גם וגם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם וגם
    חיילת בת 20
    08/07/2011

לא מזמן גיליתי שאני גם נמשכת לבנים וגם לבנות. התכחשתי המון זמן לעובדה הזאת שאני אוהבת בנות. בהתחלה נלחצתי מזה נורא וניסיתי ישר לחשוב על בנים. אבל זה לא עוזר. אני נוסעת הרבה בתחברויות ציבוריות ורואה המון סוגי אנשים וכשאני רואה בחורה יפה אני מרגישה משהו שונה בגוף שלי וכן יש לי משהו וניסיתי משהו קטן עם מישהי מסקרנות וכן זה היה נחמד.
    לפעמים אני מרגישה רגשות אשם בגלל זה וזה הורג אותי. למה זה חייב לקרות לי דווקא עכשיו שאני כבר עברתי את גיל ההתבגרות ורכשתי ניסיון עם בנים?? למה שהיה לי חבר חשבתי דווקא על בנות??
    מה לעשות עם כל הרגשות האלה ואיך להיכנס למעגל הזה? מאיפה אכיר בנות כאלה אם לא במסיבות? כי מלחיץ אותי להיכנס למסיבות של לסביות. אני רוצה להכיר מישהי נשית כמוני ומטופחת לא מהאלה שגבריות כאלה כמו כל הסטריאוטיפים האלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם וגם

הוספת תגובה

• גם וגם - תגובה

טל קרויטורו
    08/07/2011

שלום לך,
    רגשות האשם לא עושים עימך חסד, כי בהקשר של נטיה מינית שלא נבחרת ולא בת שינוי אלו רגשות שליליים של 'פול גז בניוטרל'. לכן אם את רואה שהם 'יוצאים מכלל שליטה' כדאי לפנות לטיפול גיי פרינדלי כדי להיפרד מהם.
    נשים ניתן להכיר במגוון דרכים , ממש לא רק במסיבות. מלבד במציאות הקרובה (בצבא, בחבר'ה, באוניברסיטה וכד') אפשר להכיר דרך הרשת - יש שני אתרי הכרויות גדולים לנשים (שידייט וגברת), ופורומים בפורטלים השונים. בנוסף אפשר להצטרף לפעילויות חברתיות - הקבוצות החברתיות של ארגון הנוער הגאה הן עד גיל 23, והן פרוסות ברחבי הארץ, ובנוסף יש מגוון פעילויות לנשים במרכז הגאה בגן מאיר ובפרט התארגנות חברתית בשם "הקן".
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו