משהו מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר
    A
    14/07/2011

הי,אני בחורה סטרייטית...נמשכת לגברים..,אבל היה לי השבוע מקרה מוזר..היה לי טיפול פיזיותרפיה כי יש לי בעיות בגב..והפיזיותרפיסטית הייתה בחורה,צעירה ואינטילגנטית נחמדה מאוד,אבל נטולת איפור או כמעט כל סימן נשי...היא אמרה לי להוריד את החולצה ולשכב על הגב,על המיטה שבחדר טיפול והתחילה ללחוץ על הגב שלי איפה שכואב לי בין העצמות והיא כזה מעסה לי אותו..ולרגעים מסויימים היא נראתה כמו מן גבר נשי ומעודן כזה..והיא המבט שלה היה קשה לפיענוח,או שאולי הכל בדימיון שלי! אבל אחר כך זה בא לי באיזה חלום מוזר ביותר...מה יש להגיד על דבר כזה? תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר

הוספת תגובה

• משהו מוזר - תגובה

איל זק
    16/07/2011

שלום רב
    עוררות גופנית ומינית במצבים אינטימיים ונעימים כמו עיסוי זה דבר שכיח מאוד אף בלי קשר למינו של המעסה. במיוחד כאשר בעצמך דמיינת אותה כ"גבר נשי ומעודן". מצבים המעלים בנו ריגוש ונחרטים בזיכרוננו הם בעלי נטייה לשחזר עצמם דרך חלומות. כך שלמעשה אין הרבה מה להגיד על זה, פרט לכך שזה נשמע טבעי לחלוטין, ואני מקווה שהיה גם בעל ערך רפואי מבחינת כאבי הגב שלך.
    יחד עם זאת כיוון שהעלית זאת כאן נשאלת השאלה מדוע הדבר מטריד אותך? מהן התחושות שלך לאחר אותו טיפול?
    אקדים ואומר כי כבחורה המגדירה עצמה כסטרייטית לכל דבר, אירוע אחד בעל אופי אינטימי עם בחורה (שאותה דמיינת כגבר), אינו אומר דבר ובוודאי שאינו משנה את התמונה כל עוד משיכתך הרגשית והמינית לגברים (במקום לנשים) לא השתנתה.
    מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע את דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

A
    16/07/2011

קודם כל,תודה על הפירוט המעניין.. אתה שואל מדוע זה בכל זאת הטריד אותי? מממ...אולי בגלל שלפעמים יש בי סקרנות מסויימת לגבי נושאים מיניים,לאו דווקא הומואים ולסביות,(שאין לי איתם שוב בעיה,אגב..) דבר נוסף,אני עדיין בתולה ואני בת 21 ,אני נשית ונאה ביותר,הסיבה שאני לא שכבתי עדיין עם גבר לא קשורה לנושא הזה...ברור שאני מחכה ורוצה להיות עם גבר...אני לא יודעת אם זה כל כך קשור אבל יש בי חמלה למשל להומואים..חשבתי על זה לא מעט..מה הוא אשם שהוא מרגיש בדיוק כמוני? אני למשל אישה,אוקיי? ונניח (וסליחה שאני בוטה,כן..) בא לי שהגבר הסקסי הזה יזיין אותי ? (אני רצינית לגמרי!) ויש גבר שמרגיש בדיוק כמוני,גם רוצה אותו דבר אבל חיצונית הוא ניראה שונה אבל ככה הוא מרגיש והוא לא יכול לשנות את זה גם אם יתהפך העולם...וזה מה שעושה לו את זה,אז מה? שלא יעשה סקס? שיסבול? שלא תיהיה לא אהבה וזוגיות כי זה אולי מוזר? אני לא מבינה את אלה שמסוגלים להרע לקהילה הזאת..בחיי,מה מישהו אונס מישהו? מישהו ביצע איזה פשע? זה החיים של הסבתא שלהם? אם הייתי יכולה לשנות משהו בתפיסה של העולם המעוות והמנוקר הזה..והלוואי שיכולתי,הייתי משנה,וממש לא רק בעיניין הזה..יש הרבה דברים שמפריעים לי בעולם הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

איל זק
    17/07/2011

שלום רב A
    בתשובתך המפורטת את מסבירה שיש לך סקרנות מסויימת לגבי נושאים מיניים. האם סקרנות זו מלווה בחששות מסויימים? האם את מרגישה קושי או עיכוב מסוים בנושא זה?
    לגבי העיניין השני שהזכרת, כפי שאמרת בחברה פלורליסטית ודמוקרטית כולנו צריכים ללמוד לקבל את הזולת גם אם הוא קצת שונה או אחר מאיתנו. לכן רק אוסיף, כי הומואים ולסביות אינם צריכים חמלה מאף אחד, מדובר באנשים מצויינים. מה שהם כן צריכים זה שיוויון זכויות וחינוך נאור יותר כנגד תופעות של בורות והומופוביה.
    תודה על התשובה, אשמח לשמוע את דעתך לגבי שאלותיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן,

A
    18/07/2011

לא,אין לי חששות או קושי או ספק לגבי העיניין של לסביות וכו'...אני לא מדמיינת את עצמי עושה סקס עם אישה,ממש לא כי זה לא מושך אותי ולא גורם לי לעוררות מינית.
    אם כבר, אז גבר עם אישה ביחד,אולי זה יכול להוסיף ל"אווירה" אבל לא יותר מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהלן, - תגובה

איל זק
    18/07/2011

שוב שלום
    בתשובתי הקודמת לא התכוונתי דווקא ליחסי מין חד מיניים, אלא באופן כללי יותר.
    מכל מקום, תודה על התשובה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו