מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת..אני02/10/2011
הי.. יש משו שמציק לי כבר הרבה זמן וחשבתי אולי יהיה פה מישהו שיוכל לחוות לי דעה נכונה..
אני מוצאת את עצמי מלא פעמים מפנטזת על חברה שלי.. במציאות לעולם שום דבר לא הגיע לידי מימוש אבל המחשבות האלה משגעות לי את המח...
אין לי משיכה לבנות סתם ככה... זה משהו שקורה לי רק איתה.. אז אני לא יודעת מה זה אומר לעזזאל :(
חשוב לי להדגיש שאני לא ממש נחשפת לבנים כי אני דתיה ככה שאני לא יכולה לדעת אם אני נמשכת לבנים.. עדיין לא יצא לי לעמוד מול גבר ולבדוק האם הוא מושך אותי....
מה אני עושה???? מישו יודע האם אני לסבית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת.. - תגובה
איל זק02/10/2011שלום רב
ראשית, לא ציינת את גילך, זה נתון רלוונטי לענייננו. שנית, אין שום דבר רע בלפנטז והשאלה היא מדוע זה מציק לך כל כך ולמה זה "משגע לך את המוח"?
יכולות להיות סיבות רבות לפינטוז על מישהו במיוחד כאשר מדובר במישהו ספציפי וקרוב כמו במקרה שלך. מדוע זה קורה לך רק עם הבחורה הזו? מה מהות הקשר ביניכן? מה מושך אותך בה?
עד שלא תנסי להיחשף ולהיות בקשר עם גברים לא באמת תדעי לאיזה צד את נוטה, ולכן אין טעם כרגע להכנס ללחץ בשאלות של זהות ונטייה מינית. אנשים רבים יכולים להימשך לשני המינים ופעמים רבות ההחלטה נעשית על בסיס אופיו של האדם ולא בסיס מינו (גבר / אישה).
אשמח לשמוע את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת..
אני02/10/2011אני כמעט בת 20.. עברתי את גיל 14 מזמן, וגיל ההתבגרות כבר ממש בסופו.. נראה לי קצת טפשי שאני מתעסקת בזה עכשיו ואולי לכן זה חשוב לי כלכך..
ומה מושך אותי בה?.. אולי האופי שלה, אולי הקרבה שיש בינינו.. אני לא מצליחה לשים תנקודה על דבר אחד מסוים.. בתכלס טוב לי להיות איתה, וכשאני צריכה לחזור הביתה זה הדבר הכי מבאס שיש...
היא נשואה.. סתם אגב.
תודה איל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת.. - תגובה
איל זק03/10/2011שלום מבולבלת
מהודעתך האחרונה עולה הרושם שהמשיכה שאת חשה לחברתך הנשואה נובעת בחלקה (ואולי אף ברובה) מכך שהקשר עימה מהווה איזו חלופה חיובית ומהנה למצב פחות חיובי שקורה כרגע בחייך. מה פירוש המשפט: "כשאני צריכה לחזור הביתה זה הדבר הכי מבאס שיש"? האם זה מפני שטוב לך איתה ואת אכן מרגישה משיכה אליה ורוצה להיות איתה כל הזמן או כיוון שרע לך בבית ואינך רוצה להיות שם? יתכן והקשר הטוב שיש ביניכן הוא בדיוק מה שחסר לך בבית.
האם תרצי להרחיב קצת יותר? אשמח לשמוע את דעתך על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת..
אני03/10/2011היי, לא. זה ממש לא ככה.. טוב לי בבית, המשפחה שלי אוהבת וחמה. התכוונתי שזה מבאס כי כלכך נחמד לי איתה.. העלית לי רעיון אחר שאולי טוב לי איתה כי עדיין לא הכרתי גבר שיהיה לי טוב איתו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת.. - תגובה
איל זק03/10/2011אם כך אני נוטה להסכים עימך. בהחלט ייתכן והיא עונה אצלך על הצורך של להיות בקשר קרוב עם אדם נוסף (מחוץ למשפחה), צורך שבעתיד ייתכן וימלא אותו גבר. מכל מקום, עם הזמן והניסיון יתבהרו לך גם תחושותיך.
שמחתי לעזור.
בהצלחה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני03/10/2011תודה גם לך!
גמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)