מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטיותאני04/07/2011
די מאז ומתמיד אני סקרנית לגביי בחורות
מגיל 17 אני הכרויות עם בחורים,ומאוד נמשכת אליהם
והיה לי חבר רציני במשך שנתיים וחצי כולל סקס
התנשקתי עם כמה בחרות ולא מעבר...
כעת אני לבד מאוד מבולבלת ,לא יודעת אם פנויה להכיר בחורים
כי די מפחדת כרגע מקשרים ...
האם כדי לנסות לראות מה זה יחסים עם בחורה,ואולי אני גם אמשך מעבר...
גוך של גבר מאוד מושך אותי,אבל גם בנשים יש דברים מהממים ...
עצות מאנשים במצב דומה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטיות - תגובה
טל קרויטורו08/07/2011שלום לך, אם נמשכים גם לגברים וגם לנשים, אז לבחור פרטנר לפי אישה/גבר לא עוזר, כי זה לא פרמטר מסנן...
לכן במקום לחפש קשר עם 'גבר' או עם 'אישה', כדאי להסתובב בעולם ולמצוא קשרים עם א/נשים לפי קריטריונים אחרים - טובי לב? מושכים? מעניינים? ראש טוב?
כלומר לא להחליט מראש על מגדר, אלא לחפש התאמה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני 2208/07/2011הי נשמע טוב
בעיקר ההתלבטות או הסקרנות היא בקשר למשיכה לאישה כרגע..
אבל תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמומה
אני05/08/2011איש יקר
בחיים לא שמעתי בן-אדם כ"כ פרימטיבי!
ואתה עוד נמשך לבני מינך,הייתי מוכנה לקרוא לך הומפוב
אם לא היית כותב זאת,
יקירי, הומואים ולסביות יכולים לחיות חיים מאושרים בהחלט!
אני אישית פחות רואה את עצמי חיה עם בת זוג
אבל גם בנות זוג יכולות לאמץ תרומת זרע... וכו' להבאת ילדים לעולם
והם משפחה לכל דבר! ואפילו מאושרת יש פעמים שיותר!
אני מכירה זוג כזה
ואותו הכנ"ל אפשרי בהחלט לגבי גברים!!!
ומה זו השטות הזו לגרום נחת להוריי באיזה אלף אתה חי!
הורים צריכים לקבל את ילידיהם בכל מצב ,אם הייתי לסבית ברורה
לא הייתה לי בעיה עם זה! ובטח ובטח לא להוריי
תחיה את חייך בלי לפחד מהחברה פשוט תאהב את בן הזוג שלך
אני מקווה שתצא מדפוס המחשבה הנורא אומלל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה מעלי הינה תגובה להודעה מחוקה
טל קרויטורו06/08/2011הפורום הינו מקום סיוע להומוסקסואלים, לסביות, ביסקסואלים, טרנסג'נדרים, מתלבטים ובני משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)