מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חובש כיפה ו...חגית25/01/2012
הי, אני בן, אני דתי לאומי בהשקפתי. ואני גר בעיר שהיא חצי חילונית חצי דתית, לאחרונה אני נפגש עם בחור חילוני.. זה היה ככה בטעות.. אף אחד לא התחיל עם אף אחד.. אבל אני מרגיש שאני נמשך אליו.
בגיל שלי, גיל 16, אני לא יכול לשתף אף אחד בזה.. מה עושים? ממשיכים ? ממי מקבלים עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חובש כיפה ו... - תגובה
איל זק26/01/2012שלום רב
לא פשוט להימשך למישהו ולשמור את זה בסוד. השאלה האם להמשיך בקשר תלויה בהשלכות שיכולות להיות אם תקשר אליו רגשית. האם הוא מרגיש כמוך? האם אתה מרגיש שיש לזה סיכוי? האם אתה מוכן ללכת בכיוון הזה כעת? וכו'. אכן שאלות שהיה רצוי להתייעץ לגביהן עם מישהו מקצועי או מנוסה יותר.
יש מספר ארגונים חברתיים עבור חובשי כיפות בעלי נטייה הומוסקסואלית: הו"ד (הומואים דתיים) בראשות הרב רון יוסף, "חברותא", "כמוך", וכמובן פעילויות רבות לחילונים וגם דתיים במסגרת ארגון הנוער הגאה (איגי) והמרכז הגאה בגן מאיר בת"א. אתה יכול למצוא פרטים על כולם באינטרנט ודרך גוגל.
בארגונים הללו מתקיימים מפגשים חברתיים וגם תמיכתיים עבור בני נוער, מתבגרים ובוגרים הומוסקסואלים, והם מומלצים מאוד עבור כל אחד בעיקר בתחילת הדרך. שם אתה מכיר עוד בחורים כמוך ולומד הרבה על הנושא ועל עצמך והכל בהכוונה ותמיכה מלאה. והכי חשוב - תרגיש שאתה לא לבד.
בנוסף, אם אתה מרגיש צורך לשוחח במסגרת טיפולית - מקצועית יותר, חשוב שתמצא מטפל פסיכולוגי מוסמך, שמתמחה בנושאים של נטייה וזהות מינית (גיי-פרנדלי) ושגם מכיר ועובד עם החברה הדתית. בהקשר הזה אתה מוזמן לפנות אליי במייל הפרטי שמופיע באתר.
אם יש שאלות נוספות אשמח לענות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)