה קלה באזור הבטן
אני במשקל תקין (BMI 21) ורזה בכל חלקי הגוף, אולם מאז הלידה השנייה יש לי מן "כרס" קטנה שפשוט מסרבת לרדת - חרף דיאטות וספורט. זה נראה מהצד כאלו אני בחודש שלישי או כאלו אכלתי ארוחה גדולה.
המצב מאד מתסכל אותי ולמעשה מעסיק אותי הרבה. אציין שאני בריאה ללא מחלות רקע,פעילה מאד מבחינת ספורט ומקפידה על תזונה .
ההתלבטות שלי נוגעת למספר נקודות :
1. האם החשש שלי מפני "גושים" ומראה לא אחיד הוא חשש נכון?
2. הזהירו אותי כי הליך שאיבת שומן הינו הליך פולשני וכי ישנה סכנה בריאותית לתסחיף שומן? הייתי רוצה לדעת - האם זה נכון והאם למרות זאת כדי לשקול את ההליך?
3. אני מפחדת שבמידה ואני יעלה קצת במשקל (יש לי כל הזמן תנודה של קילו, שניים למרות שרוב הזמן אני במשקל תקין) אז ייווצר לי עיוות בגוף , בגלל שהשומן "ינדוד" לאזורים אחרים- האם החשש מוצדק?
4. אין לי מושג מה ההשפעה לתווך של 10 שנים ומעלה - האם תידרש התערבות חוזרת?
5. אני שואפת להליך שייתן לי תוצאה של בטן שטוחה - איך לבחור בהליך הנכון וכמו כן כיצד אוכל להימנע ממראה מלאכותי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן נקודתית באזור הבטן - תגובה
ד``ר בני מייליק30/09/2015שלום הילה
תמצאי תשובות לכל שאלותייך אם תעייני בשאלות ותשובות הרבות שבפורום זה.
תשובה מדוייקת יותר, שמתאימה למצבך האישי, תוכלי לקבל לאחר שיחה ובדיקה גופנית במרפאה.
בהצלחה
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהו מכיר את הטיפולענבל21/09/2015
שלום, אני מתעניינת בשאיבת שומן לאזור הירכיים, מצאתי את הטיפול המסת שומן בקור,
האם מישהו מכיר ויכול לספר? הבנתי שזה יחסית חדש בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי את זה
הילה26/09/2015עברתי את זה - חבל על הכסף- תוצאה מאד מאד מינורית שחוזרת תוך פחות מצי שנה.
בקיצור לא מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
ענבל27/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן יריכייםמור18/07/2015
שלום,
אני בת 27 מבנה גוף צר למעט היריכיים, אני מעוניינת לעבור שאיבת שומן באיזור אך למיטב הבנתי במידה ומשמינים, השומן חוזר לאיזורים אחרים. השאלה שלי היא איך אני נמנעת מחזרה של שומן למקומות לא רצויים, ואם מדובר בספורט אז באיזו מידה עליי להקפיד על מנת לשמר? מה קורה אם נכנסים להיריון? היריכיים משמינות או איזורים אחרים? אשמח לתשובה, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן יריכיים - תגובה
ד``ר בני מייליק19/07/2015שלום מור
התוצאה האסטטית לאחר ניתוחי שאיבת שומן נשמרת למשך שנים רבות אך היא נכונה למבנה ומשקל הגוף בתקופת הניתוח ובכדי לשמר אותה למשך השנים הבאות יש לשמור על משקל גוף יציב.
לאחר הניתוח, באמצעות דיאטה מתונה ומאוזנת המלווה גם בפעילות גופנית, תישמרי מעלייה משמעותית במשקל (מעבר לקילוגרמים הבודדים של תנודות משקל רגילות). השמנה כזו תגרום לשינוי גם באיזורים המנותחים אך משמעותית יותר באיזורי גוף אחרים שלא נותחו והתוצאה האסטטית שהושגה בעמל רב תיפגם.
בהצלחה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן מהשדייםטל07/06/2015
דר שלום
אני שוקלת ניתוח הקטנת שדיים. האם יש הליך שמבצע רק שאיבת שומן ללא ניתוח בעל צלקות והתערבות במבנה השד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן מהשדיים - תגובה
ד``ר בני מייליק19/07/2015שלום טל.
ניתן לשלב שאיבת שומן מהשדיים (שומן תת עורי בלבד) כחלק מניתוח להקטנת שדיים ולעיתים נדירות כהליך היחיד שמבוצע, בתלות כמובן במצבו של השד.
עלי לציין שזהו ניתוח לא אהוד ע"י הכירורגים מכיוון שאינו יכול להביא להקטנת שדיים משמעותית ובד"כ הוא משאיר את השד צנוח יותר מכפי שהיה לפני הניתוח.
ניתן יהיה לענות עניינית יותר לאחר בדיקה יסודית במרפאה.
ד"ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו שאיבה עדיף בודיטטיט או לייזרדפנה18/05/2015
בת 51 שוקלת 70 גובה 158. שומן בעיקר בירכיים החיצוניות וסובלת מצלוליט.
לא רוצה ניתוח. מה עדיף שאיבת בודיטייט או שאיבת לייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו שאיבה עדיף בודיטטיט או לייזר - תגובה
ד``ר בני מייליק18/05/2015שלום דפנה
שאיבת שומן היא ניתוח גם כאשר היא מוצגת כאילו היא לא ניתוח.
לא ידוע האם יש הבדל בין שתי שיטות שאיבת השומן שציינת וקרוב לוודאי שהיצרנים או המשווקים של המכשירים האלה מבטיחים שהשיטה שלהם עדיפה על השנייה.
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו שיטה הכי תתאים להוריד שומןלילך05/05/2015
שלום
אני לאחר 5 לידות. מהחתונה ועד היום (בת 43) עליתי כ-30 קילו. יש לי בטן הריונית - אני נראית כאילו אני בחודש שישי כל הזמן.
אני יודעת שאני צריכה להוריד במשקל אבל עדיין, גם אם אוריד, תישאר לי הבטן.
ובה אני רוצה לטפל תחילה. התחלתי לברר כיצד אני נפטרת ממנה וקשה לי להחליט איזו שיטה הכי טובה: שאיבת שומן / מתיחת בטן / בודי טייט / קריוליפוליזיס / המסת שומן.
ישנם יתרונות וחסרונות לכל שיטה ואשמח לקבל תמונה שלמה, עד כמה שניתן, לגבי כל שיטה ושיטה. מבחינת מס' טיפולים, כמה ק"ג הם מורידים מהאיזור, סף הכאב בזמן הטיפול ולאחריו, הרדמה, ימי אשפוז אם צריך, מחיר כמובן.
אני לא מצפה להוריד את כל ה-30 ק"ג המיותרים שלי בעזרת הטיפולים, כי הם מפוזרים גם ברגליים ובידיים, אבל הרוב בבטן. אז לפחות להוריד משם 10-15 ק"ג (אפשרי?)
דרך אגב, הבטן אינה רפוייה ואין לי סימני מתיחה או עור רפוי. להיפך היא מוצקה.
אשמח לשמוע חוו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו שיטה הכי תתאים להוריד שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק06/05/2015שלום לילך
לא ציינת את משקלך וחשוב מזה, את ה BMI.
מתאורך אני מבין שהבעייה העיקרית שלך היא עודף משקל משמעותי ונשמע מדברייך שחלקו הגדול מרוכז באזור הבטן ולכן היא תפוחה ומוצקה.
שאיבת שומן לא מיועדת לירידת משקל כללית אלא לביצוע תיקון אסטטי באזורי גוף בהם נוצרו עודפי רקמת שומן מקומיים הפוגעים במראה האסטטי.
אוכל לענות על שאר שאלותייך לאחר בדיקה במרפאתי.
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן ומתיחה לאחר לידהיהל23/03/2015
שלום
אני בחורה בת 42 ילדתי לפני שלושה חודשיים(לידה שלישית ואחרונה), חייבת לציין שעליתי המון בזמן ההריון.
לפני ההריון שקלתי 57 ובסיומו הגעתי ל75.לאחר דיאטה כיום אני שוקלת 61 ק"ג
ולא מצליחה יותר לרדת במשקל, חושבת שהגעתי למיצוי של הדיאטה.
תמיד הייתה לי בטן נפוחה כזו שהציקה לי, והיום אחרי כל הלידות מעוניינת לעשות שאיבת שומן ומתיחה של הבטן, באופן כללי אני בחורה רזה, ורק הבטן נפוחה וזה מעוד מפריע לי כשלובשת גינסים ולכן לובשת מחטבים למינהם כדי למזער את הבטן.
מעוניינת לדעת עלויות ומה ההליך של זה וכמה ימי החלמה ומה רמת הכאב של ניתוח אחרי, מאוד פוחדת מהניתוח אבל מאוד מעוניינת.
אשמח לתשובות
יהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן ומתיחה לאחר לידה - תגובה
ד``ר בני מייליק29/03/2015שלום יהל
מזל טוב על הלידה.
מהתיאור שלך נשמע שאת נמצאת במצב המתאים לניתוח למתיחת בטן ועיצוב הגוף שיחזיר לך את מראה גופך שלפני ההריונות.
ניתוח זה משלב טכניקות כדוגמת שאיבת שומן לעיצוב כל פלג הגוף המרכזי, הידוק שרירי דופן הבטן (ותיקון בקעים במידה ויש כאלה) בכדי להשטיח אותה והסרה ומתיחה של עור הבטן הרפוי.
אמנם מדובר בניתוח משמעותי אך התהליך הניתוחי וההחלמה ממנו מתוארים בד״כ ע״י נשים שעברו אותו, כקלים מניתוח קיסרי. צפוי שתוך שבוע עד שבועיים תחזרי לאורח חיים כמעט רגיל ותוך כחודש אף לפעילות פיזית כדוגמת ספורט.
אנא פני לבדיקה וייעוץ במרפאתי בכדי לקבל תיאור מפורט ומדוייק המתאים למצבך האישי.
תודה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומןירדן15/03/2015
שלום רב,
שוקלת אם לבצע את ההליך של שאיבת שומן.
מבקשת לקבל חוות דעת/הערות/הארות מנסיון.
תודה רבה,
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן - תגובה
ד``ר בני מייליק16/03/2015שלום
תוכלי להוסיף מידע והבנה רבה אם תעייני בשאלות ובתשובות שבפורום זה.
בהמשך תוכלי לפנות לבדיקה אצל כירורג.
בהצלחה
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבת שומן
ירדן16/03/2015שלום ד״ר,
תודה ואולם עשיתי זאת בטרם העליתי את בקשתי.
בקשתי לקבל חוות דעת מנשים שעברו את ההליך ולקבל מהן טיפים בטרם אבצע אותו.
מקווה שאני ברורה יותר עכשיו.
תודה והמשך יום נעים,
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבה מהבטןשירן09/03/2015
היי,
אני לאחר שאיבה של ליטר מאזור הבטן. עדיין עם המחוך. מה בעצם תפקיד המחוך? מאוד לא נוח להסתובב איתו ותהיתי האם גם בשאיבה קטנה יש צורך בו לזמן ממושך (חודש). מה דעתך?
כרגע אני לא מרוצה מהתוצאות ויודעת שבמקרה של צורך בתיקון עלי לשלם על חדר ניתוח. מהי העלות לשעה של חדר ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שאיבה מהבטן - תגובה
ד``ר בני מייליק13/03/2015שלום
אנא פני למנתח שלך לקבלת תשובה לשאלות אלה.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן בקורדנה23/02/2015
שלום,
אני בחורה צעירה (24) שסובלת מאז ומתמיד מ"מצבור שומן עיקש" באזור הירכיים, למרות היותי רזה.
לאחרונה שמעתי על נושא המסת השומן בקור, אך לצערי אין על זה יותר מדי מידע באינטרנט... יצא לך לשמוע על הנושא? לראות תוצאות שלו? מכיוון שאני סטודנטית, אין לי כסף מיותר, ולכן אני מחפשת בכובד ראש אחר הפתרון הזול והטוב ביותר...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן בקור - תגובה
ד``ר בני מייליק24/02/2015שלום דנה
השיטה של המסת שומן בקור היא שיטה צעירה מאוד ועדיין אין מספיק ידע רפואי לגביה.
לא ברור שהיא ממש אפקטיבית.
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן והרמת יריכייםשולה17/02/2015
שלום
אני בת 30 והורדתי סהכ 54 קילו ממשקלי לאחר ניתוח טבעת.. היום אין לי את הטבעת יותר ואני שומרת על תזונה נכונה וספורט. יש לי עור עודף ביריכיים ושומן עיקש ביותר באזור שלא משנה מה אני עושה נשאר שם... המשקל שלי יציב עם עליה של קילו וירידה שלו כל הזמן.
אני מיועדת לעשות ניתוח הרמת יריכיים ושאיבת שומן. את המנתח שלי שאלתי אם לאחר הניתוח משמינים האם זה קורה באזורים אחרים בגוף או באזור שבו יש לי נטייה להשמנה.. היריכיים. הוא טען שהשומן יחזור לאיפה שהנטייה להשמנה קיימת. אך באמת קראתי באינטרנט שזה אינו כך ושהשומן חוזר למקומות שונים בגוף. אני מאד פוחדת ולא יודעת מה נכון. תוכל לעזור לי בבקשה כדי שלא אעשה טעות איומה...
אני לא רוצה פתאום להתחיל להשמין בגב או בכל מיני מקומות שהם לא הבעייתים אצלי ושישתנה לי לרעה מבנה הגוף... אני מעוניינת לעשות את הניתוח ולשלם הרבה כסף בשביל לשפר ולעצב את גופי לא לגרום לו יותר כיעור
אשמח לתשובה כנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן והרמת יריכיים - תגובה
ד``ר בני מייליק18/02/2015שלום שולה
התוצאה האסטטית לאחר ניתוחים לעיצוב הגוף כדוגמת מתיחת ירכיים או כל ניתוח שבו מסירים עודפי עור ורקמה (מתיחת בטן, שאיבת שומן וכדומה) נכונה למבנה ומשקל הגוף בתקופת הניתוח ובכדי לשמר אותה למשך השנים הבאות יש לשמור על משקל גוף יציב.
אם תהייה עלייה משמעותית במשקל לאחר הניתוח, (מעבר לקילו או שניים של תנודות משקל רגילות), את תשמיני גם באיזורים המנותחים אך משמעותית יותר באיזורי גוף אחרים שלא נותחו והתוצאה האסטטית שהושגה בעמל רב באמצעות ירידת המשקל והניתוח לעיצוב ומתיחת העור הרפוי תיפגם.
אשמח לבדוק אותך ולייעץ לך במרפאתי.
בהצלחה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?