בלבול בזהות המינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול בזהות המינית
    נעמה
    16/02/2012

היי אני בת 15
    מאז שאני ילדה קטנה ועד היום אני תמיד 'התאהבתי' בבנות מהבחינה הרגשית,כמו תלות רגשית אובססיבית.
    אף פעם לא היה לי קשר רומנטי עם בן כי אף פעם לא התאהבתי מהבחינה הרגשית בבן.
    אני לא נמשכת לבנות מינית,ולבנים אני נמשכת מינית (אני חושבת)
    אני מאוד פוחדת,מבולבלת.. הייתי מאוד רוצה להתאהב במישהו גם במובן הרגשי.
    אני ישמח אם תתנו לי תשובה מפורטת כי אני בחוסר ודאות וזה משגע אותי... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול בזהות המינית

הוספת תגובה

• בלבול בזהות המינית - תגובה

טל קרויטורו
    18/02/2012

שלום לך,
    מה 'שמשגע' זה פעמים רבות הרצון בוודאות - כשזה בדר"כ קריטריון לא רלוונטי (יש בדיחה שאומרת שיש שני דברים וודאים בחיים - מוות ומיסים, יש בה הרבה מין האמת...) - לא רלוונטי גם בכך שהרצון בוודאות במצבים שאינם מתמטיקה אלא עוסקים ברצונות, צרכים, רגשות וכד' - מגביר חרדה, והיא בתורה תורמת עוד יותר לבלבול.
    למי את נמשכת ובאיזו צורה - זו לא שאלה שצריך לשבת עליה בבית ולחשוב עליה, אלא לצאת למציאות - ולראות עם מי (לא ברמה המגדרית, ברמה השמית - אנשים ספציפים, יהיה מגדרם אשר יהיה) את רוצה לדבר, לבלות זמן, להתחבר, וכד'.
    בנוסף כתבת 'תלות רגשית אובססיבית' - אלו מילים מאד קשות, האם את קשה מאד עם עצמך, או אולי עברת משהו שגרם לכך? כך או כך - אם זה קיים ופוגע בך (ביקורתיות קשה מאד ממך אלייך או משהו שעברת שגורם לרמות חרדה גבוהות (אובססיה זה סימפטום של רמת חרדה גבוהה) - כדאי לבדוק את האפשרות לפנות לסיוע - דרך היועצת, או טיפול.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו