בקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה
    ללי
    25/10/2011

איל,
    שלום,האם אתה יכול להמליץ כאן על מטפל גיי-פרנדלי או מטפל אחר שאתה ממליץ כדי לא ליפול בין הכיסאות...
    והאם אתה יכול אולי למקד יותר,מה בעצם הופך מישהו להומו או לסבית.והאם האקס שלי אולי יוכל להתייעץ איתך במייל פרטי?אולי הוא ירגיש נוח יותר כך?
    תודה רבה,הפרום שלכם מאד יעיל ותומך במהירות הדרושה.כי אני מניחה שמי שעובר לבטים כאלו,מאד חשוב לו שיענו לו במהירות וזה מאד מרגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה

הוספת תגובה

• בקשה - תגובה

איל זק
    25/10/2011

ללי שלום
    המדע עדיין אינו יודע בדיוק מה הסיבה לנטייה החד-מינית, אולם מרבית המחקרים והעדויות שנבדקו עד היום מצביעים על גורמים מולדים. בכל מקרה ידוע שהנטייה המינית מתגבשת כבר בגיל הילדות המוקדמת והיא אינה ניתנת לשינוי או "המרה" מבחוץ.
    לגבי טיפול גיי פרנדלי (טיפול מקצועי בגישה תומכת ומקבלת), ניתן לאתר מטפלים מתחום זה דרך גוגל. כמובן שניתן לפנות באופן ישיר גם אלינו, דרך המייל או בטלפון.
    שמח שעזרתי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ללי

ללי
    25/10/2011

איל,
    את כל אלו אני יודעת...הכוונה שלי הייתה.מה באמת יכול לרמוז על נטיה חד מינית?ואיך זה שיש מקרים בהם אנשים נישאים (גבר ואישה)ופתאום מגלים שהנטיה המינית שלהם היא אחרת?או שהם תמיד ידעו ונישאו מתוך דחיה חברתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ללי - תגובה

איל זק
    25/10/2011

נטייה מינית היא עניין רגשי ואינדיבידואלי בעלת היבטים ופנים רבות, ואין סימנים מוגדרים מראש למי הוא הומו ומי לא. אני מבין את רצונך לדעת מהי נטייתו המינית של בן זוגך לשעבר, אולם יש להניח לו לגבש את זהותו בעצמו או בעזרת מטפל מקצועי. כפי שאמרתי חשוב להעניק לו אווירה תומכת וחופשית, ולא להעמיס עליו שאלות שיכולות ליצור תחושת לחץ.
    באשר לשאלתך השנייה, מרבית האנשים נישאים מלחץ חברתי ומדחיקים את נטייתם ורק מאוחר יותר מתמודדים איתה. אולם גם כאן קשה להכליל וכל מקרה לגופו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו