האם חבר שלי גיי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חבר שלי גיי?
    ליאת
    30/09/2011

שלום, אני יוצאת עם מישהו כחצי שנה. לפני כמה ימים חיפשתי משהו בהיסטוריה של המחשב שלו וגיליתי שהוא צופה קבוע באתרי פורנו של גייז.
    שאלתי אותו והוא הכחיש את העניין, אמר שזו בדיחה בין חברים.
    אני קצת יותר מציאותית, וביקשתי לדעת אם זה נשאר בגבולות האינטרנט או שזה גם גולש למציאות. הוא אמר שרק באינטרנט.
    השאלה שלי- האם זה אומר עליו שהוא גיי? שהוא בארון? האם זה משהו שגברים צופים בו [אני יודעת שהרבה צופים בפורנו, אבל לא כזה].
    חייבת לציין שהסקס מעולה, והקשר מצויין לא מתלוננת על כלום.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם חבר שלי גיי?

הוספת תגובה

• האם חבר שלי גיי? - תגובה

איל זק
    01/10/2011

ליאת שלום
    משיכה מינית מוגדרת על בסיס רגשות ותחושות ולכן לא ניתן לדעת מהתנהגות הצפייה של בן זוגך האם הוא גיי, דו- מיני או סתם סטרייט סקרן. יחד עם זאת בהנחה שזהו דפוס צפייה קבוע שלו, אכן מתעוררת השאלה מדוע זה מעניין אותו. רצוי גם לזכור שהנטייה המינית היא למעשה רצף (סקאלה) בין משיכה לנשים ומשיכה לגברים ואנשים רבים מוצאים עצמם איפה שהוא באמצע (או למשל משיכה חזקה לנשים ומעטה לגברים). בכל מקרה נראה לי שלא יהיה זה נכון לקפוץ למסקנות נמהרות אלא רצוי לבחון את טיב הקשר שלכם ולהתנהג בהתאם. נסי ליצור אווירה של פתיחות שתאפשר לו להרגיש בטוח לשתף אותך (אם יש לו במה לשתף), ומצד שני כל עוד הקשר מצויין וכך גם הסקס ביניכם, אינני רואה כל סיבה לשנות את המצב.
    מקוה שעזרתי. אשמח לשמוע את דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו