מידע רפואי
פורומים
- שימור פוריות
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- קוסמטיקה פרא רפואית
- מחלות ריאה אסטמה
- ברית מילה
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- תרפיה באומנות
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- פילאטיס
- סרטן (אונקולוגיה)
- הפרעות אכילה
- רפואת ספורט
- וטרינריה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלמה מניתוח שאיבת שומןהדס29/11/2016
מזה כמה זמן אני שוקלת ניתוח המסת שומן -אני רזה עם ירכיים בולטות- אך חוששת מהחלמה ומהכאב אחרי. אשמח להכוונה. ובנוסף איך מוצאים מנתח? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מניתוח שאיבת שומן
ד``ר בני מייליק21/01/2017החלמה מניתוח שאיבת שומן בינונית נמשכת לרוב מספר ימים עד שבוע מנוחה בבית ובשבועיים שלושה שלאחר מכן מומלצת פעילות מתונה.
הכאב בינוני בימים הראשונים ומטופל במשככי כאב כדוגמת אופטלגין או אדוויל.
לגבי מנתח, את יכולה לחפש חוות דעת ברשת או לפנות למספר מנתחים ולקבל מהם ייעוץ בנוגע למצבך ואח״כ להחליט על המנתח המועדף עלייך. תוודאי שהמנתח/ת הינו מומחה בכירורגיה פלסטית וחבר באיגוד לכירורגיה פלסטית ובנוסף הוא/י בעל נסיון בניתוחים כאלו ויכול להציג בפנייך תוצאות של ניתוחים דומים ולחבר אותך עם מנותחים שעברו אצלו ניתוחים כאלו.
בהצלחה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין תוצאות מטיפול בקולטקדפנה21/01/2017
עברתי טיפול בקולטק במותנייים ואין שום תוצאה !!! חוץ מכויה וכאבים לא קרה כלום
חיכיתי 3 חודשים ואין שום שינוי אפילו לא קטן
חבל על הכסף ועל עגמת הנפש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת שומן
ד``ר בני מייליק21/01/2017צר לי לשמוע על האכזבה שחווית בטיפול בקולטק.
לצערי, אני נתקל לאחרונה בתגובות רבות דומות לשלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת שומן בקור - מי שעשתה שתשתף בבקשה!!תמר25/07/2016
שלום לכולם,
בבקשה בבקשה אם עשיתם/ן תכתבו איך התוצאות, ממש קשה למצוא מידע בעניין המסת שומן בקור. ואם ידוע שם המכשיר..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת שומן בקור - מי שעשתה שתשתף בבקשה!! - תגובה
ד``ר בני מייליק15/08/2016שלום לכולם
גם אני אשמח לקבל התייחסויות לשאלת תוצאות המסת שומן בקור ובמיוחד בעקבות הדיווחים הסותרים שמושפעים מאוד מהתוצאות שמופצות באמצעות יצרני המכשירים עצמם.
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמסת שומן בקור
ריזל24/08/2016אתה לא מקושר לרופאים שעושים את המסת שומן בקור,לדעת מה התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BodyTite אל מול יתר השיטות - יתרונות וחסרונותאלמונית24/07/2016
אשמח לשמוע על היתרונות והחסרונות של שיטת הBodyTite אל מול השיטות האחרות. מעניינים אותי במיוחד היתרונות והחסרונות באספקט הרפואי (סיבוכים, החלמה, סיכונים וכ"ו) וגם באספקט האסטטי, תוצאות, סיכויי חזרה למצב המקורי וכ"ו. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BodyTite אל מול יתר השיטות - יתרונות וחסרונות - תגובה
ד``ר בני מייליק25/07/2016שלום
אנא עייני בשאלות והתשובות של פורום זה לאורך השנים האחרונות.
אני מניח שתמצאי תשובה לשאלותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בקע טבורי עם שאיבת שומן באותו ניתוחאילה14/07/2016
רציתי לעשות ניתוח שאיבת שומן, אך התברר שיש לי בקע טבורי, המנתח פלסטי אמר שאני חייבת ניתוח, כי זה יחמיר, והכירורג של קופ"ח אמר שזה לא בקע רציני, ואפשר לחיות אתו עד 120.
אינני יודעת למי להאמין...
דבר שני- האם יש אפשרות לעשות ביחד באותה הרדמה ניתוח בקע וגם שאיבת שומן ללא מתיחת בטן? (כי יש לי עור מאוד מיותר ורפוי מ-8 לידות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בקע טבורי עם שאיבת שומן באותו ניתוח - תגובה
ד``ר בני מייליק17/07/2016שלום
אוכל לענות על שאלתך רק לאחר בדיקה יסודית שבה אעריך את גודל הבקע ואת חומרתו, כמו גם את מצב עודפי העור ורקמת השומן בבטנך.
באופן כללי, במצבים מסויימים ניתן לנתח תיקון של בקע טבורי במשולב עם שאיבת שומן ו/או מתיחת בטן. ישנם מנתחים פלסטיים העושים זאת באופן שגרתי.
בהצלחה
דר׳ בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשירים להמסת שומן שנמצאים בשוקריזל23/06/2016
הבחנתי שיש שני סוגי מכשירים להמסת שומן בקור
מכשיר שמניחים אותו על הבטן באזורים המטופלים שעושה קור
מכשיר שהטיפול נעשה ידני , עברת המכשיר על האזור תוך כדי תנועות סיבוביות שעושה קור
מה ההבדל בניהם ומה יותר יעיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשירים להמסת שומן שנמצאים בשוק - תגובה
ד``ר בני מייליק23/06/2016שלום
מדובר במכשירים חדשים שעדיין לא ברורה היעילות המדוייקת שלהם ולא ברור עד כמה הם שונים זה מזה מבחינת האפקטיביות שלהם ותוצאות ארוכות טווח.
ההתרשמות היא שמדובר במכשירים שיכולים ליצור בחלק מהמטופלים שיפור מסויים, גם אם מועט בלבד, והפחתה של רקמת שומן באזורי גוף ספציפיים בסדרה של טיפולים ע"י הקפאה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר עם קפלים או רולים שומניים - מה הפתרון?עינת3603/06/2016
שלום, יש לי קפלים בצוואר (גנטי). חשבתי שאם אוריד משקל זה יעזור אבל המשקל לא יורד משם. האם שאיבת שומן תעזור במקרה כזה, והאם יש טיפולים מוכחים שעוזרים, פחות פולשניים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר עם קפלים או רולים שומניים - מה הפתרון? - תגובה
ד``ר בני מייליק03/06/2016שלום
לצערי, לא ידוע לנו על טיפולים לא פולשניים שבאמת עוזרים במצב כזה.
הטיפול שאפשר להציע לך הוא ניתוח למתיחת צוואר שיכול לשפר את מראה הצוואר שלך בצורה משמעותית, גם אם זה לא יעלים לחלוטין את הקפלים הרוחביים.
דר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק אחרי שאיבת שומן-האם יש אפשרות לתקןLena01/06/2016
שלום
עברתי ניתוח שאיבת שומן לפני כמה שנים והתוצאות היו גרועות, שקעים ובליטות במקומות השאיבה.. רוב הכירורגים שהתייעצתי איתם אמרו שקשה מאד או אי אפשר לתקן כי השומן שיוזרק ישקע בגוף .. האם תוכל להמליץ על פתרון או רופא מומחה בתיקונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק אחרי שאיבת שומן-האם יש אפשרות לתקן - תגובה
ד``ר בני מייליק02/06/2016שלום
לא אוכל לענות על שאלותייך מבלי שאבדוק אותך בעצמי ואלמד את הבעייה.
אנא קבעי תור לבדיקה במרפאתי.
תודה
דר׳ מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהעדי14/05/2016
שלום ד"ר בני מייליק
אני בת 31,ועברתי שני ניתוחים בירך ימין, אחד כריתה , ואחד שאיבה, של ליפומה אטיפית. כרגע ישנה חזרה ורגל ימין גדולה באופן ניכר מרגל שמאל,(שאין בה בעיה)דבר שמפריע לי מאוד אסתטית. ואני רוצה לדעת האם כדאי לעשות ניתוח נוסף. לפי הmri: שגשוג/מסה שומנית במפשעה ואספקט אנטרומדיאלי של ירך פרוקסימלית מימין. ללא מסה בעלת שוליים מוגדרים(קושי בהערכת גבולות מדויקים בשל מסה שומנית בתוך סביבה שומנית).הייתי גם אצל כירורג כלי דם ונאמר לי שהבעיה אינה קשורה לכלי דם.
למי מומלץ לפנות במקרה כזה?
תודה רבה מראש
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
ד``ר בני מייליק15/05/2016שלום עדי
את יכולה להזמין לעצמך תור למרפאתי בבי״ח איכילוב.
אנא הביאי איתך את כל החומר הרפואי שברשותך.
אני אבדוק אותך ואמליץ לך על כווני התקדמות אפשריים.
תודה
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה רבה
עדי15/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה לאחר שאיבת שומן ותוצאות סופיותמיטל17/04/2016
שלום רב...
לפני כ3 חודשים עברתי שאיבת שומן בבטן מותניים ויריבים חיצוניות.
שאלתי היא מתי תירא. התוצאה הסופית?
האח זה נכון שבמידה ומעלים במשקל כמובן לא בצורה דרסטית אבל נניח 2-5 קילו הם ייראו במקום ששונה מה שאיבה לדוגמא בירכיים בפנימיות או בידיים איזור שבעצם לא נשאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה לאחר שאיבת שומן ותוצאות סופיות - תגובה
ד``ר בני מייליק18/04/2016שלום מיטל
התוצאה הסופית לאחר שאיבת שומן ניכרת כבר לאחר חודשיים או שלושה וחצי שנה לאחר הניתוח אין לצפות יותר לשינוי במצב.
עליית משקל מתונה של קילוגרמים בודדים קרוב לוודאי שלא תשפיע אולם עלייה משמעותית יותר במשקל (למעלה מ 5-10 ק"ג) עלולה ליצור מבנה גוף שונה עם אזורי גוף שונים שמושפעים באופן חדש מעליית המשקל.
ד"ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בעניין שאיבת שומן או מתיחת בטןחן02/03/2016
שלום דוקטור.
אני חצי שנה אחרי הריון שלישי . אני שוקלת 57 וגובה 1.67.
יש לי בטן רפויה. עם הרבה סימני מתיחה וגם הטבור שלי שינה צורה.
1. האם יש טיפול בסימני מתיחה??
2. בהתחשב בזה שיש לי סימני מתיחה הייתי רוצה תוצאה טובה.
אז מה כדאי לי לעשות? שאיבת שומן (בודי טייט ) או מתיחת בטן?
3. כמה זמן החלמה במתיחת בטן? והאם יש סיכונים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת בעניין שאיבת שומן או מתיחת בטן - תגובה
ד``ר בני מייליק02/03/2016שלום חן
כמובן שתשובה מדוייקת לכל שאלותייך אוכל לתת לך רק לאחר בדיקה יסודית במרפאה אולם לפי תאורך אני מניח שאת מתאימה לניתוח מתיחת בטן משולב בשאיבת שומן (בד״כ מדופן הבטן, מהמותניים ומשיפולי הגב).
הניתוח מסיר את סימני המתיחה שמתחת לגובה הטבור אך למרות השיפור במראה הבטן הוא לא מסיר את כל שאר סימני המתיחה.
בהצלחה
דר׳ מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגישת התייעצות...יעקב02/02/2016
בוקר טוב כיצד ניתן לתאם עמך פגישת ייעוץ. מתעניין בנוגע לשאיבת שומן. האם אתה עובד עם קופ"ח כללית?!
גבר בן 35 176/84
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגישת התייעצות... - תגובה
ד``ר בני מייליק03/02/2016שלום
אנא פנה למרפאתי לתאום הפגישה.
תוכל למצוא את פרטי ההתקשרות באתר שלי.
תודה
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי ואמיתי ללכת לטיפול המסת שומן בקור?רויטל12/01/2016
האם באמת מכשיר המסת שומן בקור הוא גורם להצהרת ההקיפים בבטן במקרה שלי או שמה סתם מכשיר חדש כדי לעשות עליינו כסף ומאכזב?
אשמח לדעת אמת בדבר
תודה רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי ואמיתי ללכת לטיפול המסת שומן בקור? - תגובה
ד``ר בני מייליק12/01/2016שלום רויטל
מדובר בטכנולוגיה חדשה שמצטרפת לתחום עיצוב הגוף ורקמת השומן וכוונתה לפגוע או למוסס תאי שומן באזורי הגוף שבהם מטפלים.
היצרנים מבטיחים הצרת הקפים מתונה לאחר מספר טיפולים אולם לדעתי, עדיין מוקדם לקבוע חוות דעת מבוססת לגביה ולא ברור עד כמה השיטה יעילה או שדינה יהיה כדוגמת מכשירים וטכנולוגיות קודמות.
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ם דיווחים על הופעה של גושים אחרי
דליה29/01/2016טיפול מסוג זה, האם אתה מכיר את התופעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ם דיווחים על הופעה של גושים אחרי - תגובה
ד``ר בני מייליק30/01/2016לצערי, הטכנולוגיה הזו עדיין ״צעירה״ מכדי לדעת עליה הרבה.
אני לא נתקלתי בתופעה של הופעת גושים שאת מזכירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן מאזור הירכייםדנה03/01/2016
שלום,
אני בת 24, משקל גוף תקין (1.67 ו-54 קג) אך בעלת עודפי שומן באזור הירכיים הפנימיות שהייתי רוצה להפטר מהם.
בעבר כאשר ביקרתי אצל מנתח נאמר לי שבגלל שהעור שלי רך ואינו מוצק עלולים להיווצר שקעים שיראו נורא יותר מעודפי שומן. השאלה האם כיום (מדובר על התייעצות לפני 3 שנים ויותר) יש פתרון לנושא.
בברכה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן מאזור הירכיים
ד``ר בני מייליק03/01/2016שלום דנה
בשנים האחרונות השתפר הידע וההבנה לגבי ניתוחי שאיבת שומן ועיצוב הגוף וניתן לבצע שאיבת שומן עדינה וכזו שהסיכון לשקעים שייוותרו הוא קטן.
בכל מקרה, ניתן לענות על שאלתך בצורה מדוייקת רק לאחר בדיקה יסודית.
בהצלחה
ד״ר מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת שומן או ניתוחגל17/12/2015
יש לי שומן באזור הירך, באולטרא סאונד ובבדיקת כירורג הסתבר כי השומן הוא ללא גבולות ברורים.(נפיחות בקוטר 10 ס"מ).
הרופא אמר שבמקרה כזה אין אפשרות לנתח, אלא ניתן לעשות שאיבת שומן באופן פרטי. האם זה נכון והאם תוכלי לספק לי פרטים נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן או ניתוח - תגובה
ד``ר בני מייליק18/12/2015שלום גל
בשאלתך חסרים פרטים רבים - בת כמה את ומה מצב בריאותך, באיזה אזור של הירך מדובר, האם זה חד או דו צדדי, האם התופעה מלווה גם בעודפי עור מקומיים.
על מנת שתוכלי לקבל תשובה מסודרת ואחראית, אנא פני לבדיקה במרפאתי עם כל המסמכים הרפואיים הרלוונטים.
בהצלחה
ד״ר בני מייליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, המשך
גל22/12/2015בת 49, מצב בריאותי טוב, מדובר באזור ירך עליונה בצד החיצוני (רגל אחת בלבד),
אין עודפי עור.
שוקלת 49 קילו, גובה 163 (חטובה).
רופא המשפחה סבור שזה נגרם מזקיק השערה.
אודה על תגובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, המשך - תגובה
ד``ר בני מייליק23/12/2015אם כך כנראה שמדובר בציסטה עורית שיש להסיר בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?