מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכול יותרמוזר14/12/2011
שלום.. אני בן 19
זה התחיל אצלי לפני 3 שנים, בעבודה שלי
פעם ראשונה שהרגשתי משהו מוזר לחבר שלי.
לקח לי זמן להבין מזה.. (אם זה משיכה או זה אהבה או אם זה כי הוא חבר טוב)
זו הייתה תקופה ממש קשה.
לאחר מכן עזבתי את העבודה וגם את הקשר איתו וכך שכחתי ממנו.
התגייסתי והכרתי עוד מישהו כזה. שוב התאהבתי וזה היה יותר חזק..
כל אחד שובץ בבסיס אחר וגם כך זה נגמר..
עכשיו זו הפעם השלישית- עם חבר שיש לי בבסיס.. אנחנו חברים טובים. קשה לי..
אני לא יודע מה לעשות..
אני כל היום חושב עליו.. לא משנה איפה אני נמצא..
אני כל היום רוצה להיות ליידו.. לגעת בו, להיות קרוב אליו.
אני יודע שהוא לא מרגיש אותו דבר..
סיפרתי לכך רק לבת דודה שלי לפני 3 שנים, מאז אני לא יודע מה לעשות..
אני כן נמשך לבנות, אבל עד היום לא התאהבתי באחת.. אני כן רוצה לנסות עוד לפני שאני מחליט..
אני יודע שאם הוא היה מרגיש כמוני והיינו עכשיו ביחד, לא היה אכפת לי לצאת מהארון או כל דבר בסגנון..
אבל אני לא יכול לבד. אני לא יכול בלי שום דבר שקרה.... אני מפחד ואני רוצה כבר למצא אהבה דו צדדית!
יש לי עוד שנה וחצי לשרת איתו.. זה הכי קשה לי בעולם.. אני מקנא לו.. וזה מוזר!
מצד אחד אני רוצה לנסות עם נשים ומצד שני אני רוצה אותו.
בת דודה שלי אמרה לי שהיא רוצה לקחת אותי למסיבות גייז.. אני יודע שאני לא אהנה/אשתלב שם- כי אני לא יודע מי אני..
כי גם אני אני אהיה שם אני אחשוב רק עליו..
כי אני לא רוצה שמישהו ייראה אותי..
אני לא יכול להתמודד עם זה לבד..
אני כבר לא יודע מה לעשות עם החיים שלי.. 3 שנים של לעבור דבר כזה זה גדול עליי
אני נעול עליו 5 חודשים ואני סוגר איתו שבתות.. קשה לי יותר מידיי..
הוא גם בנאדם שמדבר נורא קרוב עם אנשים וזה גם קשה לי.. ומצחיק לי איתו והכי טוב בעולם, הבעיה רק שזה לא הדדי.. ואני לא מוכן לספר לו, כי זה קשה מידיי, כי אני לא אוכל להתמודד עם זה.. כי אסור שבבסיס שלי יידעו את זה..
אשמח לכל ייעוץ!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יכול יותר - תגובה
איל זק15/12/2011שלום רב
אתה מעלה בפנייתך מספר דברים חשובים, שאתייחס אליהם בנפרד. ראשית, המצוקה הרגשית שאתה חש נובעת בחלקה מעצם היותך מאוהב באדם שאינו מחזיר לך את אותו הרגש. אהבה נכזבת היא דבר שכולנו לומדים להכיר בשלב זה או אחר בחיינו ולומדים גם להתמודד ולהתגבר עליו. יחד עם זאת, זו כבר הפעם השלישית שאתה מתאהב באדם שאינו מסוגל להחזיר לך אהבה ונראה לי שזו דרכך (הלא מותאמת) לנסות ליצור קשר אינטימי ו/או לבחון את רגשותיך, בנסיבות בהן אתה אינך מוכן "לצאת מהארון".
לגבי הדילמות שלך באשר לזהותך ונטייתך המינית, בגילך הצעיר אף אחד לא רודף אחריך. יש לך מספיק זמן (ושנים) בשביל לנסות ליצור קשר גם עם בנות וגם עם בנים ולהחליט מה מתאים לך יותר. ברור שבשביל לנסות לבסס קשר זוגי נכון עם בחור, עליך קודם כל להתמודד עם החששות שלך באשר לאפשרות היותך הומוסקסואל. לשם כך, ייתכן וכדאי שתיעזר במטפל מיקצועי (גיי פרנדלי) שיעזור לך להתמודד עם הפחדים.
בהמשך חשוב שתכיר חברים חדשים כמוך, כאלה שמתאימים לך יותר. אם דרך אירועים חברתיים, דרך ארגונים ועמותות, דרך פורומים וצ'אטים באינטרנט או דרך חברים משותפים. זה יעזור לך מאוד להתמודד עם החששות העצמיים ויאפשר לך התנסויות מתאימות יותר. בכל מקרה ודרך שתבחר, מגיע לך להיות בקשר עם אדם שגם יחזיר לך אהבה, ולא להיתקע עם האנשים הלא-נכונים.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)