מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לסבית? אני מפחדת...נויה22/11/2011
היי, אני עוד מעט בת 17. לא היה לי חבר עד היום והאמת היא שאני לא כ"כ מתעניינת בבנים, לא יודעת למה, אבל לא התאהבתי אף פעם... חברה שלי אומרת שאולי זה אומר שאני לסבית אבל גם אף פעם לא נמשכתי לנשים. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסבית? אני מפחדת... - תגובה
טל קרויטורו22/11/2011הי נויה, לסבית היא מי שנמשכת לנשים, לא מי שלא נמשכת לגברים..
מה זה יכול להיות - זה יכול להיות שאת צריכה עוד זמן כדי להסתובב בעולם כדי לראות אל מי את נמשכת, והאם את נמשכת.
אפשר להמשך לגברים, להמשך לנשים, להמשך גם לגברים וגם לנשים, וגם לא להמשך לא לנשים ולא לגברים. את לא צריכה להחליט כעת, וגם פחד פעמים רבות פוגע ביכולת לדעת, כי חרדה מצמצמת את יכולת המחשבה והרגש.
קחי את הזמן, תעסקי במה שכן מענין אותך, ככל שתהיי רגועה יותר יהיה לך קל יותר לזהות מה את מרגישה וכלפי מי.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)