מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אנאלילולה24/07/2011
אני מאד רוצה להוסיף חדירה אנאלית לסקס עם בעלי , אך אנחנו לא מצליחים . בעלי לא רוצה להכאיב לי ומכיוון שאני צרה הוא לא מנסה שוב. אני מניחה שיש גם גברים עם מבנה צר אך הם עושים זאת בכל זאת ואני רוצה לקבל טיפים איך נוכל להצליח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים לי?זו שאלה רצינית.
לולה27/07/2011זו לו שאלה בצחוק , אני בת 31 ומאד מעוניינת .היה לי בעבר הרחוק ידיד הומו שאמר שיש כל מיני טיפים ושיטות וגם לו הזדמן להיות עם גברים בעלי מבנה צר , בזמנו עדיין הייתי בתולה אז זה לא דיבר אליי והיום אני נשואה באושר ומסופקת מינית אך מעוניינת להוסיף עוד אופציה וצריכה את עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי - תגובה
טל קרויטורו27/07/2011שלום לך,
בגדול המקום הנכון לקבל טיפים לחדירה מאנשי מקצוע איננו בתחום הפסיכותרפיה אלא בתחום הסקסולוגיה.
מצד הפסיכותרפיה אדגיש את החשיבות של להמנע ממעשים שמכאיבים לך במין - זה יכול להתחיל מעגל של התכווצות (בגלל זכרון הכאב הקודם) והתגברות הכאב וחוזר חלילה.
בנוגע ל'גברים שעושים זאת בכל זאת' - יש הרבה גברים הומוסקסואלים שלא עושים זאת אם זה לא נעים להם. לא מומלץ לעשות משהו 'בכל זאת' כשמדובר בכאב או אי נעימות.
דרכים להמנע מכך יכולות להתחיל עם אקטים שנעימים לך - למשל גירוי לשוני/ידני/צעצועי מין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)