מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהדו מינית או לסבית ואוהבת אותיסימס22/08/2011
אני יוצא עם בחורה חודשיים לאחרונה סיפרה לי שהיתה בקשר זוגי עם אישה 6 שנים היא טוענת שזה לא היה המקום האמיתי שלה שהיא סטרייטית שניקלעה למקום הזה ממצב נפשי וכו וכו העם יכול להיות מצב כזה ?חוץ מיזה היא אוהבת אותי ונראה הכול רגיל יש לי פחד מה לעשות ?דיברתי איתה היא אומרת שאני צריך להאמין לה שהיא אוהבת אותי והיא לא נימשכת לנשים איך להאמין לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרהדו מינית או לסבית ואוהבת אותי - תגובה
טל קרויטורו24/08/2011שלום לך, דיברנו בערוץ אחר אבל אסכם את תוכן הדברים עבור שאר הקוראים:
א. יש אנשים שהיו בעבר בקשרים עם מין אחד ועכשיו בקשרים עם מין אחר, אין בכך כל רע. זה לא אומר דבר על נאמנות או העדרה - האופי הוא זה שקובע, לא אל מי נמשכים.
ב. חודשיים עשוי להיות זמן קצר מדי כדי לדעת במי לתת אמון כדאי לראות איך הקשר מתפתח.
ג. להיות שש שנים בקשר לא רצוי אכן מצביע על מצב נפשי שדורש חיזוק, כדאי לראות מה מצבה הנפשי של חברתך ולהציע לה לפנות לעזרה מקצועית בעת הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכונה שלא משנה למי היא נימשכת
סימס24/08/2011הריי עם בעצם היא נימשכת לנשים יותר מיגברים בסופו של דבר היא תהיה שם בצד הזה לא נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכונה שלא משנה למי היא נימשכת - תגובה
טל קרויטורו24/08/2011לא, הרי הפרטנר/ית שבוחרים זה לא שיקלול סטטיסטי, הרי אישה גם יכולה להמשך לבלונדינים יותר מאשר לג'ינג'ים ולגבוהים יותר מאשר לנמוכים, ולבעלי שיער שופע יותר מאשר למתקרחים, ועדין להיות נשואה באושר לבחור ג'ינג'י נמוך ומתקרח. השאלה היא לא 'כמה כמה' אלא עד כמה אוהבים ורוצים קשר בלבדי עם האדם הספציפי איתו חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל נודע לי שינוי בפרטים
סימס01/09/2011היא בעצם הייתה שם מירצון שלה חיפשה להכיר והייתה שםבמודע העם זה משנה משהו בתפיסה וכו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טל נודע לי שינוי בפרטים - תגובה
טל קרויטורו01/09/2011לא, עדין יותר משנה מה קורה ביניכם ולא מה קרה בעבר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)