עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • עזרה
    אדווה
    11/09/2011

    שלום
    שמי אדווה ואני בת 22. לפני בערך 10 שנים הכרתי חברה, שנינו לא חשבנו לרגע שאנחנו נמשכות למין הנשי.
    לאחר תקופה קצרה של שיחות התחלנו להבין שאנחנו מתאהבות אחת בשניה.
    שהיינו מתראות, וגם בשיחות שלנו הייתה משיכה.
    לאחר 6 שנים שאף אחת מאיתנו לא לקחה צעד בעניין (בתקופה הזאת היא יצאה עם גברים והיא אמרה שעדין היא הייתה חושבת עליי) אני לקחתי יוזמה ונישקתי אותה.
    מאז היינו ביחד תקופה של 4 שנים. היו באמצע מספר פרידות בגלל שהיא לא הייתה סגורה על עצמה וניסתה להשלים עם עצמה. ניסתה להיות עם גברים. כל פעם חזרנו מחדש.
    היא טענה שהניסיון שלה לא היה אמיתי כי לא נתתי לה חופש. היינו מדברות עדיין, וכל פעם היא הייתה נשברת.
    לפני שבועיים היא שוב עשתה את הצעד הזה של הפרידה בטענה שהיא כבר בת 23 והיא כבר חייבת להגיע להחלטה מה היא באמת רוצה בחיים שלה.
    האהבה בינינו עצומה והיא תמיד טענה שאם הייתי גבר היינו נשואות כבר ממזמן ובחיים לא קרה לה דבר כזה. היא בטוחה באהבה שלה אליי ב100% אבל לא מצליחה להיות בטוחה בקשר.. היא בטוחה רק ב98% והיא צריכה זמן להחליט עם עצמה אם זה מה שהיא באמת רוצה בחיים.
    הפעם היא באמת לקחה את הניסיון ברצינות והיא לא עונה לי להודעות ולא לשיחות.
    אני לא יודעת מה לחשוב ואיך להתמודד עם זה.
    אני מפחדת לאבד אותה.
    אני לא מפסיקה לחשוב עליה ומפחדת שבמקום להגיע להשלמה עם עצמה שהאהבה שלנו מעל הכל, היא תגיע להחלטה אחרת.
    איך מתמודדים עם מצב כזה? ומה אתם חושבים יהיה בסוף?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • עזרה - תגובה

    טל קרויטורו
    11/09/2011

    שלום אדווה,
    לא צריך 'להמשך למין הנשי' או 'לא להמשך לאף גבר' כדי להיות בנות זוג - מספיק שיש משיכה ורצון בין שתיכן.
    אין לך יכולת להחליט מה תהיה ההחלטה שלה, יש לך יכולת להחליט עד כמה את מעונינת לחכות להחלטתה, יש לך יכולת להחליט שמגיעה לך אהבה שתרצה להיות איתך כדי שתוכלו להפנות אנרגיה לחיים טובים ביחד במקום לפחד. אני מציעה שתנצלי גם את את התקופה הזו למחשבות על הקשר ועד כמה הוא מתאים לך. אני חושבת שמגיעה לך אהבה שתשמח מאד אם את מתקשרת אליה ותתקשר אליך גם, לא כזו שתבקש ממך לא להתקשר ולא תענה לך לטלפונים. אם החברה שלך היא לא הכתובת לסוג האהבה הזה, כדאי לא רק לקוות שהיא תשתנה, אלא להחליט גם על הגבולות שלך - למשל עד מתי את מוכנה לחכות, ומתי את מפסיקה לחכות ומחפשת אהבה אחרת.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו