פער גילאים בזוגיות נחשב בעיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פער גילאים בזוגיות נחשב בעיה?
    אסף
    19/08/2011

היי כולם!

כרגע אני לקראת גיל 19 והכרתי לפני כמה ימים מישהו מדהים בן 33...

לי אישית לא אכפת מהפער גילאים בינינו למרות שהוא גרוש ויש לו ילד והוא עדיין בארון כי שאני איתו אני לא רואה כלום מסביב והוא עושה לי טוב..

למי שהכרתי יש חברה ממש טובה שגורמת לו לפקפק בקשר שלנו רק בגלל הגיל שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות..אני לא רוצה לוותר עליו..כ''כ טוב לי איתו ואני והוא יודעים שאנחנו רוצים זוגיות באופן כללי ואני מרגיש שאני רוצה זוגיות איתו..

מה גם שאני ממש בוגר לגילי ומבחינתי גיל הוא רק מס' ולא יותר מזה..יש בינינו חיבור וכיף לשנינו ביחד...

אז יש למישהו רעיונות מה לעשות? איך להשאיר אותו איתי? מה אתם חושבים על קשר עם פער כזה?

תודה,

אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פער גילאים בזוגיות נחשב בעיה? - תגובה

איל זק
    19/08/2011

שלום אסף
    כשמדובר בזוגיות חד מינית, פער גילאים כשלעצמו אינו אמור להוות בעיה, כל עוד יש משיכה מינית ונושאי עניין משותפים. קיימת אפילו דעה של פסיכיאטר ידוע בשם איסיי שטוען כי זה רצוי בזוגיות בין גברים כיוון שזה מוסיף עניין. יחד עם זאת עליך לשקול את הקשר בין שניכם על בסיס שאר הנתונים. האם בשל מצבו כגרוש עם ילד יהיה לו מספיק זמן להשקיע בקשר ביניכם? האם העובדה שהוא "בארון" לא תפריע לך בהנחה שאתה "משוחרר" יותר? והאם העובדה שהוא נוטה להקשיב לחברתו במקום לנטיות ליבו אינה מרמזת על כך שהוא אינו שותף לך בהתלהבותו או בנכונותו להשקיע בקשר שלכם? קשר בריא נבנה על סימטריות והדדיות. מהדרך בה תיארת את הדברים ניכר כי אתה מתלהב מאוד אך זה לא נשמע הדדי במיוחד.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אסף
    21/08/2011

היי לך..
    בינתיים הקשר הספיק להיגמר מהצד שלו...
    למרות כל הויתורים שהייתי אמור לעשות ויש הרבה כמו שיש שבת שהוא עם הילד..הוא בארון ואין לו דירה משלו הייתי מוכן לעשות את זה כי היה לי נחמד איתו..
    כנראה שהחברה שלו הכניסה לו לראש שזה לא יהיה טוב בשבילו ואני מקבל את מה שהוא החליט..
    חבל לי שזה ככה כי רציתי לעזור לו לקבל את עצמו ולאהוב את עצמו יותר (יש לו בעיה כזאת) ונתתי לו להרגיש הכי טוב בעולם..בכל מקרה לי אין בעיה למצוא מישהו אחר והבעיה לדעתי תהיה יותר אצלו כי במצב היום הוא לא הכי יהיה אטרקיטיבי למישהו..
    תודה על התשובה..אסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

איל זק
    21/08/2011

שלום אסף
    צר לי על אכזבתך, אבל נראה לי שאתה מבין כעת כי הקשר הזה כנראה לא נועד להימשך. פעמים רבות אנו מתלהבים מהיכרות חדשה ולעיתים אפילו נסחפים רגשית ומתעלמים מהתמונה הכללית. כפי שאמרתי, קשר זוגי חייב להיות הדדי ודורש נכונות אמיתית והשקעה רבה של שני הצדדים. לכן גם כוונתך, טובה ככל שתהייה "לעזור לו לאהוב את עצמו יותר", אינה במקום. קשר שמתחיל ומתבסס על הרצון "להציל" מישהו, בדר"כ מסתיים במפח-נפש.
    כפי שציינת בעצמך, אתה בחור צעיר עם הרבה פוטנציאל ואופציות, ואני בטוח שגם תמצא את האדם שידע לגרום לך אושר לא פחות ממה שאתה תגרום לו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו