בעיות בתפקוד המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בתפקוד המיני
    ליאת
    10/09/2011

שלום רב,
    אני לסבית ויש לי בעיות בתפקוד המיני. אני בת 26 ומאז ומגיל 17 אני סובלת מבעיה שאני לא מוצאת לה פיתרון. אני מתגרה מינית ללא בעיה ואני מאד אוהבת מגע מיני. אבל מה שקורה לי זה שאיך שמתחיל מגע בדגדגן אני נהנית מאד ואז בשנייה אני מרגישה כאילו גמרתי ואני לא בטוחה שזה לגמור כי לוקח לי עניין של כמה שניות וזה נעלם מהר ואני לא מצליחה לקיים ככה יחסי מין עם בנות. אני גם מרטיבה מהר מאד והרבה איך שמתחיל מגע מיני הכי קטן שיש ואני מתחילה לדאוג כי אני לא יכולה להינות מחיי המין ככה והצב שנוצר הוא שאני לא עושה את זה בכלל כי כל פעם קורה לי המקרה הזה שאני כאילו גומרת אחרי שנייה ונעלם לי כל החשק.
    מה הבעיה שלי? יש סיכוי שיש לי בעיה פיזית מבפנים שעלולה לגרום לזה? אולי עיצבית?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתפקוד המיני

הוספת תגובה

• בעיות בתפקוד המיני - תגובה

טל קרויטורו
    11/09/2011

שלום ליאת,
    לא ברור איך מתחיל מעגל הקסם האם העדר ההנאה גורם לדאגה, או הדאגה גורמת להעדר ההנאה...מתח ולחץ של האם זה הולך לקרות שוב אלו לא בדיוק תנאים המקדמים תשוקה.
    ואולי הסיבה נעוצה בהקשר - שכן גם אם את נמצאת עם פרטנרית לרוחך גם אם את גמרת יש את ההנאה שלה, וגם אפשר להמשיך במה שכן מהנה עד שאולי החשק חוזר וכד', זה לא זבנג וגמרנו או גומרים הולכים. כך שזה יכול להיות לפעמים גם סימן לכך שהאינטראקציות בהן את נמצאת לא מספיק מאפשרות.
    התרחיש הסביר הוא תרחיש בו מרוב לחץ ומתח והלקאה עצמית החשק לא משגשג, ובמקרה כזה כדאי לפנות לטיפול רלוונטי כדי לאפשר פחות לחץ ומתח, ופחות הלקאה עצמית, ויותר מרחב. את כמובן יכולה להתענין בהאם ניתן לבצע בירור פיזיולוגי במקביל.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו