מבולבלת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת..
    אור
    17/12/2011

אני בת עשרים, ומעולם לא הייתה לי בת זוג, רק חברים מהמין השני. הקשר האחרון שלי היה של שנתיים וחצי ובמהלכו וגם לפניו הייתי מסתכלת על בנות, ומרגישה שאני ממש רוצה להתנסות גם עם בחורה. כמובן שהחבר שלי לא היה מרוצה מהעניין וזה גם מה שגרר לפרידה בסופו של דבר.
    יש מישהי שאני פוגשת פעם בשבוע בחווה שאנחנו מתנדבות בה, ולאחרונה גם התקרבנו מאוד.
    אני מאוד נמשכת אליה ונראה לי שאני גם מתחילה להתאהב בה, אבל אין לי מושג אם היא מעוניינת בבנות בכלל. לפעמים היא מרוחקת ממני לגמרי ובקושי מדברת איתי, ובפעמים אחרות היא אומרת לי שהיא התגעגעה אליי. וזה בטח הדמיון שלי אבל אני מרגישה שבזמן האחרון החיבוקים שלה הופכים להיות יותר ויותר ארוכים וחזקים כאלה. כאילו היא לא רוצה להגיד לי להתראות.
    אני מפחדת לומר לה שאני נמשכת אליה בצורה ישירה, כי זה יכול להרוס את הקשר שלנו וליצור מבוכה כשניפגש בחווה.
    מה אני יכולה לעשות? אני משתגעת!=\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת..

הוספת תגובה

• מבולבלת.. - תגובה

טל קרויטורו
    18/12/2011

אור שלום,
    אפשר לבדוק אפשרות לחימום הקשר מבלי שזה ישרוף גשרים.
    לכן הדבר הראשון שאומרים זה לא ש'נמשכים', אלא הזמנה למפגש אחת על אחת מחוץ לפעילות הכללית, ושם ישנה הזדמנות להכיר יותר.
    גם לבחור לא הייתי ממליצה לגשת לבחורה ולומר לה ללא רקע קודם שהוא נמשך אליה, עדיף להזמין אותה לקפה או לסרט - ושם להכיר יותר, להציע להפגש יותר, כך גם אפשר לבדוק את מידת ההדדיות ברצון בפגישות, ואת מידת הקרקע לומר משהו כמו 'את מאד מוצאת חן בעיני'. ככה אם היא רוצה גם - אז מצוין, וגם אם לא זה מאפשר לה לסרב ביותר נוחות, ומאפשר גם לך לבדוק באופן שהוא לא טוטאל לוס, כי זה לא שהשלכת את עצמך לרגליה, זה שהצעת לה אפשרות להכיר יותר טוב.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו