מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקס מבולבל בקשר לזהותו המיניתללי24/10/2011
הי,
עד לפני כשבועיים,הייתי בזוגיות כשבעה חודשים עם בחור בן גילי(30) אהוב יקר באמת.
שבועיים לפני הפרידה ,רבנו המון על מגורים משותפים,עבודה וכו' כי אנחנו מערים שונות.
חשוב לציין כי שניינו היינו כמה שנים מאד חולים וקיבלנו את חיינו במתנה לפני פחות משנה וכך גם הכרנו.
לא היו לו הרבה קשרים זוגיים ארוכי טווח.אבל חלק גדול מהחיים הוא גם לא יכל...הוא מאד ביישן,עדין,רגיש ומתחשב בכולם.
לפני כמה ימים,הוא שיתף אותי במחשבה שעלתה לו לראש והיא שאולי הוא הומו.לא היה לו ניסיון מיני גם גברים,רק פעם הוא סיפר שהתחילו איתו גברים,בערך פעמיים.הייתי מאד אמפטית ומחבקת ונתתי לו הרגשה שלא משנה במה הוא יבחר ,אני כאן בשבילו.
אמרתי לו אם הוא רואה פורנו רק של גברים,או אם הוא עוצם עיניים וחושב ע מגע מיני עם גבר זה מדליק אותו?הוא ענה בשלילה.
הוא נמשך אלי תמיד,לא תמיד ובכל יום בא לו סקס אבל אני מניחה שלאף אחד לא בא כל הזמן ושזה תלוי גם במצב רוח וכו'
גם כשניפגשנו לפני כמה ימים,היה בניינו סקס ונשיקות.
לדעתי הוא רק מבולבל שהוא כניראה לא עומד בגחמות שלנו הנשים ולא בגלל שהוא הומו.
אבל אני מעדיפה להתייעץ כדי שאוכל לעזור לו.
אני היחידה שהוא סיפר לה,כך שהוא סומך עלי.תודה ,זה מאד מאד חשוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקס מבולבל בקשר לזהותו המינית - תגובה
איל זק24/10/2011ללי שלום
קשה מאוד להבין מדברייך האם יש לבן זוגך לשעבר נטיות חד-מיניות או לא. מצד אחד הוא טוען שאולי יש, ומצד שני הוא אומר שפנטזיות כאלה אינן מדליקות אותו ולא היו לו יחסים עם גבר מעולם. בנוסף, לתשובותיו אלייך יכולות להיות סיבות רבות ומגוונות, כך שהמענה לשאלה זו נמצא רק אצלו.
הבהרתך כי הוא חשוב לך ללא קשר לנטיותיו המיניות הייתה חשובה מאוד. מעבר לזה נראה לי כי אם ימשיך להתלבט, תוכלי לייעץ לו לפנות למטפל גיי-פרנדלי שיוכל לעזור לו לענות על שאלה זו.
מעבר לכל, השאלה שהתעוררה אצלי היא מדוע הנושא כל כך חשוב לך שהרי החלטתם להיפרד? מדוע את מרגישה צורך כה עז "לעזור לו"? והאם אין הוא מסוגל להתמודד עם זה לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאקס המבולבל 2
ללי24/10/2011אייל,
קודם כל תודה על הענות המהירה.
בתחילה באמת חשבתי שזה איזו שהיא הסוואה לכך שהוא פשוט לא רוצה להיות איתי ספציפית וזו יכולה להיות כיביכול סיבה נסלחת...וזו זכותו שלא לרצות בי.
אבל הוא אמר שזה באמת עבר לו כמה פעמים לפני שהיה איתי ובשבועיים האחרונים כשהוא לא איתי.אבל לא באופן אובססיבי.
הדבר היחיד שככה הדליק לי נורה אדומה ,זה שהוא אמר-את יודעת ההורים שלי לא יקבלו את זה בהבנה.וזו כבר אמרה בעלת משמעות.
ניפרדנו כי רבנו הרבה והוא מאד עדין וקצת הרמתי את הקול ופגעתי בו כשהדפתי את כל ההצעות שלו לגשר על הפערים.עד שמשהו בביטחון הזוגי שלו איתי ניסדק מצידו.
גם על זה שאלתי אותו אם זה משהו שעבר עליו רק בשבועיים שלפני הפרידה או שזה היה שם הרבה לפני ,והוא אמר שזה רק בשבועיים האחרונים.
אני רוצה כל כך לעזור לו,כי הוא עבר מספיק בחייו,שניינו עברנו השתלת איברים לפני פחות משנה.
ועלי הוא סומך.ואני מרגישה שאני חזקה יותר ומעבר לזה,הוא לא הפסיק להיות יקר לי ברגע אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאקס המבולבל 2 - תגובה
איל זק24/10/2011ללי, נשמע שהקשר ביניכם אכן עמוק ורצונך לעזור לו ראוי להערכה. יכול להיות שהוא אכן קצת מבולבל בנוגע לנטייתו המינית ואף חושש. לכן הדבר החשוב ביותר שאת יכולה לעשות, כפי שכבר נאמר, זה להיות לצידו ולתמוך בו ללא תנאי (כפי שעשית). אני בטוח שהוא יעריך זאת מאוד בכל מקרה. כאמור, אם ההתלבטות תימשך ועימה גם החששות, רצוי לפנות לטיפול גיי-פרנדלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)