מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטותחסוי 413/10/2011
אני גרוש מזה 6 שנים עם 2ילדים 11 14 מאז הגרושין אני נמשך רק לגברים.
על פי ניסיונכם מה השלב המתאים לשתף את הילדים נמאס לי לחיות בשקר. אנ מסתיר מהעבודה מהילדים מה שמובל אותי לזוגיות ארוניסטית ומוזרה חיי חושך ופחד.
לא אוהב ככה.
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות - תגובה
איל זק13/10/2011שלום רב
העיתוי המתאים לשתף את הילדים נקבע לפי מספר פרמטרים. הראשון הוא גיל הילדים ויכולתם להבין במה מדובר. השני הוא שאלת הנחיצות לספר לילדים - האם הידיעה תשפר את מערכת יחסיכם או תזיק להם. והגורם השלישי הוא האם יש סיכוי כי הילדים ישמעו על כך מצד שלישי (ואז לך לא תהייה שליטה על מה נאמר או הוסבר להם).
כאשר מדובר בילדים בתחילת גיל ההתבגרות אנו מניחים כי הם בהחלט יכולים להבין על מה מדובר, וחשוב שהדבר יעשה על ידך ולא באמצעות מישהו אחר. מבחינה זו הדרך הנכונה לשתף אותם היא לערוך איתם שיחה כנה ופתוחה, שבה תסביר להם שכמו שגבר ואישה אוהבים כך לפעמים גם שני גברים או שתי נשים יכולים לאהוב. אתה יכול להזכיר דוגמאות של סלבריטאים שהם מכירים (הראל סקעת, אסי עזר, עברי לידר ועוד). חשוב ביותר שהשיחה תהייה כנה, רגועה ופתוחה. שהם ירגישו חופשיים לשאול שאלות עליהן רצוי שתענה בצורה כנה, ישירה וקצרה (לא להאריך סתם). ברגע שאתה תהייה נינוח, רגוע ותשדר שגרתיות וחיוביות - זה יעזור גם להם לתפוס זאת באותה הצורה.
זה על קצה המזלג. אתה כמובן מוזמן לשאול אם יש שאלות נוספות.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי 413/10/2011ראשית תודה על התשובה המהירה.
אין נחיצות כי עדין אין לי בו זוג.
לאחרונה יצא לי להתקבל בשני אנשים שההורם שלהם הומו או לסבית והם גם.
האם הנטייה המינית שלי ואורך חיי ישפיע גם על ילדי?
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
איל זק14/10/2011לנטייה המינית בסיס מולד והיא בכל מקרה מתגבשת בגיל מוקדם מאוד. לנטייה המינית שלך אין כל השפעה על זו של ילדיך, בדיוק כשם שהנטייה המינית הסטרייטית של מרבית ההורים של הומוסקסואלים ולסביות לא השפיעה על זו של ילדיהם.
באשר לאורח חייך, כל עוד תשמור על גבולות סבירים בין חייך הפרטיים לבין אופן גידול ילדיך, בדיוק כפי שכל הורה סטרייט אמור לעשות, אין שום סיבה לדאגה. אם כבר אז להיפך, ילדים להורים גאים הם לרוב בעלי מודעות רבה יותר, ליבראלים, פתוחים וסובלניים יותר, דבר המאפשר להם הסתגלות חברתית ורגשית טובה יותר בחייהם.
מקווה שעזרתי. אתה מוזמן לשאול שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)