מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אני?שרון26/07/2011
אני נשואה 15 שנים, ומאז ומתמיד לא הסתדרתי עם בעלי. לאחרונה הכרתי בחורה שהיא לסבית ואני מוצאת את עצמי נמשכת אליה. אני מבולבלת משום שמעולם לא נמשכתי לאשה. מה בעצם קורה לי? יכול להיות שאם יקרה משהו פתאום הרגיש גועל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני? - תגובה
טל קרויטורו27/07/2011שלום שרון,
העלית נושאים שונים - העלית את זה שאת נשואה ומאז ומתמיד לא הסתדרת עם בעלך (מה שמעלה שאלות על הנסיבות שגורמות לכם להישאר בכל זאת ביחד)
כמו כן העלית את זה שאת נמשכת לבחורה לסבית בסביבתך.
ממש לא נדיר שאנשים במערכת נישואים שהם מרגישים שלא מסתדרת מפתחים רגשות והדלקויות על אנשים אחרים. במקרה כזה כדאי לבחון מחדש מה המציאות ועד כמה אנחנו מרוצות ממנה ומה היינו רוצות שיהיה בה - האם את רוצה לעבוד על קשר הנישואים, לראות איך ניתן לשנות בו דברים או אולי לראות מה ביכולתך לעשות כדי לסיימו.
כל עוד רוצים לטפל בקשר פחות משנה מי האדם עליו נדלקים, ואפשר לראות בכך סוג של קריאת השכמה לעבוד על הקשר.
מעבר לכך, משיכה לא חייבת להיות או לגברים או לנשים, ואם היא גם לגברים וגם לנשים היא לא צריכה להיות 50:50 כך שבהחלט יתכן מצב בו אישה תמשך בדר"כ לגברים ורק לעיתים רחוקות לנשים (או ההפך).
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)