מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותהיי07/10/2011
שלום קוראים לי ניר אני בן 25.
מאז גיל נוער הייתי מודע לנטיותיי המיניות. שאני הומו. נמשך לגברים. אולם אני בארון עד היום ומנסה (ומצליח) להסתיר את זה בצורה הטובה ביותר. מעגלי החברה שבהם אני מסתובב והמשפחה מגלים אפס סובלנות כלפי הומואים ואני מרגיש כלוא. כאחד שלא מסוגל להשתחרר ולהתבטא מסיבות שכנראה ידועות לרוב (דחייה, אי קבלה ניתוק בידוד).
אני נמצא כרגע במצב דיכאוני עמוק שכן פגשתי בחור שסיחרר אותי לגמרי. הוא הומו אני הומו אבל אני לא מציג את עצמי ככה (הוא לא מודע). הפחד שמשהו ידע על נטיותי המיניות כל כך מפחיד אותי מצד אחד אולם מצד שני הרצון להיות איתו כל כך חזקות.אף אחד לא מודע באמת לתחושות האלה וזה פעם ראשונה שאני כותב מכתב או מתאר את מה שאני מרגיש. אני נמצא במלחמה עם עצמי וכתוצאה מכך אני בעצבות טוטאלית. חוסר שינהת איבוד תיאבון והתקפי בכי בלתי נשלטים.
כמובן שהכל בחדרי חדרים. אנא עזרו לי מה אני עושה איך אני ממשיך מכאן ועובר את המשבר הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
איל זק07/10/2011ניר יקר
כל הכבוד על הצעד האמיץ שלך בכתיבת מכתב זה. טוב עשית שמצאת דרך להוציא קצת מהמצוקה בה אתה חש ופנית לייעוץ. קשה מאוד לחיות בסתר ולהסתיר את תחושותיך האמיתיות. הסיבה שאתה נלחם עם עצמך ואינך מסוגל לקבל את עצמך היא מפני שהפנמת את האופן השלילי שבו המשפחה והחברה סביבך מסתכלות על ההומוסקסואליות. בכדי להשתחרר מזה אתה זקוק לעזרה מקצועית. הסימפטומים שאתה מתאר אכן מבטאים מצב של דיכאון וחשוב לטפל בכך בהקדם.
המלצתי אליך היא למצוא מטפל פסיכולוגי המגדיר עצמו גיי-פרנדלי (שמתמחה בטיפול בתחום זה ולא ינסה לשנות אותך) ולהכנס למסגרת עבודה שתתן לך תמיכה, חיזוק ותעזור לך לקבל את עצמך ולהתמודד עם הסביבה ביתר קלות. אתה יכול לחפש דרך גוגל (או לפנות אלינו אישית).
דבר שני, אם אתה מרגיש צורך להתחזק בשני הכיוונים, אני ממליץ לך לפנות לרב רון יוסף מארגון הו"ד (תמצא אותו דרך האתר שלהם באינטרנט). איש חשוב ויקר שעוזר להרבה בחורים טובים כמוך. כמובן שיש עוד ארגונים חשובים (כגון חברותא) וחילוניים (כגון איגי) שניתן למצוא באינטרנט.
מה דעתך, ניר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)