פחד ופוסט טראומה מהומוסקסואליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד ופוסט טראומה מהומוסקסואליות
    רועי
    24/10/2011

שלום אני רועי ואני כיום בין 22 ויש לי סוגיה שאני רוצה להתייעץ עליה.

אני אתן קצת רקע שאני מאמין שהוא חשוב לפני שאני אשאל את שאלתי.
    בערך בגיל 16 הלכתי לעבוד במקום עבודה...הייתי עובד עם אחד כבן28..
    יום אחד עברה בחורה והבחור שעובד איתי אמר לי שאיבר מינו עומד והיא עושה לו את זה..הוא שאל אותי אם גם לי היא עושה ככה..אמרתי לו שלא, והוא אמר לי "אחי משהו לא בסדר איתך" ומאז קיבלתי חרדה רצינית.

באותה תקופה חיי השתנו...כאחד הנוטה לחרדות..חטפתי את הפצצה של החיים שלי
    בנסיון לשכנע את עצמי יום יום שאני לא כזה ואם אני באמת כזה..במיוחד שהגירוי/טריגר לחרדה הוא היה עצום כי כל אחד או אחת שהייתה עוברת ברחוב הייתי שואל את עצמי אם אני נמשך או לא נמשך ומה מושך אותי באדם הזה..

בהמשך לגיל 16-18 הנושא הזה לא היה עוזב לי את הראש שנים, בתקופת הגילאים הזאת יצאתי עם נשים, הייתי עם נשים, התאהבתי בנשים, אוננתי על נשים..אבל הפחד לא עזב לי את הראש... לא משנה כמה הייתי וחוויתי עם נשים.

בגיל 18 התגייסתי לצבא והייתי מוטרד מדברים אחרים שלמזלי העבירו לי את הפחד הנוראי.
    בראש צלול נדלקתי על נשים, שכבתי עם בחורה בפעם הראשונה בצבא..נהנתי. שכבתי עם עוד בחורות וכו'.
    ומצאתי חברה בגיל 20 שהייתי איתה כשנתיים ותפקדתי.
    הייתי שלם עם עצמי, ידעתי מי אני ומה אני..לא פחדתי מהחרדה הנוראית מהעבר.

לפני כחודשיים פחות נפרדתי מהחברה..חבר שלי שהוא "משיג הרבהה בנות" סידר לי לשכב עם מישהי אחרת לפי בקשה שלי שמאד מאד רציתי לחוות ולראות עולם אחרי הקשר.
    הייתי עם הבחורה, והאיבר מין שלי לא תפקד. ממש לא עמד.

זה הלחיץ אותי מאד. והחרדה מהעבר התחילה לחזור לי. עדיין לא בעוצמה שהייתה פעם.
    כעת זה יושב לי בראש על אש קטנה..אני מרגיש שלא בא לי על אף בחורה בכלל.. לא מושכות אותי אפילו.

אתמול בלילה, חלמתי שאני שוכב עם חבר שלי, ובחלום נהנתי מזה מאד כאילו זה טבעי.
    וזה דיי הלחיץ אותי.

אשמח לדעות בנושא..תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פחד ופוסט טראומה מהומוסקסואליות - תגובה

איל זק
    24/10/2011

שלום רועי
    גבר שמוצא את סיפוקו ונהנה מיחסיו עם נשים, הן ברמה הרגשית והן ברמה המינית - אינו הומוסקסואל (מקסימום ביסקסואל).
    מה שעולה בברור מפנייתך הוא נטייתך למחשבות חרדתיות וטורדניות. העובדה שכל כך הזדעזעת והושפעת ממשפט חסר חשיבות של מישהו שעובד איתך היא סימן לדפוס חשיבה בעייתי, ובטח לא לאירוע "פוסט טראומתי".
    בנוסף, מאירוע כזה או אחר שבו לא תיפקדת, לא ניתן להסיק על נטייה מינית. חרדת ביצוע היא דבר שכיח ובהחלט יכולה לגרום לירידת החשק בחלק מהזמן.
    קשה לברר כאן בפורום את מקור החלום ההומו-אירוטי שלך ועד כמה הוא אכן מייצג משהו אמיתי. לכן אני מציע לך לפנות ולטפל במחשבותיך הטורדניות ואם ניתן אז גם אצל מטפל גיי-פרנדלי שיוכל במקביל לבחון איתך את סוגיית הנטייה המינית שלך.
    אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול שוב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הכל

רועי
    24/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו