אני מרגיש רע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מרגיש רע
    מאור מירושלים
    08/08/2011

אני מרגיש רע ):
    אני לא אוהב שום דבר בי... לא את המראה, לא את האופי, לא את צורת הכתיבה שלי.. אני לא אוהב שום דבר בי ומרגיש רע עם איך שהסביבה מתנהגת אליי ):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מרגיש רע

הוספת תגובה

• אני מרגיש רע - תגובה

טל קרויטורו
    08/08/2011

שלום מאור,
    קודם כל אני מצטערת לשמוע על תחושתך הרעה
    תרצה אולי לפרט קצת יותר - בן כמה אתה, כמה זמן אתה מרגיש רע, האם יש דברים שעוזרים לך להרגיש טוב יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מאור מירושלים
    09/08/2011

אני בן 23,
    אני מרגיש רע במשך שנים.
    דברים שעושים לי טוב זה מוסיקה, אינטרנט קצת, ושיחות עם ער"ן מרגיעות אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

טל קרויטורו
    09/08/2011

הי מאור, האם היית בטיפול/אתה נמצא בטיפול? אני שואלת כי אם שיחות מזדמנות עם ער"ן עוזרות, אז אולי שיחות יותר עקביות יוכלו לעזור באופן יותר עקבי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מאור מירושלים
    09/08/2011

אני בטיפול, כדורים, התאשפזתי פעם

לא עוזר
    אין כוח לחיות
    בדידות מעיקה
    לא הולך עם בנים ובנות

בנות עם חרא כי הן משחקות ברגשות של הבנים
    אני רך ועדין וחסר ביטחון

לא אוהב את האופי שלי, לא את המראה החיצוני, לא את הכנות יתר בכתיבה ולא אוהב כלום בי.

קשה לי לצאת מהיבת לעבודה מדיכאון,
    לפעמים יש לי מחשבות אובדניות.

אבא הכה אותי בילדות
    בבית ספר ילדים התעללו בי על רקע נטיה
    הביאו לי מכות במועדוןנים כי אני הומו

יצאתי גם למסיבות גייז לא הלך לי
    יצאתי לקבוצות

בקיצור המצב חרא

ואין כוח לחיות!!! ):

אני מטופל כבר המון המון המון שנים. מייאש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

טל קרויטורו
    09/08/2011

הי מאור,
    אם הטיפול לא עוזר המסקנה היא לא שאתה חסר תקנה, ולא שטיפולים לא עוזרים, אלא שאתה כנראה לא מקבל את הטיפול הנכון .
    ההמלצה הראשונה שלי היא לזהות את כל החומרים שיכולים להגביר דכאון ולהפסיק לקחת אותם - הנה רשימה חלקית: קפאין, ניקוטין, אלכוהול, מריחואנה/חשיש וסמים אחרים.
    ההמלצה השניה שלי היא שבפרט ספציפית למקרים בהם אפשר לזהות טראומות בעבר כמו אלימות והתעללות כדאי לשקול בחיוב טיפול יעודי לטראומה. לי יש נסיון רב מצוין עם EMDR, אבל קיימות שיטות נוספות כמו PE ו SE.
    אני מכירה אישית אנשים רבים שהיו בטיפול 15 שנה, 6 או 7 שנים, 3 שנים וכד' שעזר להם בצורה מוגבלת, וטיפול רלוונטי התחיל לשפר את מצבם תוך שבועות עד חודשים.
    לדעתי זה כיוון שכדאי לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מכור לקופאין

מאור מירושלים
    09/08/2011

ושוקלד בקרוב להתאשפז באשפוז יום כי היגיעו מים עד נפש - שווה להתאשפז
    הייתי בגיל 17 באשפוז יום וזה עזר מאוד, הבעיות עדיין היו אבל תפקדתי.

אממ... מציעים לי הוסטלים ואני לא מוכן, ראיתי איך מתייחסים המדריכים שם למטופלים כמו לכלבים ועם גבולות ואאלה יסטור. ואם אני רוצה מסיבה בתל אביב יעשו בעיות ואני חשבתי אולי על דיור מוגן וכרגע הפסיכית רק ביום חמישי תפגוש אותי ונשבר לי הזין מהכל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרוואמות

מאור מירושלים
    09/08/2011

" נסיון רב מצוין עם EMDR, אבל קיימות שיטות נוספות כמו PE ו SE.
    אני מכירה אישית אנשים רבים שהיו בטיפול 15 שנה, 6 או 7 שנים, 3 שנים וכד' שעזר להם בצורה מוגבלת, וטיפול רלוונטי התחיל לשפר את מצבם תוך שבועות עד חודשים.
    לדעתי זה כיוון שכדאי לבדוק. "

מה זה בדיוק? אני לא יודע אם זה מומלץ עבורי. יש לי פסיכית במסגרת בריאות הנפש. הטיפולים שהצעת בטח בתשלום יקר.

אני צריך טיפול גם לטרוואמות וגם לכל הבעיות הנוכחיות ולעלות את הביטחון ולכל סוגי הבעיות אני לא מבין בזה כלום וכבר לא נשאר לי כוח האמת..

האפשרות האחרונה במקום להתאבד זה להתאשפז באשפוז יום - מה את אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרוואמות - תגובה

טל קרויטורו
    09/08/2011

אם אשפוז יום עזר לך בפעם הקודמת, אתה סובל עכשיו , ואתה חושש מפגיעה בעצמך אם לא תפנה - לפנות לאשפוז יום נשמע לי רעיון טוב.
    תרגיש טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאור

אילן
    20/08/2011

אני מאוד מתחבר להרגשה שלך
    איתי מענין לדבר איתי ולעזור לך
    המסהנגר שלי
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו