קונדילומה או פטריה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונדילומה או פטריה?
    אבי
    17/02/2012

לאחרונה הופיע על איבר המין שלי (לפני הכיפה) עיגול שטוח (שנדמה כי הוא איזור של עור יבש) הוא אינו בולט, אלא שטוח ובעל מרקם קשה יותר משאר העור. הוא אינו כואב, אינו מגרד, אין דם, אין הפרשות או כל סממן דומה. זו הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה. אני מקיים יחסי מין על בסיס קבוע. עם אותו הפרטנר. בעבר, הופיעה לי קונדילומה בפי הטבעת (נבדקתי ונמצאתי נקי ממחלות מין אחרות). רופא המשפחה לא בדק ומתיאור התופעה רק אמר כי מדובר בפטריה ונתן לי טבעדרם- משחה. האם קיים סיכוי כלשהו שמדובר בקונדילומה שהופיעה הפעם על איבר המין? (שוב- זה לא בולט ואין לזה צורה של כרוביות) מה הדרכים לבדוק- להיות בטוח ולטפל? האם זה מדבק ועליי להזהר בעת קיום מגע מיני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונדילומה או פטריה?

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

איל זק
    18/02/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_מין' id=link]מחלות מין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו