עזרהדו מינית או לסבית ואוהבת אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרהדו מינית או לסבית ואוהבת אותי
    סימס
    22/08/2011

אני יוצא עם בחורה חודשיים לאחרונה סיפרה לי שהיתה בקשר זוגי עם אישה 6 שנים היא טוענת שזה לא היה המקום האמיתי שלה שהיא סטרייטית שניקלעה למקום הזה ממצב נפשי וכו וכו העם יכול להיות מצב כזה ?חוץ מיזה היא אוהבת אותי ונראה הכול רגיל יש לי פחד מה לעשות ?דיברתי איתה היא אומרת שאני צריך להאמין לה שהיא אוהבת אותי והיא לא נימשכת לנשים איך להאמין לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרהדו מינית או לסבית ואוהבת אותי - תגובה

טל קרויטורו
    24/08/2011

שלום לך, דיברנו בערוץ אחר אבל אסכם את תוכן הדברים עבור שאר הקוראים:
    א. יש אנשים שהיו בעבר בקשרים עם מין אחד ועכשיו בקשרים עם מין אחר, אין בכך כל רע. זה לא אומר דבר על נאמנות או העדרה - האופי הוא זה שקובע, לא אל מי נמשכים.
    ב. חודשיים עשוי להיות זמן קצר מדי כדי לדעת במי לתת אמון כדאי לראות איך הקשר מתפתח.
    ג. להיות שש שנים בקשר לא רצוי אכן מצביע על מצב נפשי שדורש חיזוק, כדאי לראות מה מצבה הנפשי של חברתך ולהציע לה לפנות לעזרה מקצועית בעת הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכונה שלא משנה למי היא נימשכת

סימס
    24/08/2011

הריי עם בעצם היא נימשכת לנשים יותר מיגברים בסופו של דבר היא תהיה שם בצד הזה לא נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכונה שלא משנה למי היא נימשכת - תגובה

טל קרויטורו
    24/08/2011

לא, הרי הפרטנר/ית שבוחרים זה לא שיקלול סטטיסטי, הרי אישה גם יכולה להמשך לבלונדינים יותר מאשר לג'ינג'ים ולגבוהים יותר מאשר לנמוכים, ולבעלי שיער שופע יותר מאשר למתקרחים, ועדין להיות נשואה באושר לבחור ג'ינג'י נמוך ומתקרח. השאלה היא לא 'כמה כמה' אלא עד כמה אוהבים ורוצים קשר בלבדי עם האדם הספציפי איתו חיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל נודע לי שינוי בפרטים

סימס
    01/09/2011

היא בעצם הייתה שם מירצון שלה חיפשה להכיר והייתה שםבמודע העם זה משנה משהו בתפיסה וכו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל נודע לי שינוי בפרטים - תגובה

טל קרויטורו
    01/09/2011

לא, עדין יותר משנה מה קורה ביניכם ולא מה קרה בעבר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו