מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מרגיש רעמאור מירושלים08/08/2011
אני מרגיש רע ):
אני לא אוהב שום דבר בי... לא את המראה, לא את האופי, לא את צורת הכתיבה שלי.. אני לא אוהב שום דבר בי ומרגיש רע עם איך שהסביבה מתנהגת אליי ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מרגיש רע - תגובה
טל קרויטורו08/08/2011שלום מאור,
קודם כל אני מצטערת לשמוע על תחושתך הרעה
תרצה אולי לפרט קצת יותר - בן כמה אתה, כמה זמן אתה מרגיש רע, האם יש דברים שעוזרים לך להרגיש טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מאור מירושלים09/08/2011אני בן 23,
אני מרגיש רע במשך שנים.
דברים שעושים לי טוב זה מוסיקה, אינטרנט קצת, ושיחות עם ער"ן מרגיעות אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
טל קרויטורו09/08/2011הי מאור, האם היית בטיפול/אתה נמצא בטיפול? אני שואלת כי אם שיחות מזדמנות עם ער"ן עוזרות, אז אולי שיחות יותר עקביות יוכלו לעזור באופן יותר עקבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מאור מירושלים09/08/2011אני בטיפול, כדורים, התאשפזתי פעם
לא עוזר
אין כוח לחיות
בדידות מעיקה
לא הולך עם בנים ובנות
בנות עם חרא כי הן משחקות ברגשות של הבנים
אני רך ועדין וחסר ביטחון
לא אוהב את האופי שלי, לא את המראה החיצוני, לא את הכנות יתר בכתיבה ולא אוהב כלום בי.
קשה לי לצאת מהיבת לעבודה מדיכאון,
לפעמים יש לי מחשבות אובדניות.
אבא הכה אותי בילדות
בבית ספר ילדים התעללו בי על רקע נטיה
הביאו לי מכות במועדוןנים כי אני הומו
יצאתי גם למסיבות גייז לא הלך לי
יצאתי לקבוצות
בקיצור המצב חרא
ואין כוח לחיות!!! ):
אני מטופל כבר המון המון המון שנים. מייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
טל קרויטורו09/08/2011הי מאור,
אם הטיפול לא עוזר המסקנה היא לא שאתה חסר תקנה, ולא שטיפולים לא עוזרים, אלא שאתה כנראה לא מקבל את הטיפול הנכון .
ההמלצה הראשונה שלי היא לזהות את כל החומרים שיכולים להגביר דכאון ולהפסיק לקחת אותם - הנה רשימה חלקית: קפאין, ניקוטין, אלכוהול, מריחואנה/חשיש וסמים אחרים.
ההמלצה השניה שלי היא שבפרט ספציפית למקרים בהם אפשר לזהות טראומות בעבר כמו אלימות והתעללות כדאי לשקול בחיוב טיפול יעודי לטראומה. לי יש נסיון רב מצוין עם EMDR, אבל קיימות שיטות נוספות כמו PE ו SE.
אני מכירה אישית אנשים רבים שהיו בטיפול 15 שנה, 6 או 7 שנים, 3 שנים וכד' שעזר להם בצורה מוגבלת, וטיפול רלוונטי התחיל לשפר את מצבם תוך שבועות עד חודשים.
לדעתי זה כיוון שכדאי לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכור לקופאין
מאור מירושלים09/08/2011ושוקלד בקרוב להתאשפז באשפוז יום כי היגיעו מים עד נפש - שווה להתאשפז
הייתי בגיל 17 באשפוז יום וזה עזר מאוד, הבעיות עדיין היו אבל תפקדתי.
אממ... מציעים לי הוסטלים ואני לא מוכן, ראיתי איך מתייחסים המדריכים שם למטופלים כמו לכלבים ועם גבולות ואאלה יסטור. ואם אני רוצה מסיבה בתל אביב יעשו בעיות ואני חשבתי אולי על דיור מוגן וכרגע הפסיכית רק ביום חמישי תפגוש אותי ונשבר לי הזין מהכל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרוואמות
מאור מירושלים09/08/2011" נסיון רב מצוין עם EMDR, אבל קיימות שיטות נוספות כמו PE ו SE.
אני מכירה אישית אנשים רבים שהיו בטיפול 15 שנה, 6 או 7 שנים, 3 שנים וכד' שעזר להם בצורה מוגבלת, וטיפול רלוונטי התחיל לשפר את מצבם תוך שבועות עד חודשים.
לדעתי זה כיוון שכדאי לבדוק. "
מה זה בדיוק? אני לא יודע אם זה מומלץ עבורי. יש לי פסיכית במסגרת בריאות הנפש. הטיפולים שהצעת בטח בתשלום יקר.
אני צריך טיפול גם לטרוואמות וגם לכל הבעיות הנוכחיות ולעלות את הביטחון ולכל סוגי הבעיות אני לא מבין בזה כלום וכבר לא נשאר לי כוח האמת..
האפשרות האחרונה במקום להתאבד זה להתאשפז באשפוז יום - מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרוואמות - תגובה
טל קרויטורו09/08/2011אם אשפוז יום עזר לך בפעם הקודמת, אתה סובל עכשיו , ואתה חושש מפגיעה בעצמך אם לא תפנה - לפנות לאשפוז יום נשמע לי רעיון טוב.
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאור
אילן20/08/2011אני מאוד מתחבר להרגשה שלך
איתי מענין לדבר איתי ולעזור לך
המסהנגר שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)