צריך עזרה חלק 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה חלק 2
    חסוי
    09/10/2011

המשך מחלק ראשון: אבל ידוע שגברים מתגרים ויזואלית וויזיאלית זה לא עבד לי אז אני לא מאה אחוז בטוח שזה כדאי לי, גם בגלל שלא עשיתי סקס כבר שלוש שנים ואני מפחד שמגע זר ישחד אותי ורק יעשה אותי מבולבל יותר, מה גם שאני לא מכיר באופן אישי הומואים (יצא לי להכיר אבל אני לא בקשר אם אף אחד ואני לא ממש יודע לאן ללכת, חשבתי אולי ללכת לפאב של גייז ולראות מה הולך משם אבל אני לא מכיר שום מקום ואני גם הייתי מעדיף שאם אני הולך על זה אז ללכת על זה בצורה דיסקרטית כי הקטע הפומבי של מקום ציבורי מרתיעה אותי, במשך שנים אני הולך עם האובססיה הזו שבינתיים לא מצאתי לה הסבר ואני כל הזמן מוצא משמעויות סימבוליות שאמורות לומר לי משהו על זה ואני מת להיפטר ממנה כבר ולהמשיך את החיים, ולא משנה מה יתגלה לי בסוף, הייתי גם רוצה להדגיש שאין לי רתיעה מהומואים, אלו שנשיים במיוחד קצת מעצבנים אותי אבל פגשתי גם כאלה שניהלתי איתם שיחות בכיף, אשמח חעצה ולעזרה
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה חלק 2

הוספת תגובה

• צריך עזרה חלק 2 - תגובה

איל זק
    09/10/2011

שלום רב
    לאורך כל מכתבך המפורט לא מצאתי עדות אחת לכך שאתה נמשך לגברים. אתה מתאר מחשבות ש"תקועות לך בראש" וכופה על עצמך לראות סרטי פורנו של הומוסקסואלים רק בשביל לפתור את השאלות המטרידות אותך, אולם בהרגשתך אתה נמשך לנשים ולא לגברים. כפי שנכתב כאן לא מעט, נטייה מינית מוגדרת בהתאם למשיכה ריגשית ומינית ולא על בסיס מחשבות אובססיביות כאלה או אחרות.
    נראה לי שהקושי שלך אינו קשור לזהות המינית אלא למחשבות הטורדניות המציקות לך (כפי שבעצמך כתבת). המלצתי היא למצוא פסיכולוג שמתמחה בטיפול במחשבות אובססיביות (טורדניות) ולהתחיל לעבוד. לעיתים ניתן להיעזר גם בטיפול תרופתי.
    אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה

חסוי
    10/10/2011

מה שאתה אומר זה גם מה שאני חושב, אבל העובדה שאובססיות אחרות שלי באות והולכות בקצב כזה או אחר ורק זו דביקה בי כ''כ הרבה שנים גרמה לי לחשוב שאולי יש איזה שהיא הדחקה מאוד עמוקה,האם יכול להיווצר מצב שבנאדם לא מתגרה פיזית אם הוא מפעיל איזשהו לחץ נפשי שנוצר מהדחקה?, גם אם הוא עושה זאת לא במודע?, אני לא פוסל חזרה לטיפול (תרופות דווקא כן) אבל המטפלת שהייתי אצלה ממש לא התאימה לי, אני מחפש טיפול שבו המטפל/ת לוקח חלק פעיל בשיחה ולא רק יושב ושותק, האם אתה יכול להפנות אותי באיזה שהיא צורה (בין אם לבנאדם או למקור חיפוש טוב)
    ושוב תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה - תגובה

איל זק
    10/10/2011

לחץ נפשי ותחושות של מצוקה וחרדה בהחלט עלולים למנוע גירוי פיזי ולכן חשוב להגיע אל מקורותיו ושורשיו של הלחץ הזה. למשל, האם זו אכן נטיה מינית מודחקת או שמא חרדה הומופובית שאינה מבוססת? את זאת יש לעשות במסגרת טיפול פרטני.
    אני בהחלט מבין את העדפתך למצוא מטפל/ת התייחסותיים יותר. טיפול במחשבות טורדניות מטיבעו הוא בעל אופי קוגנטיבי יותר והמטפל אמור להיות פעיל יותר בעבודתכם. אתה בהחלט יכול לציין זאת כתנאי בתחילת הטיפול - זו זכותך המלאה.
    נסה למצוא פסיכולוג שעוסק בתחום זה דרך חיפוש בגוגל. אתה יכול גם לפנות אלינו במייל פרטי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו