מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלבול מיניחסוי22/09/2011
שלום אני בן 22 וחצי אני חווה בילבול מיני כבר בערך מגיל 18 אני פשוט לא סגור על זה אני לא מרגיש שאני נמשך לנשים אבל בכל זאת הייתה לי חברה לא מזמן ושנפרדנו עדיין חשבתי עליה ועד היום אני רואה אותה ברחוב ויש לי פרפרים בכל הגוף ממש רעידות כאלה אבל מבחינת מיניות אני מרגיש משיכה לגברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול מיני - תגובה
איל זק22/09/2011שלום רב
ה"פרפרים בבטן" והגעגועים שיש לך לחברתך מעידים על כך שאתה קשור אליה רגשית והיא חסרה לך. יחד עם זאת אתה טוען כי אינך נמשך אליה מינית אלא רק לגברים. לכן השאלה המתבקשת היא אלו יחסים יספקו אותך רגשית (ומינית) יותר, עם אישה או עם גבר?
בשביל לנסות להבין זאת אולי תנסה לענות קודם מדוע נפרדתם? כיצד הרגשת בקשר שביניכם? האם קיימתם יחסים והאם הם סיפקו אותך? האם היה לך קשר דומה עם אישה אחרת או גבר וכיצד הרגשת? כיצד אתה יודע שאתה נמשך לגברים?
נסה לענות ונוכל להתקדם עם התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי22/09/2011היה לי איתה יחסים אבל רוב הפעמים לא כל כך נהניתי ליד בחורה אני כל הזמן מרגיש כמו חבר נינוח כזה וליד גבר תמיד אני נהייה רציני מתוח מאוד לא קליל בכלל לא התנסיתי מפחד שזה יקרה כי אני במלחמה עם עצמי ואפילו ניסיתי להתאבד בגלל זה פשוט סיבוך כזה שאני לא יודע איך לצאת ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
איל זק22/09/2011אני מבין ממך שמערכת היחסים ביניכם (בעיקר מצידך) הייתה יותר "חברית" מאשר רומנטית. ברור לי שאתה די מבולבל לגבי הכיוון שלך וגם חושש מהאפשרות שאתה נמשך לגברים. אז דבר ראשון, תרגע. אין לך שום סיבה לחשוש או להיות במלחמה עם עצמך ובטח שלא לפגוע בעצמך! אתה בחור צעיר שכל החיים לפניו.
מה שאני מציע לך זה לפנות לטיפול גיי פרנדלי שיעזור לך להכיר את עצמך ותחושותיך טוב יותר ויספק לך תמיכה. אתה יכול למצוא מטפלים כאלה (פסיכולוגים או עובדים סוציאלים קליניים) באינטרנט. דבר נוסף, אני ממליץ לך לפנות לאתר של ארגון הנוער הגאה (איגי) ולהצטרף לקבוצת הנוער הבוגר שלהם (בני 22-24). זה יאפשר לך להכיר בחורים כמוך וליצור קשרים וחברויות שיתנו לך תמיכה ולא תצטרך להרגיש עוד לבד. בכל מקרה, אם אתה זקוק לשיחה עם מישהו דחוף, אתה יכול תמיד לפנות לקו הסיוע הנפשי של ער"ן שמספרו 1201.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת פגישה
חסוי22/10/2011שלום דיברתי איתך לא מזמן בקשר לבלבול ורציתי לדעת מתי אפשר לקבוע פגישה בקשר לזה ..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת פגישה - תגובה
איל זק22/10/2011אתה מוזמן להתקשר אליי לתיאום בטלפון או לשלוח מייל (המספרים מופיעים כאן).
בברכה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)